Abba på kvällskvisten

Oj vilket ryck jag fick och började lyssna på massa Abba låtar. Dancing Queen, Mamma Mia, Gimme Gimme Gimme.... Lalalala....
Idag har varit en riktigt slappedag, förutom när jag var ute och gick med mamma. Trevligt i det fina vädret :)
Har även slipat lite på min engelska med Malin, vi är så duktiga!

Min plånbok?!

Men asså åh, hur stor jubelidiot får man bli?! Glömde min plånbok hemma hos Bajjen!
Vad handikappad man blir utan sin plånbok!


Filmkväll

Sitter i bilen påväg in till stan från Lessebo, har nämnligen spenderat natten där med Malin och Bajjen, wiiiieeee :) tittade på lite filmer (paranormal activity 2, vampires suck och white chicks) och käkade pizza och godis, onyttig dag!

Nu ska i alla fall jag och Malin hitta på något skoj i stan och sen upp till skolan.

Åt en kycklingrulle igår, men enligt pizzabagaren så åt jag en KYR.


Solig torsdag

Jag vet inte riktigt vad jag tänkte på inatt när jag gick och la mig vid två och upp idag vid nio när jag vet att det kommer bli ganska så sent idag med... Ibland så undrar man ju?
Men jag satt och tittade på en film inatt, Fools rush in med Matthew Perry (jag älskar den människan) och Salma Hayek. Helt okej film, får en 3 av 5.

Idag vaknade jag upp vid nio, intog lite frukost framför tv:n. Sen tog jag äntligen tag i mitt rum och städade det, så nu doftar det gott här inne. Här även lagt ner en sak i min resväska, hehe :P Sängkläder!
Har tittat lite mer på Friends och sen lagat middag, pasta med fläskfilé, lök och champinjoner, mmm gott!

Men nu ska jag fixa till mitt hår och slänga på lite smink så att jag är redo för filmkväll hemma hos Bajjen med Malin :)

28 september 2011

Blir man trött eller blir man trött av detta väder som är utanför fönstret (eller hemma hos mig så är det i alla fall grått och blåsigt, så det är bäst att det är så hemma hos er med).

Idag har jag inte gjort så värst mycket faktiskt, som vanligt ;)
Åkte in till stan vid halv tolv. Tog en sväng om Teknikum innan för skulle hämta ett papper från Lisbeth, men hon var inte där. Så jag hämtar det på fredag istället. Sen körde jag ut till Evelid och hämtade ännu ett papper där och lämnade tillbaka min tagg. Sen vidare mot Maxi där jag storhandlade och pantade lite flaskor *duktig flicka*. Väl hemma så lagade jag mat, pastasallad med fetaost och linser (+ lite annat smått och gott). Så om någon är hungrig så är det bara att komma hem till mig, för här står det en hel skål med pastasallad och väntar. ;)
Slappade lite i soffan (med andra ord, jag sov) och fikade med mamma.
Nu väntar jag på att mamma ska bli klar så att vi kan ut och gå.
Smell ya later!

The city


Strumpbyxor - H&M, klänning - Gina Tricot, kofta - H&M

Blogg-app

Var bara tvungen att testa min nya blogg-app.
Så det blir en bild på mig och Malin från i lördags.


Engelska och teknik i 3,5 timme

Att fylla i ett formulär på engelska på 9 sidor och sen skicka iväg det har tagit mig ca 3,5 timme. Nu tror ni säkert att jag är värsta retard som inte förstår engelska och så undrar ni säkert varför ska hon flytta till ett land där dem bara pratar engelska. Men se, där har ni fel. Jag kan engelska, bara att datorer, skrivare och scanner har krabbat som bara den. Så tror att säkert 2 timmar gick åt till bara det tekniska. Men nu har jag äntligen fått iväg det, förhoppningsvis (det första mailet jag skickade kunde inte levereras pga att det var alldeles för stort innehåll på det, blir man trött eller blir man trött). Så det är lite nervöst att gå in på mailen nu och sen om det har levererats.... :s

Uppdatering: än så länge ser det ut som att det har blivit levererat, yäy! :D

Hatar vår "brother-skrivare"

Varför har vår skrivare lagt av just nu?!
Nu när jag behöver den som mest!!!!
Gaaah hatar detta!
Sen blir jag nervös med av detta!
Damn it!

