I hate mondays

I och med att min kära syster har datan så bloggar jag från mobilen, så det blir kanske lite kladdigt, mm det får ni leva med isåfall. Idag så var det skola som vanligt, hatar måndagar! Började dagen med tråkig engelska, i hela 2 1/2 timme!!! Sen så hade vi en håltimme på en timme, lite mer, så då jobbade jag och Lisa med projektarbetet, får lite små panik på det, för jag vet inte hur vi ska lägga upp det... Och så sista lektionen var det naturkunskap, lika tråkigt det. Så med andra ord finns det inget bra med måndagar över huvudtaget. Hann i alla fall med 14.25 bussen hem, så det var ju något bra. När jag kom hem skyndade jag mig över till stallet och red och mockade :) Nu så har jag ätit och pluggat, ska fortsätta plugga nu. Imorn så är vi lediga, studiedag! Awesome!!! Så då ska jag bege mig till ridhuset med Dino och träna lite.

Good girl

Alltså jag måste säga att jag har haft en väldigt produktiv helg. Har varit duktig för en gångs skull.

I lördags så var jag uppe tidigt för att mocka och rida. Körde till jobbet sen vd 12 och jobbade till halv 19. Hnadlade lite och körde sen hem. Då bakade jag en kladdkaka och sen så pluggade jag resten av kvällen.
Idag så gick jag upp vid halv 7 och släppte ut hästarna och mockade. Pluggade lite när jag kom hem och plockade ögonbrynen ;) Sen körde jag till jobbet vid halv 10 och jobbade till halv 19 idag med. Har pluggat tills nu och duschat. Så nu ska jag be mamma förhöra mig, sen ska jag gå och lägga mig. Är väldigt trött.
Men måste faktiskt berömma mig själv för att jag varit så duktig. Så klapp på kinden får jag av mig själv!

John Lennon i mitt hjärta

Hittade en helt underbar låt innan (eller hittade och hittade, kom på den igen)!
John Lennon - Stand by me <3
Älskar hu hela låten är uppbygd, lite rockig och så med hans underbara röst, kan ju inte bli mycket bättre!
Jag har blivit helt förälskad i han <3
Kan rekommendera en bok om han också, som är skriven av hans första fru Cynthia. Sträckläste den i somras.

Nä nu ska jag återgå till pluggandet, tog bara en liten välbehövlig paus.

Fredag <3

Jag välkomnar fredag som alla andra!
Fredagar är riktigt speciella faktiskt, inte nog med att det är helg, det är ju sista skoldagen på veckan med! Hur awesome är inte det?!

Idag så var jag uppe tidigt och fixade iordning mig för skolan, gjorde mig lite extra fin idag (och med det så menar jag att jag plattade håret) för att fira helgens ankomst! Tiggde skjuts in av Mats och Lovisa idag så jag slapp gå ner, snälla männiksor.
Har precis avverkat psykiatri och nu väntar det sjukvård om en liten stund. Sen är det lunch och sen så ska jag äntligen få ta bussen hem!
Då ska jag ge mig ut på en tur med Dino i skogen och rasta han ordentligt inför helgen (med tanke på att jag jobbar hela helgen så får ha vila). Sen mocka och sen hem och plugga skiten ur sjukvården, you and med, outside right now!

Men nu ska jag återgå till mina kära vänner och hålla dem sällskap, so see ya later!

Älskade ledighet

Jag kan inte med ord beskriva hur skönt det är att vi är lediga imorn :D
Och det blir ju bara bättre!
För idag så hade vi ingen naturkunskap (Gud har äntligen lyssnat på mina böner), så då slutade vi vid tjugo i 12, awesome! Och så är vi lediga imorn, ännu mer awesome. Sen på fredag så har vi ingen lindrande vård som är sista lektionen, så då slutar vi vid 12 och då är det helg som gäller. Sen nästa vecka så är vi lediga på tisdag, för då är det studiedag. Så det kan ju inte bli mycket bättre :D

I alla fall så har jag ridit idag med Anna, en lång runda blev det. Trevlig tur, förutom att det var extremt kallt :S Höll på att frysa ihjäl. Nä, vintern är inte riktigt årstiden för mig. Älskar allt med vintern förutom kylan, jag klarar inte av det. Nu längtar jag efter sol och att man kan plocka fram vårkläderna. Mmm...
Har pluggat lite på sjukvården idag med, så nu kan jag urinorganen i alla fall. En liten bit på vägen, har bara det svåraste kvar nu.

