Ej glamourös

Kan ju inte direkt säga att min helg har varit värsta glamourös. Har hostat och snorat, haft feber, öroninflammation, ingen röst, har viskat mig igenom hela helgen. Så det enda jag har gjort är att ha legat i soffan och tittat på en hel säsong av Britains Next Top Model, riktigt bra!
Har iofs rensat ur min garderob idag med. Nu ekar det fint där inne. Men tänkte att jag skulle fylla på den på tisdag, för då ska jag till Grand Samarkand med Lisa och Malin.
Imorn är det jobb som gäller från 7-16, även om jag så ska dö på kuppen. Sen på onsdag så blir det förhoppningsvis utgång på Terrassen med Lisa och Malin igen :)

Piss

Oj nu mår jag både fysiskt och psykiskt dåligt, inte bra det.
Lämnar bloggandet för idag och lägger mig i soffan och stirrar i taket...

I hate being sick

Jag hatar att va sjuk.
Vaknade idag på morgonen och var helt tjock i halsen och hade feber. Men jag pallrade mig iväg till jobbet i alla fall. Under dagen blev det bara värre och värre och det slutade med att jag inte hade någon röst och inte kunde prata med gamlingarna för alla är ju typ döva. Så undra hur det ska gå imorn, fast då jobbar jag bara 7-13, skönt! Idag jobbade jag från 7-16, så det var ju ganska så jobbigt.
Fick min lön igår, as nice! Riktigt härligt att för en gångs skull ha pengar :D

Släktträff i Danmark

Nu ska jag försöka sammanfatta allt som har hänt sen i lördags (får väl se hur det kommer att gå, antagligen så glömmer jag väl hälften).

Lördag
Min dag startade vid tio i fyra då klockan ringde, hade då endast sovit i ca 3 timmar. Men det var bara att masa sig upp ur sängvärmen och fixa till så någorlunda. Kvart i fem styrde vi den röda golfen ut mot äventyr, släktträff i Danmark :) Vi hann ungefär in till Växjö innan alla i bilen var ovänner med varandra, ganska bra faktiskt för att vara oss. Nere i Malmö så mötte vi upp Tobias, Katja och Linda med barn, Alice och Hampus. Klockan var då ungefär lite i sju och jag började frukosten med en crossiant, mmmm! Vi fortsatte mot Stora Bältbron och över till Danmark. Där fortsatte vi mot Frörup, där själva släktträffen höll hus, hos Carsten och Birgit. Runt tio-tiden var vi framme och fick äntligen sträcka på benen. Sen satte det stora hälsningskalaset igång. 50 pers var vi som man skulle hälsa på och komma ihåg vad dem hette. Sen var det brunch, mycket gott. Efter det blev vi alla inpackade i en stor gul buss, före detta linjebuss. Sen fick vi åka på sightseeingtur. Var väldans trevligt. Vi var och tittade på där farfars föräldrar bott och ett annat väldigt fint hus som farfars far hade varit med och byggt. Lite efter fyra så kom vi till Per och Annie där vi fikade. Mycket kakor och mycket gott, jag gillar! Ungefär vid sex var vi tillbaka hos Carsten och Birgit och man gick och fräschade upp sig innan det var dags för middag och allt som hör till. Klockan ett fick jag äntligen lägga huvudet på kudden!

Söndag
Startade dagen som vilken annan dag som helst med frukost. Vid halv ett blev alla än en gång inpackade i den gula bussen och körda till Gudny denna gång. Där lunchade och fikade vi. Vid fyra tiden sa vi hej då till en del som skulle köra hem och resten tog plats i den gula bussen. När vi kom tillbaka så begav sig resten av påväg hem, även vi. Jag och Lisa åkte med Rick, Ann-Charlotte och Leif hem, även farfar var med. Dem hade hyrt en husbil, så jag och Lisa låg i en säng och vilade och tittade på film, nice! Var hemma i Kårestad vid ca klockan tolv.

Måndag
Var uppe vid klockan sex för jag skulle börja jobba vid 7. Kan ju säga att det var tungt att gå upp. Gick bra på jobbet, kul. Slutade vid halv fem då jag tog en sväng om banlen och fixade med lite saker. Sen körde jag upp till Maxi och väntade på att Lisa skulle sluta jobba så att vi kunde köra till Pauline i Drev. Där gjorde vi det vanliga, åt, tittade på tv och mös!

Nu har jag fått skrivkramp så nu orkar jag inte skriva mer, så detta får duga för den här gången.

Påväg hem

Påväg hem till Kårestad från Danmark. Trött, inte sovit mycket på flera nätter. Kommer nog va hemma till elva och ska upp och jobba imorn vid 7, inte roligt. Bloggar när jag har tid.

