Erik och Sigvard

Idag fick vi tillbaka våra engelskaprov, jag lyckades åstadkomma ett VG, helt okej. Men det hade suttit fint med ett MVG. Men men, det tar jag på nästa prov.
På naturkunskapen fick vi titta på en film om Erik och Sigvard. Två bröder som drev ett jordbruk på det gamla sättet, som man gjorde förr. Helt otroligt, beundrar dom. Dom gjorde verkligen allt för hand och hade inte hjälp av någon maskin över huvudtaget. Till sin hjälp hade dom en häst. Helt otroligt. Dom gjorde även sina egna verktyg och borstar.

Men på tal om lite annat så snöar det om bara den här hemma, love it. Får en sådan julkänsla. Så bara för det så ska jag låna Love Actually av Lisa och titta på den någon dag. Det är nog en av de bästa julfilmerna som jag vet, riktigt mysig är den.

Muppets




28 november 2010

Min blogg måste vara den tråkigaste till utseende som finns. Måste be Malin att fixa den åt mig, för min tröga skalle fattar inte hur man ändrar designen...

Har jobbat klart för denna veckan nu i alla fall. Har väldigt ont i mina fötter och rygg, stackars mig. Men goa pengar nu så här i juletider :)

Kom på att jag har ju inte tid att sitta här mer, för jag måste plugga engelska som jag inte har gjort pga att jag jobbat hela helgen. Så ska ta en snabbdusch och sen sätta mig och plugga resten av kvällen.
Wish me good luck.

Iphone 100 % skyddad

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och köpt ett skydd till min iphone + att jag har satt på mitt invisibleshield på framsidan med (så nu är jag okontaktbar i ett dygn). Så det betyder Malin och Lisa, inget Doodle Dump nu ;)

Jobbade i korvkiosken igår, gick bra, jag hade inte glömt något. Ska dit imorn, lördag och söndag med. Så därför tar jag bilen in imorn så att jag kommer hem sen på kvällen. Lördag till söndag sover jag hos min kära syster, Slaizen. Men hon är ju inte hemma (tydligen så ska hon ut och göra stan osäker), så jag får mysa själv...

Men nu ska jag fortsätta vara duktig och städa till på mitt rum lite snabbt. Sen ska jag duscha och sen titta på ett avsnitt av Greys Anatomy!

Jobb, jobb, jobb

Så nu är praktiken slut för den här gången, eller egentligen var den slut i fredags men orkade inte skriva då.
Så nu tänkte man att man skulle vila upp sig lite från allt slit och jobb man har gjort i 4 veckor nu. Men nej, nu ska jag jobba i korvamojjen onsdag, fredag, lördag och söndag. Något segt. Och dem valde verkligen dem bästa dagarna för mig att jobba. Onsdagar är det ju Bonde söker fru och på fredagar är det Idol. Visst det går i repris, men oj det är ju visst på söndag och då jobbar jag ju igen!!!!
Vill bara att denna veckan ska vara över.

Skolan satte igång idag med, var kul att träffa min pinglor igen, men segt med skola. Längtar super mycket tills jullovet.

Bella <3

Nu har min lilla kisse åkt in till veterinären :'(
Hoppas hon kommer tillbaka...

Snart slut på praktik

Usch imorn har jag min yrkeshandledning på praktiken. Börjar bli lite smått nervös nu...
Men förhoppningsvis så går det bra *hoppas*
Näst sista dagen imorn med, lite tråkigt. Man har ju precs kommit in i det nu och lärt sig allt. Nu det börjar bli riktigt kul och så ska man sluta. Kommer sakna personalen, har haft världens bästa handledare med.
Har varit snäll (eller mamma har) och bakat kakor till dom. Som ett litet tack.

Ser i alla fall inte fram emot måndag då det är skola igen + engelska prov som jag inte har övat så jätte mycket på.
Men innan dess så är det ju helg som jag ska spendera med Martin. Vi ska eventuellt spela lazergame och kanske gå ut.
Ser fram emot 30 november med, då det är studentfest på Loft! 70- 80-tals teama. Funderar på att jag ska representera 70-talet. :)

Surgery

Idag på praktiken fick jag va med på en operation (eller som Dr Burk säger: scrub in).
Var inget jätte stort ingrepp, bara lokalbedövning. Var en patient som fick en CDK, centraldialyskateter. Följde med han ner direkt till operationsmottagningen och var med hela tiden. Kul att se hur de förbereder inför en operation. Fick ha fina blå kläder på mig och en söt liten nätmössa. Hade även ett munskydd, sådana där operationshandskar på mig (har alltid velat ha det) och ett röntgenförkläde, var ganska så tungt. Sen fick jag stå på en liten pall under hela operationen för att kunna se något. Var lite äckligt när de klippte i huden och brände ihop blodkärlen. Men det gick bra för mig.