Change of plans

Sitter och väntar på att Lisa ska hämta mig, så för att fördriva tiden lite tänkte jag att jag kan ju blogga. Igår så var det tisdag som ni säkert alla vet, men för er som inte visste det, nu vet ni! Skolan rullade på som vanligt, nedför backen for den ;) efter skolan så gick jag ner en snabbis på stan och köpte mascaraborttagningsmedel och plockade ut pengar. Sen hem med tre bussen. Gjorde klart engelska läxan när jag kom hem och sen gick jag över till stallet och mockade. Gick en liten promenad med. Sen så var det egentligen meningen att jag skulle plugga resten av kvällen på sjukvård, men det blir ju inte alltid som man tänkt... Allt slutade i alla fall med att jag gick och la mig vid nio... Idag så har jag släppt ut hästarna på morgonen. När jag kommer hem ska jag rida med Anna.

Måndagar...

Och så var det måndag än en gång, suck. Helgerna går alldeles för snabbt. Hej hopp och så är det fredag, sen helt plötsligt så är det måndag morgon och den ilskna väckarklockan ringer!
Men det är ju i alla fall bara 4 dagar kvar i skolan denna veckan (om man nu ska försöka se något positivt i allt detta grå). Men för min del så blir det inte så mycket helg i alla fall, ska jobba lördag och söndag. Kommer bli stressigt, för alla har fått lön och då känner dom att dom måste handla upp alla pengar på korv, konstiga människor!

Har varit och hjälpt Lisa idag och packat ihop hennes saker i hennes lägenhet, hon ska flytta hem igen. Eller hon har ju redan gjort det... Får se hur det kommer att gå. Jag gissar på att tills på fredag så har vi slitit varandra i stycken.
Vi var även ute och red en skrittrunda i mörkret, mysigt.
Sen har jag väl spenderat resterande tid med mina läxor, engelska och sjukvård.

Datajävel

Nä nu håller jag på att tappa humöret på allvar ska jag säga er!
Varför fungerar det inte att ladda upp en film?! Va? Va? Va?
Håller på att slita datorn i småbitar, blir galen av sådant här!
Skärper den inte sig så kommer inte denna datorn att leva mycket längre till...

I HATE YOU, YOU F****** COMPUTER!!!!

En vanlig stallmorgon

Att stiga upp vid halv 6 en söndag morgon när man är ledig är inte riktigt min påse med nötter det. Jag sover gärna till 10 minst, men det bästa är ju när man kan sova tills man vaknar, ooo härliga känsla! Men ibland så får man ju inte riktigt som man vill... Idag var det då dags för mig att stiga upp vid den okristligt tidiga tiden, för jag hade ju ett par otåliga vänner som väntade på mg som ville ya mat och få komma ut i kylan. I vanliga fall så brukar det vara ganska så trevligt, men idag var det ju bara en pina i röven! För när man inte somnat förens kl 2 och sen vaknat 2 timmar och 45 minuter senare, för att se att man bara kan sova i 45 minuter till, då blir man lite smått irriterad! Men jag drog mig upp och ut i -9 grader, det var friskt kan jag säga er! Men man blir ju lite piggare när man möts av 6 glada gnäggningar  gav dom lite att mumsa på medans jag stökade runt i stallet, bl.a. la ut hö i hagarna. Men sen åkte dom ut, Belle, Svante, Farbror Röd, Chic, Dino och C-G. Och jag gick hem igen och kröp ner i min säng där man fortf kunde ana att där hade legat en varmblodig människa  Men puss på er, nu ska jag försöka sova i 2 timmar till <3

Jag och Dino

Blev inget ridhus idag, istället blev det en härlig ridtur i det fina vintervädret! :D



Inte världens bästa bild, hans framdel ser väldigt stor ut, men var ett av de få korten som han hade öronen framåt!


Hatar sena fredagar

Tjosan i trosan!
Äntligen så är det fredag och där med helg, som jag har längtat. Har längtat efter att få sova ut riktigt ordentligt!