Stress stress stress

Dålig uppdatering igen, jag vet. Men har haft väldigt mycket att göra på sistone. Igår så jobbade jag 8-13.30. Efter jobbet träffade jag en kompis på stan och "hängde" lite med han ;) runt sex-tiden så begav jag mig över till stallet och red. Idag så har jag jobbat 7-13. Efter så träffade jag Lisa och vi gick och åt på 4 krogar. Förväntade mig faktiskt mer, så det får inte så jätte höga poäng. Red även idag. Resten av kvällen har jag spenderat med att stressa och fixa inför imorn, för då drar vi nämnligen till Danmark på släktträff. Åker halv 5 imorn på morgonen, så klockan är ställd på 3.50, okristligt tidigt!!!

20 juli 2011

Nu ska jag snart bege mig iväg till jobbet efter en och en halv veckas ledighet. Känns lite konstigt att åka dit igen efter att man inte varit där på så länge, men det kommer säkert att gå bra i alla fall (eller man hoppas ju på det).
Idag så har jag inte gjort så värst mycket. Var ute med Dino en sväng på förmiddagen och tanken var egentligen att jag skulle fortsatt att mocka ur hans box idag, men precs när jag tänkte börja så öppnade sig himlen och dränkte vår jord i regn. Så hade inte så stor lust att slira ut med en överfylld skottkärra på en hal planka, så sprang hem istället. Var som en disktrasa när jag kom hem igen, efter bara 50 meter!!!
Ikväll så ska jag sova hos mormor och morfar, börjar vid 8 imorn.

Cykelshorts och nudlar med kyckling

Dålig uppdatering, men har inte hänt så värst mycket sen sist.
Har ridit, flyttat hästarna, umgåtts med kompisar, tittat på brännboll, ätit nudlar med kyckling, åkt buss, köpt ett par cykelshorts, cyklat, gått med två galna hundar, tittat på x antal SATC-avsnitt och vilat.


Kanske inte världens finaste, men dem kostade bara 29 kr, så var tvungen att köpa dem!

Party all night long

Idag har jag känt mig lagom sliten efter två partykvällar denna veckan, man är ju inte riktigt van vid det. Men kul har det varit.
Igår så var jag ute med mina kära partypinglor, Lisa och Malin. Dem kom till mig vid nio-tiden, vi hade en liten förfest här och sen vid elva-tiden så skjutsade mamma in oss till stan. In på Terrassen for vi och där sprang vi på nästan hela OP08A. Så himla kul att se dem igen! Det kom nästan lite tårar i ögonen till och med.
Festade tills det stängde och sen slaggade vi i stan.
Idag tog jag och Lisa bussen hem vid kvart över nio, lagom fräscha och pigga :P
Har absolut inte gjort någonting idag. Varit ute och gått med mamma och tittat till hästarna. Sen har jag bara legat framför tv:n. Men till mitt försvar så har jag faktiskt inte riktigt känt mig kry idag. Yr, illamående, ont i magen (tror till och med att jag haft lite feber).




Hallå?

Asså blir så fruktansvärt arg när man bestämt en tid med en person och så ringer den inte. Och sen är det ju ännu mer irriterande när personen i fråga har stängt av telefon så man kan inte ens själv nå den!

Men nu ska jag inte sitta här och va arg, för om en liten stund ska jag köra ner till busshållplatsen och plocka upp Malin och Lisa, för ikväll är det utgång på Terrassen som gäller, awesome! Och kvällen till ära tror jag att jag kör på högklackade skor, snyggt, men jag kommer nästan garanterat få ont i fötterna, men det är det värt. ;)
Känns konstigt med, för för en gångs skull så är jag klar i tid, har varit det på sistone, helt otroligt.
Så nu väntar jag bara på ett sms och sen börjar det roliga :D

Save the world


Terrassenoutfit

Outfit från igår!


Cykelbyxor - Gina Tricot, Klänning - Gina Tricot, Tröja - Bik Bok

Terassen *2

Sitter hemma hos Malin på Teleborg och väntar på att dom (Malin, Lisa och Åsa) ska bli redo för utgång på Terassen ikväll. Själv är man ju redan klar, men det kan ju bero på att jag varit ledig hela dagen. Lisa kommer från jobbet om en stund och Malin och Åsa kom från Öland. Blir nog även en utgång på fredag med Lisa och Malin, även då på Terassen :)

4-milare

Blev väckt av mamma idag vid lite i nio (beställd väckning är bra). Då var det bara att masa sig upp och göra sig iordning för att sedan ge sig ut på en 4-milare med pappa. Vi hade 27.8 i snitt, ganska så bra faktiskt. Kom hem lite efter tolv och då kom Lisa till mig och vi slog ihjäl några timmar med att bara prata. Förhoppningsvis så ses vi imorn med för då är det utgång på Terassen som gäller :)

Nu sitter jag och väntar på att en kompis ska komma ut till mig och hålla mig sällskap. Sen är det ju morden i midsomer ikväll med :)

Inga kläder

Jag glömmer aldrig dina hemligheter. Det du är räddast för fast ingen vet det. Visst du kan rycka på axlarna spela ball. Och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall. Och du försöker hålla masken. Så du kan sväva över marken. Visst du kan skratta och låtsas som ingenting. Men jag vet allt om dig för du har varit min. Du är någon annan nu i och för sig. Men när du strippar och klär av dig är det samma grej. Men när du strippar och klär av dig är det samma grej.