Skulle tränat med idag, men gick längre på praktiken, så hann inte det. Ska göra det imorn istället. Då ska jag även ha eximination (är inte så allvarligt som det låter). Ska ta ett blodprov och informera patient om vad alla prover är för något. Bara 3 dagar kvar på praktiken nu.

Lat-Marty har kommit tillbaka...

Jag ljög senast när jag skrev här. Sa att jag skulle skriva senare, men det gjorde jag inte...
Men till mitt försvar så har lat-Marty kommit fram igen, so sorry about that.

Men för att sammanfatta mitt liv nu de senaste dagarna, så i torsdags så kom Martin till mig. Även min käre bror tog sig en sväng ut hit i vildmarken och sa hej. Så kul att träffa han, var så länge sen sist. Träffar ju inte han så ofta i och med att han bor i Stockholm.
I fredags så tränade jag och Martin i nästan 2 timmar, visst är vi duktiga. Sen på kvällen så tittade vi på Idol. Tycker att det är dags för Andreas (om han nu heter så) att åka ut nu. Men han kanske åker ut på fredag, vem vet *håller mina tummar*.
I lördags var jag snäll och hjälpte till på öppet hus på Teknikum. Tog ett antal stick i fingret, så det kan jag göra i sömnen nu. Som tack så fick jag en tröja där det står omvårdnad och Teknikum på och sen kommer jag att få va ledig den 21/12.
Jag och Martin lagade även maten sen på kvällen, lax med ris blev det. Smakade helt okej.
I söndags så jobbade jag från 7-12, ett kort pass, skönt. När jag kom hem så stack jag och Martin och tränade. Hemma så tittade vi på 2 filmer.
Och så idag så har vi inte gjort så mycket, tittade på en film. Sen vid halv tre så åkte Martin hem :( Men ska till han på fredag, längtar <3

Imorn är det jobb (praktik) som gäller från 7-16 (även onsdag, torsdag och fredag). Men nu är det bara 4 dagar kvar på praktiken, tycker det ska bli ganska så skönt. Visst kommer jag sakna det, men det kommer ändå bli skönt att få återgå till det normala.
Och sen så är de ju jul snart, längtar skit mycket tills dess.

Filmer sedda i helgen:
Stranger than fiction (sevärd)
Flickan från ovan (sevärd)
Zack and Miri make a porno (skit kass film)
A mighty heart (sevärd)
Pappa på burk (har man tråkigt någon dag så kan man se den)
Adam (sevärd)
Så allt som allt så har filmerna i helgen varit bra för en gåns skull.

Förhinder

Tänkte blogga, men fick förhinder.
Måste duscha av mig all svett efter mitt hårda träningspass.
Skriver senare

Flitiga

Blev inget bloggande igår för jag jobbade kväll, 13-21.30. Så beslutade mig för att sova så länge som möjligt, sen se några avsnitt vänner och fräscha till mig lite innan det var dags att ta bussen in till stan för att jobba. Så jag sket faktiskt i att blogga.

Idag har jag varit ledig, gött. Så sov ända till klockan halv tio. Käkade frukost och tittade på ett avsnitt Family Guy.
Sen vid halv elva kom Lisa med tillhörande pappa och hämtade upp mig, för vi skulle faktiskt jobba med vårt projektarbete. Och idag fick vi för en gångs skull lite gjort.
Har även fått tillbaka min telefon idag! Fick en sprillans ny, oh yeah. Tydligen är dom så dåliga på att laga iphonesså man får en ny. Inte mig emot.
Jag och Lisa har varit duktiga en gång till idag och tränat. Byggde på mina svällande muskler, hrm...

Men nu ska jag knyta mig, ska upp tidigt imorn för att jobba klockan sju.

Ett år!

Idag har jag och älsklingen ett år.
Tiden går fort, men det har varit den bästa tiden med den bästa personen som finns <3
Älskar varje sekund jag spenderar med dig.
Och saknar dig varje sekund som jag inte är med dig.

Älskar att krypa upp i din famn och få en puss på huvudet.
Älskar att vakna på morgonen och se dig ligga där bredvid mig.
Önskar jag kunde spendera varje dag med dig.

Du är det bästa som finns.
Du är min luft jag andas.
Du är min sol som lyser upp i mitt mörker.
Du är den som håller mig varm.

Mitt hjärta tillhör dig <3

Jag älskar dig Martin Murén <3


Brandlarm

Idag så sparkade praktiken igång igen efter höstlovet. Var inte så jätte pepp på det direkt...
Ska jobba imorn, torsdag och söndag med denna veckan. Inte så farligt, sen kommer Martin på lördag också, nice.
Ska även på lördag vara med på öppet hus på skolan och ta kapillärprover, mohahah! Från kl 9-14, så kom folk till skolan och bli stuckna i fingret.