I alla fall så har det varit skola som vanligt idag, as boring. Och till råga på allt så slutar vi senare på fredagar nu! Innan så slutade vi vid kl 12, nu slutar vi vid 14.45! Helt jävla otroligt! En fredag, hur kan dom göra så mot oss? Skamligt.
Kunde i alla fall ändå ta 14.25 bussen hem med Lisa och Aliki, p.g.a. att vi har mentorstid sista timmen så då fick vi sluta lite tidigare, nice.
Gick över till stallet när jag kom hem och jag och mamma tog ut Dino på en promenad i skogen, så nu har jag varit ute och gått med :) Har även mockat, så jag är klar i stallet för idag i alla fall.
Nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan äta och sen köra till ridhuset och se om jag kan rida där imorgon, hoppas!

Mobilbloggning

Idag så är det torsdag som ni säkert redan märkt och det betyder att imorn är det helg! Vad jag ska sova, är så trött! Idag så hade vi sjukvård första timmen där vi pratar om kateterisering, alltså hur man sätter kateter och allt vad det innebär. Sen var det psykiatri där vi håller på med en uppgift om omvårdnad, as boring! Jag hatar verkligen psykiatri! Tycker faktiskt att naturkunskap är roligare. I all fall så var det lunch sen och sista lektionen var det psykiatri som gällde en gång till. Sen så var det egentligen meningen att jag och Lisa skulle jobba med projektarbetet, men så blev det ju inte riktigt... Slutade med att vi satt och spelade spel på våra telefoner, hehe. Mamma hämtade mig vid skola sen och så körde vi och hämtade upp mormor Ich körde till teleborg för att fixa med min balklänning. Jomen ganska bra bit på vägen, så nu känns det i alla fall som om att jag kommer gå på balen. Vi uträttade några ärende på City Gross med, sen så körde vi hem. Nu så har vi ätit och om en liten stund så ska jag gå över till stallet och mocka och sen ta in hästarna.

Planering

I och med att jag har lite nyhetstorka för tillfället tänkte jag att jag kan ju informera er om resten av veckan, vad jag ska hitta på för kul. Låter spännande väl?! ;)

Torsdag:
Ska först spenderas i skolan, men slutar vid 13.20. Men då ska jag och Lisa arbeta med projektarbetet i en timme, men sen så kommer mamma och hämtar mig och så ska vi fixa lite med min balklänning. Känner att jag måste ta tag i det nu, börjar brinna i knutarna nu... Vi ska väl uträtta lite andra ärende med, men det får vi se imorn vad det blir. På kvällen så blir det att vara i stallet som vanligt och mocka och släppa in hästarna. Sen kanske jag hinner avverka ett avsnitt av SATC med, vem vet? Ska försöka hinna ut och gå med.

Fredag:
Än en gång så börjar jag dagen i skolan, går till 13.45. Då ska jag ta första bästa bussen hem och ut i stallet när jag kommer hem. Rida och mocka är det som står på schemat. Sen tar jag nog själv en tur i skogen till fots för att få lite motion. Sen äntligen så får man parkera sig i soffan och njuta av fredagen och lite mörk choklad, yummy!

Lördag:
Ska jag försöka ta mig till ridhuset och träna lite med Dino, känns som att vi båda behöver det. Där kan man ju rida lite ordentligt med, för ute är det ju så halt nu så det funkar ju inte. Sen så är det väl slappa som gäller resten av lördagen, förutom en liten motionsrunda för mig.

Söndag:
I och med att mitt är så himla händelserikt så tänkte jag klämma in att jag ska rida då med ;) Men jag höll ju på att glömma det viktigaste, jag ska ju släppa ut hästarna med, skit kul! Eller inte, men jag tänker stiga upp tidigt och sen gå hem igen och lägga mig, mys!

Så det var det gott folk, hörs imorn tror jag.

18 januari 2011

Fy fan vad jag mår dåligt. Ont överallt, yr hela tiden, ont i huvudet, mår illa, darrig och mjölksyra så fort jag gör någonting. Så nu har jag klagat klart för den här gången.