Måndag

Idag kan jag ju inte direkt säga att jag haft världens mest produktiva dag. Det får bli ändring på det imorn.
Men till mitt försvar så har jag haft ont i huvudet hela dagen och jag har fortfarande det. Fattar inte varför den inte vill ge med sig?
Så sov 2 timmar i eftermiddags, as nice! Skönt med lite "napar" här och var ;)

En liten göra-lista tills imorn då:
- Städa mitt rum
- Påbörja pakningen inför London
- Skicka in ett application form
- Skanna in lite grejer på datorn

Japp, det får räcka för imorn. Vill ju inte överarbeta mig hehe ;P

Happy *1000

Wiiiiieeee, I'm so fuckin' happy!!!!!
Kommer inte avslöja något nu, för då går det säkert åt pipsvängen! Men det har med mina Londonplaner att göra i alla fall, så mycket kan jag avslöja :D

Nervous

Hade äntligen samlat tillräckligt med mod för att ringa ett long distance call, nämnligen till London. Slår in telefonnummret och sätter luren till örat (hjärta bankar så hårt att det nästan knockar mig i huvudet) och så dör telefonjävlen! Då blir man lite lagom pissed! Så nu står den på laddning i en timme, sen jävlar ska jag göra ett försök till....
En annan sak som är konstigt är att jag har svinont i huvudet idag, en dag försent?! Kan inte ens vrida på huvudet förens det känns som att högersidan av huvudet håller på att explodera!
Tror jag ska ge mig ut på en liten powerwalk nu innan jag ska ringa igen, samla krafter. Och se om huvudvärken kanske ger med sig då av lite frisk luft :)

Bakis

Urk, jobbig dag med illamående hela dagen, wonder why? ;)
Igårkväll blev det en riktigt lyckad utgång. Trots, som Malin skrev (mtef.blogg.se), vi båda blev lite ledsna för att jag ska flytta. Men hon och Bajjen lovade att dem ska komma och hälsa på mig, YÄY! Fan va kul vi kommer att ha! :D
Idag så vaknade jag upp hemma hos mormor och morfar vid kl 9 av att det var en öken i min mun. Somnade om och gick upp vid 11 istället. Lagade middag till mormor och morfar, kyckling med tagliatelle. Laga mat när man är bakis, inget jag råder er till. Trodde jag skulle spy ner i pastavattnet (but I didn't).
Nu ska jag fortsätta min kur mot att återhämta sig från en baksmälla, med andra ord, det är dags för andra påsen med popcorn. Älskar popcorn, snart kommer jag va en vandrande popcorn själv :P

Ready for party


Graffiti Nails

Världens sämsta bild, men det blir så när man tar med webcamen. Och sen är det jätte svårt att ta en bra bild på sina fingrar utan att dem ser ut som tjocka små korvar.
I alla fall, det jag vill visa med bilden är att jag använt mitt Graffiti Nails nagellack, snyyyyggggtt *dregel*

Ingen återvändo

Omg biljetten är BOKAD!!!!

Cookies


Dessa kakor knåpade jag ihop nu i eftermiddag och om jag får säga det själv så var dem riktigt goda.
Annat som jag har sysselsatt mig med idag är: varit inne i stan och handlat mat och sprit tills imorn, diskat, strukit massa tvätt, bakat och lagat mat.
Så nu har jag faktiskt lite värk i min rygg och mina fötter efter att ha hållit på en hel dag. Så nu sover jag gott inatt.

Jag är redo för PARTY!


Imorn då smäller det!