Har varit och tränat idag med Lisa. Stod på crosstrainer i 15 min och sen testade jag nästan alla maskiner där. Tränade mage, rygg, bröst, axlar, ben och armar, så allt. Så stolt är jag över mig själv.
Men blev avbruten mitt i uppvärmningen av det förbannade brandlarmet, så fick traska ut så fint i det kalla, snöiga vädret och stå där och frysa i 10 min innan vi kunde gå in igen.

Utgång i Kristianstad

Igår blev det utgång (som överskriften säger) i Kristianstad med Martin, hans kusin Christoffer och Amy.
Vi blev inskjutsade till Kristianstad av Martins snälla mamma runt 22 tiden. Stället vi gick till heter Biljard. Vi gick in och tog ett bord och väntade på Christoffer och Amy. Köpte en drink (Orgasm) och 2 cider. Efter en stund så kom Chrisoffer och Amy. Fyllde på spritförrådet lite till med en Sex on the beach. Testade även en Rosa Pantern och shotade några gånger.
Hade en väldigt trevlig och rolig kväll. Träffade även på 2 av Christoffers vänner, Samuel och Alex.
Vid 1 tiden stängde stället och vi gick till McDonalds där vi blev upphämtade av Martins föräldrar (än en gång).

Ett år!

Igår så firade jag och Martin vår 1-års dag (fast den är egentligen på måndag, men då jobbar jag, så vi kan inte träffas). Den var supermysig hela dagen.

Började med att jag fick frukost på sängen. Sen gjorde vi oss iordning och runt 15 tiden så åkte vi till Kristianstad. Gick lite på stan till klockan 16 då han hade planerat något. Han hade bokat en helkroppsmassage till mig på ett spa (as nice var det) och efter det bastade vi och badade bubbelbad, as mysigt <3
Sen på kvällen gick vi ut och åt på Altona och mös.
Senare på kvällen hemma satt vi och mös i soffan och så kom han in med vin och jordgubbar som vi doppade i choklad <3
Sen när vi gick och la oss så hade han tänt massa ljus och spritt rosblad över hela sängen och golvet <3
Dagen kunde inte ha blivit bättre, älskar dig Martin <3



Martin <3 Martina

4 november 2010

Sitter i skrivande stund nere i Sölvesborg hos min kära pojke. Åkte buss ner till Karlshamn där jag blev upphämtad av Martin.
Följde med han till hans fotbollsträning och var duktig flickvän i hela 2 timmar och satt och tittade på. Blev även anförtrodd att hålla koll på tiden *stolt*

Nu ska jag kolla på Kenza&Tyra show, sen ska vi mysa framför tv:n.

Grand Samarkand

Var i stan innan idag med mamma uppe på Grand Samarkand.
Hittade faktiskt lite saker.


Ett par svarta leggings/byxor med hög midja och dragkedja längst ner på benet.



Allt är köpt på Gina Tricot och gick endast på 550 kr.

Köpte även 3 andra saker, men det kan jag inte skriva vad det är. För det är 3 presenter till Martin i 1-års present.

Hm konstigt...

Konstigt, min data kan gör väldigt mycket saker, förutom att ladda upp en profilbild på min blogg....
Ett mysterium....

Träning

Nu har jag varit duktig i 2 dagar och tränat!
Har tagit mig i kragen och köpt ett träningskort på Allhallen i Hovmantorp. Så har varit där 2 dagar i rad och suttit och svettats på en träningscykel och förbränt kalorier, awesome!
Ska dit imorn med. Nu ska jag allt komma i form. Lyfta skrot ska jag med göra (när jag vågar mig ner bland alla muskelknuttar)...

För övrigt så åkte Martin hem nu ikväll, tråkigt. Men jag åker till han på torsdag. Anledningen till att jag inte följde med han hem direkt är för att han ska spela rollspel hela dagen imorn, så kände att det är lite roligare att sitta hemma då. Ska passa på att göra massa läxor.

Har även lämnat in min iphone på service, problem med mikrofonen. Så får tillbaka den om 10-14 arbetsdagar... Saknar den redan. Så länge så har jag min gamla telefon igen, vikbar skönhet... eller inte...

The Beatles


Jag älskar verkligen Beatles och hade gjort väldigt mycket för att få ha sett dem live.
Älskar hela 60-talet i och för sig!
Så om någon känner att dem måste ge mig en present så skulle jag vilja ha alla Beatles skivor, tack!

RSS 2.0