10 juli 2011

Idag började dagen med att jag och pappa tog våra cyklar och gav oss ut på en 3-milare, duktigt av oss (eller av mig i alla fall, för pappa brukar ju cykla). Så det har blivit att jag cyklat 2 ggr denna veckan, men det ska ju helst va 3 ggr, men det tar jag nästa vecka istället.
Resten av dagen har jag solat och lyssnat på musik. Älskar att lyssna på musik ute i solen och sen somna, bästa känslan nästan ;)
På kvällen var jag ute på en ridtur tillsammans med Lovisa, trevligt!



Dino


Shopping

Än så länge har jag spenderat min dag ute i gräset med solande, läsande och att lyssna på musik, gött säger jag.

Här kommer bilder på vad jag köpt på sistone:



Vit t-shirt från Gina Tricot, silveröronhängen från Gina Tricot, bikini från Gina Tricot och "jacka" från H&M.




Terassen 6/7



Fin bild på fina flickor!

Fika på Palladium

Asså jag bara måste säga detta, jag älskar min nya dator! Den är helt underbar, är supernöjd med den (i alla fall än så länge) ;)

Har jobbat idag från 7-16. Efter det stack jag ner på stan och träffade Filip. Vi gick till Palladium och fikade. Egentligen så hade vi tänkt köpa fika på Ica och sen gått och satt oss vid sjön, men det regnade ju så det blev Palladium istället. Men det var mysigt det med :)
Körde hem runt åtta-tiden och åt lite när jag kom hem. Resten av kvällen har jag spenderat med mina nya dator, love it!

Imorn tänkte jag att jag skulle lägga in lite bilder på det jag köpt på sistone, men lovar inget.


Jobb och fika

Sitter på jobbet och har lunchrast, i alla fall i 10 minuter till, sen är det tillbaks in till gamlingarna igen. Slutar vid halv fem och då ska jag möta upp Lisa, Malin och Elin i stan för en fika. Sen ska jag hem och rida och cykla (hoppas i alla fall att jag hinner med båda). Cyklade i måndags med, så nu har jag kommit igång. OCH jag har till och med hållt mig undan från sockret hittills, inte dåligt det ;)

HP Pavilion

Idag har jag inhandlat mig en dator, HP.



Nu är jag ju lite fattigare, men det var det värt :)

What to do

Jag sitter och försöker komma på vad jag ska göra sen när jag är ledig i en och en halv vecka. Än så länge har jag inte kommit på så mkt. Eller jag har kommit på massa saker, men det som fattas är vänner. Oh va sorgligt det låter, men men. Jag får göra sakerna själv hehe :P Ut på krogen själv, tuff jag är, eller inte ;)

3 juli 2011

Tycker alltid att det är svåras-t att inleda ett inlägg, vet aldrig hur jag ska börja :P
Idag har jag i alla fall jobbat 8-17, dagen har varit okej. Trivs bra på Evelid, men kan ju inte direkt säga att jag älskar det. Men sommaren kommer att bli bra där, trivs jätte bra med mina arbetskompisar :)
Imorn är jag i alla fall ledig och tror inte direkt att jag ska hitta på något speciellt då. Ska väl rida och försöka hinna med att tvätta Dinos svans och påbörja urmockningen av hans box, boring!
Var i alla fall ute på en tur på han idag efter jobbet, tyckte han var kul. Han studsade åt alla håll och kanter :P

Delad tur

Idag så var det väldigt jobbigt att stiga upp när klockan ringde vid 6, var nämnligen uppe till halv två (dumt av mig, men men). Jobbar delad tur, 7-12.30 och sen rast i 4 timmar, så ska alldeles strax köra till jobbet igen, 16.30-21. Har varit uppe hos mormor och morfar under denna tiden och vilat. Jobbar imorn med, 8-17. Sen är jag ledig på måndag :)

HOT FUZZ

Ska titta på Hot Fuzz nu, typ världens bästa film!!!! Så jävla rolig :D :D :D

Redo för jobb


Svart långklänning - H&M , Tröja - Bik Bok

Nu ska jag bege mig in till stan för att jobba lite, 13-21. Efter jobbet drar jag hem till en kompis och myser lite på hans balkong med en cider i handen, gött. Synd bara att det fina vädret försvann :/

RSS 2.0