Nu har än en dag gått i skolan, bara 3 dagar kvar denna veckan. Längtar så!
Har haft vårdpedagogik, där jag gjorde klart mitt arbete, sen lindrande vård där jag inte gjorde ett skit rent ut sagt och sista lektionen sjukvård där vi skrev i en och en halv timme.
Väl hemma så var jag över i stallet och mockade och sen hem och äta några salladsblad.
Och nu så har jag precis kommit hem från att ha varit ute och gått i lite mer än en timme med mamma.
Nu så ska jag duscha och sen titta på SATC och försöka "glömma" min hunger...

Hatar min diet!

Diet är verkligen inte min grej det... Har gått på den i en vecka nu och jag hatar redan all mat. Mår illa jag bara tänker på kött, ägg mm. Vill ha mina kolhydrater och mitt socker, saknar min choklad så mkt! Men det är bara att hålla ut.

Jobbade hela dagen igår så därför jag inte uppdaterade. Men hände i och för sig inget kul igår, så ni missade inget.
Idag så var det skola som gällde vid kl 8. Började dagen med engelska B där jag redovisade min bok på 700 sidor, det gick bra. Sen så hade vi håltimme och den klubbade jag och Lisa ihjäl med lite projektsarbetstid. Och så sista lektionen var det naturkunskap, gick relativt fort för en gångs skull. Tog 14.25 bussen hem.
Hemma så har jag städat mitt rum, varit ute och gått i en timme med mamma och Dino på släptåg. Nu så ska jag duscha och sen göra min engelska läxa.

Sovmorgon tack

Lördagar är det meningen att man ska sova tills man vaknar, inte gå upp vid 8! Katastrof! Men visst har man mkt att göra så har man. Jag har lite som står på min agenda, så därför jag fick stiga upp tidigt. Var ute i stallet vid 9 och mockade 2 boxar. Sen sopade jag av all snö från bilen, det har kommit hela 2 dm inatt. För min del så får det gärna sluta snöa nu. Det räcker med den snö som vi har. Men den får gärna ligga till slutet av februari och sen sakta smälta bort av solen. Men så kommer det väl självklart inte bli, den kommer väl regna bort. Nu så ska jag fixa mig och äta, sen kör jag till jobbet (börjar vid 12.30) och efter jobbet så bär det av hem till mormor och morfar för att fira mormor. Så kommer inte hem förens sent ikväll. Då kommer man nog va ordentligt trött... :/

Pappa 54

Idag så blev det en ridtur på Dino, en bråkig en... Han vågade inte gå förbi sin egen snygga så det tog väl ungefär 5 minuter. Och jag hann bli riktigt arg och han tjurig. Men efteråt så gick han fint i alla fall :) Imorn och på söndag är det jobb som gäller, hoppas på att det blir två lugna dagar, men man får se. Imorn ska vi även fira mormor som fyller 75, så grattis till henne! Och idag så fyller pappa år, 54 år, så jag säger grattis även till han :)

Jobbintervju

Alltså just nu så förstår jag inte varför jag och Lisa valde LCHF-dieten som projektarbete?!
Jag håller på att avlida bara för att jag inte får äta något med kolhydrater eller socker i och det betyder ingen choklad, chokladsås eller chokladglass (big surprise, jag gillar choklad). Det är hela 5 ½ vecka kvar tillls jag får börja äta normalt igen... Men kommer va stolt över mig själv sen väl när jag klarat det. Men just nu så vill jag bara ha choklad i stora lass!

Anyway, var på en jobbintervju idag på Evelid. Ett korttidsboende, dit äldre oftast kommer efter de varit inlagda på sjukhus. Ho skulle höra av sig inom 2 veckor och säga om jag fått jobbet eller inte. Sa även att jag var intresserad av att jobba natt, så får se hur det går.

Idag blev det ingen ridning, dels för att jag kom hem sent och dels för att det var så kallt ute. Men jag tar igen det imorn och rider en längre runda då.

Nu ska snart jag och mamma ut och gå, sen ska jag duscha och titta lite på tv. Sen är det sängen som gäller.