Så var det fredag igen, med andra ord, imorn ska jag ut och PARTA!!! :D awesome! Steg upp i vanlig ordning, åt frukost samtidigt som jag tittade på två avsnitt av Friends, alltså det blir aldrig tråkigt. Fixade iordning mig för en sväng in till stan. Diskade, städade tv-rummet och slängde in en maskin tvätt och nu är kl kvart i 12. Vad ska jag göra resten av dagen? :O

Ont i magen, ja!

Man, fick jag ont i magen eller fick jag ont i magen innan när jag och mamma var ute och gick i kvällsmörkret. Klarade mig knappt hem ;)
Annat som jag gjort idag är att mocka ur det sista ur min box så nu har jag inte särskillt stor anledning att gå till stallet. Även tittat på en film idag: A little bit of heaven med Kate Hudson. Usch vad jag grät! Bra film för den som känner att man verkligen måste gråta.
Har även lagat mat idag, potatissoppa med oststänger, helt okej (Y) Imorn blir det grönsaksgratäng, spännande :)
Men nu ska jag hoppa in en snabbis i duschen och fräscha till mig lite.
Vi hörs imorn, sleep tight!

Pärla <3

Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta <3
En sådan speciell ponny med ett hjärta av guld <3
Jag älskar dig Pärla <3



21 september 2011

Idag har jag spenderat hela eftermiddagen hos mormor och hjälpt henne att stryka, laga mat, dammsuga och fixa hennes hår. Ska dit igen på söndag och laga middag till henne och morfar. Söta älskade lilla mormor <3
Imorn har jag väl inga större planer direkt. Mocka ur det sista ur boxen (om vädret tillåter det) och laga mat, soppa med smördegskakor blir det. Undra hur det smakar?

Bara 20 dagar kvar!!!

Onsdag


Strumpbyxor - H&M, klänning - Gina Tricot, Tröja - Flash

Frallor


Idag har jag bakat frallor som jag ska ta med mig in till mormor och morfar.

Tisdag

Alltså om någon har något förslag på vad man kan göra under dagarna, feel free to say it. Jag är så uttråkad som man bara kan bli. Jag menar, jag börjar ju bli som mormor. Disk, tvätt och städ är ju klart redan på förmiddagen. Katastrof! Så jag behöver en hel drös med tips på vad man kan göra.

Ikväll så har jag varit ute och gått med mamma och skickat in en ansökan på ett jobb. Och detta jobbet vill jag verkligen ha, så jag hoppas verkligen på det. Så ni alla kan ju hålla tummarna för mig. Skulle bli överlycklig om jag fick detta jobb! :D

Får man göra såhär?


Flugjävel

Oh yeah baby, idag sov jag till klockan tio. Det var gött kan jag säga er. Hade kunnat sova lite till om det inte varit för en förbannat irriterande fluga som hade bestämt sig för att nöta ett hål i mitt tak och sen flyga ut genom det, idiot!
Ätit en liten frukost, hungrig! Diskat och slängt in en maskin tvätt. Skrivit en handlarlista med. Nu tänkte jag ge mig på toan och städa den. It's you and me, mohahah!

Längtar

Oh längtar tills på lördag för då ska jag, Malin och Bajjen gå ut i alla fall :D It's gonna be so much fun!

Blev inte att jag gick upp till mormor och morfar efter jag träffat Malin, Lisa och Elin. Jag tar det på onsdag istället.
Men nu ska jag snart titta på Svenska Hollywoodfruar, bra!

All in, H&M




Linne - H&M, kofta - H&M, byxor - H&M, skor - Scorett

I väntans tider

Står och väntar på bussen som ska ta mig in till stan där jag ska träffa Elin, Malin och Lisa. Men först ska jag en snabbis till skolan och lämna av lite papper. Senare i eftermiddag så ska jag upp till mormor och morfar och hälsa på dem. Se hur det är med mormor <3 och ikväll så ska jag träna med pappa, så jag har lite att göra, gött :)