Underbara vinter, men bara ibland

Det värsta ljud som jag vet är när ringklockan ringer halv sex på morgonen. Då är det ju nästan så att man vill slå ihjäl någon... I alla fall så steg jag upp och drog på mig stallkläderna och traskade över till stallet. Fick en trevlig överraskning när jag stack näsan ut genom dörren, det snöade. Härligt stora flingor dalade ner från den mörka himlen, underbart!
Släppte ut mina fyrbenta vänner och sen gick jag hem igen och intog min frukost som mamma varit snäll och lagat åt mig (i vanliga fall så är jag inte så bortskämd, men för tillfället går jag på en diet som mitt projektarbete och då hinner jag inte stå på morgonen och steka köttbullar och prinskorv, men i och med jag har världens snällaste mamma så gör hon det åt mig).
Gick ner till bussen för att ta 8.30 bussen in, bara det att den inte kom förens 8.45!!! Hallå! Kom gärna i tid!
Så jag och Lisa blev lite sena till sjukvården, men vad ska man göra. Vi fick tillbaka våra ortopedi arbeten och jag lyckades åstadkomma ett fuckin' MVG! Helt amazing!
Sen så hade vi psykiatri, som jag inte har saknat för övrigt. Där fortsatte vi jobba med rehabilitering för personer med en psykos och jag kan säga er att jag inte fattar ett skit, men inget nytt där nä ;)
Sista lektionen hade vi naturkunskap högst upp i tornet längst bort, pust!

Har ridit Dino idag med, sikken puckad häst. Han kan bara få för sig att stanna. Man bara "Hallå, gå!" Och sen går han ju med en fart som en snigel, så man kan ju undra om han verkligen är en häst på 170 cm...
Nu så har jag gjort klart all engelskaläxa, ska bara "redovisa" den för mamma sen, ska göra lite på rehabiliteringsarbetet och sen gör klart naturkunskapsfrågorna. Sen har jag varit duktig för idag.

Short day!

Idag kan man säga att det var en slapp dag i skolan. Gick upp som vanligt vid halv sex för att va i skolan tills åtta då vi börjar dagen med vårdpedagogik. Sen visar sig det att det var den enda lektionen vi hade. För Lotta var hemma med sjukt barn så ingen lindrande vård och sen så skulle vi inte haft sjukvård förens på eftermiddagen så då fick vi skippa den. Så här går man upp tidigt bara för att ha en lektion i en timme och 40 minuter, ja herregud! Enda positiva var att jag kom hem tidigt så att jag kunde rida medans det var ljust ute :) Men nu så ska jag snart dra mig över till stallet för att ta in hästarna.

Första skoldagen 2011

Idag så var det första skoldagen 2011 och sista första skoldagen efter ett jullov på Teknikum (lite invecklat blev det ja, det är så när man är så himla djup som jag är) ;) Malin är sjuk idag så hon kom ju inte till skolan, attans med, vi som ville träffa henne och höra om hennes semester i Thailand! + Jämföra hur bruna vi kommer va bredvid henne *host*. Vi började skoldagen med engelska b och sen så skulle vi egentligen haft lindrande vård, men Lotta var hemma med sjukt barn, så det blev ingen lektion. Så då satt jag, Lisa och Jennie och snackade tills de andra slutade sin lektion. Sista lektionen hade vi naturkunskap, inte direkt mitt favoritämne... Tog tre bussen hem med Lisa. Har ridit Dino idag med, blev en kort runda i mörkret. Dels för att han tyckte att allt var så läskigt och sen för att det var första gången jag red han helt själv. Men allt gick bra, förutom några ofrivilliga stopp längs vägen ;) Nu ska jag hoppa in i duschen, sen göra min engelska läxa.

Hästar, hästar, hästar

Idag så är det sista jullovsdagen, sad face på det. Och det sista jullovet ever, ännu mer sad face på det. Hemskt ju att man aldrig mer kommer ha ett jullov. Nä för nu ska man ut och jobba och sen så ska man dö. Ja herregud vilket roligt liv som väntar en. Men jag ska göra det bästa för att mitt liv ska bli så bra som bara möjligt. :)

I alla fall så fick jag inte njuta det mesta möjliga av denna sista sovmorgon på jullovet utan jag var uppe relativt tidigt, redan vid halv 9. Var i stallet vid halv 10 och träffade Lovisa lite senare för att rida. Idag blev det en väldigt lång skrittrunda. Minst en mil måste rundan varit, om inte nästan 2! Härligt var det, men lite kallt om fingrarna :S Lyckades sätta på han broddar bak med, duktigt Martina. Mockade och gav lunch hö till hästarna och var hemma runt halv två tiden. Läste lite och sen åt jag och tittade på några avsnitt av SATC!
Nu så ska jag snart städa på mitt rum, otroligt tråkigt. Skjuter alltid upp det.

Var på Börjes igår med mamma och köpte lite saker. Ett reflexländtäcke, blue spray, man/svansborste och 2 par vantar (till mig)!


Tidsfördriv

1. Hur gammal är du om fem år? Låt mig se, då är jag 23 år. 
2. Vem var den sista du träffade? Mamma 
3. Hur lång är du? 168 cm.
4. Vilken var den senaste film du sett? Benny & Joon
5. Vem ringde du senast? Lisa aka Sugarball.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Hehe ;) men nu ska jag sova, god natt! Ses på måndag :)" och det var till Lisa. 
7. Vad är dagens planer? Upp till släkten och fira Elin och Sandra, sen hem och släppa in hästarna.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? SMS.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Sambos
10. När såg du senast din mamma? Några minuter sen kanske. 
11. Vilken ögonfärg har du? Ingen aning, kanske blå-gröna. 
12. När vaknade du idag? Vaknade vid 8, men somnade om och steg upp vid 9 istället. 
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja hittat har jag ju, men inte så att jag sen tagit hem den och den varit som min. 
14. Vilken är din favoritplats? Vet faktiskt inte, var som helst med någon jag trivs med väldigt bra. 
15. Vilken plats föredrar du minst? I korvkiosken där jag jobbar. 
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Hoppas på att jag är kirurg på något stort sjukhus, gärna utomlands. 
17. Vad skrämde dig som barn? Ingen aning, kommer jag inte ihåg. Antagligen så skrämde det mig så mycket att jag förträngt det. 
18. Vem fick dig att skratta senast? Martin.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Man kan aldrig vara för ung för något sådant. 
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Kläder och kläder, låter som att man har ytterkläder på sig då. Jag sover i pyjamas, som räknas som något annat (men vet inte vad). 
22. Hur många kuddar har du i sängen? Två stycken.
23. Hur många landskap har du bott i? Endast ett, Småland.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nope, jag har kontrollerat mig.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor.
26. Är du social? Jag är väl normal, inte för mycket och inte för lite. 
27. Vilken är din favoritglass? I have to say chocolate.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Troligen göra något kul, sen skänka lite och resten skulle jag spara eller använda till när jag ska plugga.
29. Tycker du om kinamat? Helt okej.
30. Tycker du om kaffe? Erhm, no!
31. Vad dricker du till frukost? Oftast så blir det vatten.
32. Sover du på någon särskild sida? Ligger oftast längst ut i sängen på min högra sida.
33. Kan du spela poker? Nej.
34. Tycker du om att mysa? Oh ja, det är bland det bästa som finns.
35. Är du en beroendemänniska? Är nog faktiskt lite beroende av godis...
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Känner och känner, men jag vet en, Viggo Mortensen.
37. Vill du ha barn? Ja.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och franska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej.
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, skor, smycken, resor och hästsaker. 
42. Äger du dyra smycken? Ja några äger jag allt.
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Kex choklad.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Finns många, men mina budds i skolan, Malin, Lisa och Elin är ju extremt roliga. 
46. Välj ett ärr på din kropp? Okej why? Har i alla fall ett på armen från en häst som bet mig. 
47. Vad har du för ringsignal? Så nördig är jag inte så att jag kommer ihåg vad den heter. 
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Någonstans finns dom nog i huset. 
49. Flirtar du mycket? Bara när jag är full och om jag tycker han ser bra ut. 
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I skolan. 
51. Kan du byta olja på bilen? Nej, men det har jag pappa till ;)
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej.
53. Vilken var den senaste bok du läste? "The charming man".
54. Läser du dagstidningen? Alltid och då bara serierna. 
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.
56. Dansar du i bilen? Har inte lyckats med det än. 
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Vet inte, dom spelade bra  musik i alla fall.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ah hur ska jag komma ihåg det??

Don't judge me, jag har tråkigt!

Min dag

Nu ska jag se om jag kan lyckas åstadkomma ett långt inlägg för att fördriva tiden lite. Så ja *knäcker med fingrarna*, nu ska vi se här...

Ska beskriva min dag till punkt och prickar, inte för att den är särskilt intressant, verkligen inte, men i brist på annat bättre att skriva om så får det duga.
Steg upp vid halv 11 efter att ha snoozat i 30 minuter, alltid lika skönt. Tog mig ner för trappan och intog en stadig frukost, rostat bröd med fett på fett på, yummy! Läste lite samtidigt i min engelska bok, har bara 100 sidor kvar nu, men drar ut på det lite för den är så bra helt plötsligt. Runt 12 tiden så hade jag gjort mig redo för att möta dagen och allt vad den hade att erbjuda. Men slutade med att jag bara hängde in kläderna i min garderob och sen satte jag mig framför tv:n och tittade på några asnitt av SATC, oh det är så bra. Önskar jag kunde leva ett så glamoröst liv och roligt. Alltid gå på massa roliga fester och alltid ha råd med att shoppa!
I alla fall så lyckades jag slita mig därifrån tillräckligt länge för att hinna över till stallet för att mocka. Skulle egentligen ridit med, men grannen höll på med att ploga med sin traktor, så jag kom inte förbi och kände inte direkt för att äventyra något när jag bara haft han i en vecka. Men rider han imorn istället. :)
Sen så har jag bara spenderat resten av dagen framför tv:n. Hjälpte iofs mamma med maten också, skalade alla räkor, urk.
Har även tagit mig i kragen och duschat, så nu är jag så himla fräsch. Man är ju inte lika renlig av sig när man har lov (ta mig inte nu för någon äckelmänniska som inte har duschat på en vecka, för det har jag faktiskt, men man är bara inte lika noga).
Blev ju inte direkt något jätte långt inlägg, men det få duga.

Beslutsångest

Jag har fått beslutsångest. Vet inte vad jag ska göra?! Antingen så städar jag på mitt rum eller på toan, eller så skriver jag mitt personliga brev eller rider. Visst jag ska göra allt, men frågan är ju i vilken ordning... För det är ju bara rida som är roligt, men det kan jag inte göra själv än så jag måste vänta på att mamma ska komma hem, boring... Så då blir det väl något av de tre andra alternativen, frågan är bara vilket? Aja jag får väl se vilket det blir, spännande ;)

Varför bryr man sig

Ibland undrar man hur vissa människor tänker, eller om dom ens tänker. Man försöker vara snäll men ändå så får man bara skit tillbaka. Stämmer ju inte det där med "gyllene reglen". "Så som man vill att andra ska vara mot en, så ska man vara mot dom". Stämmer ju inte ett dugg. Undrar varför man ens orkar bry sig (antagligen för att man fortfarande bryr sig om den personen, vilket den inte verkar göra tillbaka...)

Men för att släppa detta nu och återgå till roligare saker så var jag ute på en ridtur idag i världens snöstorm. Var som en snögubbe när jag kom tillbaka, även Dino. Kallt var det också, men kul. Så det var väl värt det.
Lisa var här hos mig ikväll också, så kul. Satt och snackade i några timmar bara, men alltid lika trevligt. Tack för att du finns och stöttar mig i allt <3

Produktiv dag

Idag var jag uppe med tuppen, redan klockan 6. Dags för att släppa ut hästarna. Kämpade mig ut i snöyret och släppte ut mina fina små vänner. Sen så gick jag hem igen och däckade i soffan i en timme, nice!
Vid klockan 11 träffade jag Lovisa på Peppe för att ta en sväng i skogen med pållarna. Gick så bra så. Hemma i stallet så var minsann Dino lite sömnig, lille gubben.

Jag och mamma har även varit inne i stan en sväng och uträttat lite ärenden. Bland annat så tittade vi på balklänning åt mig, men som vanligt så hittade jag ingen som föll mig i smaken. Börjar få lite smått panik nu, för alla har typ redan beställt sina balklänningar :S Jag inhandlade även ett brun fleecetäcke till Dino.


Nu å ska jag hoppa i pyjamasen och ta lite gott att äta och parkera mig framför några avsnitt av SATC!

Dröm ridtur

Jag har fått hel-dille på Cher helt plötsligt. Har i princip aldrig lyssnat på henne något innan, men nu så spelar jag henne på repeat hela tiden på högsta volym, weird...

Idag så var jag i stallet redan klockan halv nio för att ta ut lille-man på en tur i skogen. Fick sällskap av Anna på Farbror Röd. Blev en härligt lång tur i pudersnö. Vi kom galopperande fram som man läser i böcker och ser i filmerna. Anna och jag bar långa vita klänningar och slängde med vårt hår och hästarna galopperade fram med stora kraftfulla steg och det rök ur deras näsor. Sen avslutade vi med en stegring uppe på en kulle med månen i bakgrunden, eller ja så var det ju inte riktigt då, men nästan i alla fall ;)
Härligt var det i alla fall. Imorn så ska jag rida med Lovisa på Peppe, får se hur det går. Men det går säkert bra.

Nu ska jag ta och ladda in lite låtar på min iphone så jag har något att lyssna på sen när jag ska sova ikväll, sweet!

Söndag/måndag

Söndag:
Red Dino för första gången. Fick sällskap av Anna på Chic. Allt gick jätte bra och han var jätte lugn. Det blev lite ombytta roller, istället för att Dino som är 5 år flippade ur totalt så gjorde Chic det istället som är 22 år gammal. Än är det krut i den gamle mannen ;)
På eftermiddagen så åkte vi till mormor och morfar där resten av släkten var och så åt vi middag där och fikade. Trevligt, spelade även lite spel.

Måndag:
Idag så hade jag sovmorgon, enda till klockan 11, skönt! Runt ett tiden så drog jag mig ut i kylan till stallet och slängde ut lite hö till hästarna i hagen. Mockade och tog även en promenad med Dino i de frusna skogarna, mysigt. Han är så söt min lilla häst, luktade på allt från hundkiss till asfalt (intressanta saker det).
Har titta på en film nyss, Benny and Joon, helt okej. Johnny Depp är med i den och han är så het! Smälte bost i soffan så nu har jag en snygg fettfläck ;)

Piranha

I'm bored!
Har titta på Piranha nyss med pappa, fy fan va kass film. Seriöst, ibland undrar jag hur han som skrev manuset tänkte. Just det ja, han tänkte ju inte, det som är problemet. Sen undrar man ju med vad det är för ljushuvuden som ställer upp på att producera den!!! Helt jävla otroligt! Så ett tips till er alla där ute, ser den inte. Ni förlorar bara en och en halv timme av erat liv som ni lika väl hade kunnat spendera på toan (tror mig, ni hade njutit mera av det).

Nyårsafton 2010/2011

Mitt nyår spenderade jag i Hovet hos Lisa, vi hade det väldigt trevligt och mysigt (och skrattade som vanligt väldigt mkt).


Innan på dagen så var jag över i stallet på morgonen och hjälpte Ulrika att släppa ut hästarna, var även så duktig att jag mockade på en gång. Sen så gick jag hem och sov bort två timmar i soffan, heliga guds moder vad det var skönt. Sen så var jag över en gång till i stallet och tog in Dino (mitt smeknamn på Don Contino) och borstade han och ledde även han en liten bit. Han är så söt.
Sen hem och fixa sig inför kvällen, göra sig lite fräsch. Sen bar det över till stallet för tredje gången, för då skulle hästarna in (jäkla krabb med dom) ;)

Tog den röda ferrarin aka audi till Lisa, där vi satte igång att laga mat, tacos. Kvällen spenderade vi där uppe framför tv:n, ätandes i princip hela tiden (så vi vill ha det) ;) Hade det riktigt trevligt. Ett litet tag där på kvällen så flippade vi ur totalt och spydde galla över hajar 4 (skit kass film). Att den ens fick produceras!!!

Lite innan klockan slog 12 så gick vi ut och korkade upp champagnen (alkoholfri i och med att båda skulle köra senare) och nämnde tre saker som vi tyckte hade varit bra med 2010. Sen så skålade vi in det nya året och tittade på raketerna. Vi av la även några nyårslöften (får se hur länge man håller de detta året).


GOTT NYTT ÅR!!!!

RSS 2.0