Effektiv på 5,5 timme

Ikväll så har jag faktiskt hunnit med att göra ganska så mycket. Lagat middag till hela familjen, bakat en kladdkaka, beställt tackkort till min student (lite sent jag vet, men bättre sent än aldrig), beställt kort till mamma, skickat iväg lite mail, ev. fått ett jobb i London (YÄÄÄÄY!), gjort klart mina studentpresenter till Elin, Malin och Lisa (vet att det med är sent, men det är faktiskt inte bara mitt fel), skrivit lite till på mitt CV, bytt sänglakan och tittat på Svenska miljonärer. Ganska så mycket faktiskt på bara 5,5 timme :)

Svart är snyggt


Skinntights - Bik Bok, klänning - Gina Tricot, tröja - Bik Bok, skinnjacka - Vero Moda och skor - Scorett

För mycket

Oj oj oj vad jag har shoppat idag, inte bra det!



Små söta marmeladburkar :)


Thermoleggings och nylonstrumpbyxor från Rusta och strumpbyxor från H&M.


Svarta byxor och kofta från H&M.


Svart lång kjol från Rut mfl.


Bomull, örontops, rakgel, tandkräm, graffitinagellack, duschkräm, balsam och shampoo.


Skor från Scorett.

18 september 2011

Pain in my shoulder, aouch!
Har precis halkat ut ur duschen (välbehövligt) ;) Även betalt in till polisen så nu får jag snart mitt belastningsregister, awesome. Jobbmarknaden, here I come!
Men nu ska jag fixa iordning mig och sen ska jag och mamma åka in till stan.
Så hörs senare.

17 september 2011


Klänning - H&M, Kofta - Gina Tricot, Skinnjacka - Vero Moda, Boots - Din Sko, Halsduk - Ullared

Mockning


Med såhär roligt började jag min dag, alltid en bra start. Fixade lite i stallet och tog hem lite grejer som är mitt.
Nu har jag varit lite nördig och spelat spel på datorn, men ska alldeles strax slänga på mig mina träningskläder och åka och träna. Man får ju i alla fall försöka förbränna godiset man har ätit ;)

Såhär ser min fredagkväll ut


Så otroligt glad!

Idag är jag så otroligt glad, så glad en människa bara kan bli! För det är nämnligen sista dagen på min praktik! Äntligen! 13-17 går jag. Jag vet, kort tid. Men jag har bara 4 timmar kvar sen har jag gjort mina 140 timmar.
När jag började min praktik så trodde jag aldrig att denna dagen skulle komma. Men som alla andra dagar så kom den :) Kommer va så skönt när man går ut genom dörrarna och veta att man aldrig behöver gå dit mer (i alla fall inte frivilligt). Efter jag slutat så ska jag köra en snabbis till affären och handla och sen direkt hem och njuta av min fredagkväll!

Jag hade velat baka med innan jag åker, men det har skitit sig totalt. Så jag tvättade en maskin tvätt istället och funderar på om jag ska ta och diska med, men jag får nog fundera ett tag till ;)

Funny videos



Just nu


Klippning

Idag så har jag varit på M Hårstudio och klippt mig. Blev väldigt nöjd. Min frisör var jätte duktig, en tjej från Kungsmad som går tredje året och som gör sin praktik där. Henne kan jag verkligen rekommendera.



Blåst

Jag har konstaterat att 90 % av året så blåser det orkan ute! Idag så har det blåst hela dagen och när jag cyklade hem från bussen i eftermiddags sö höll jag på att kantra i diket, med andra ord, farligt att cykla när det båser ute!
Jag ska alldeles strax åka till gymmet och träna. Har inte tränat på 3 dagar nu, dåligt av mig.

Idag har jag även varit på praktiken och jobbat från 7-16. Jobbar samma tid imorn och på torsdag är jag ledig och sen går jag min sista dag på fredag, 13-17. Kan inte med ord beskriva hur skönt det ska bli att gå därifrån och veta att man aldrig mer behöver komma tillbaka. Yääääy säger jag bara!

Men nu har jag ju för jösses namn inte tid att sitta här längre. Nu drar jag på mig träningskläderna och drar till gymmet.
See ya later.

Mormor <3

Mormor skynda dig att bli bra <3

Härlig dag

Hur cool är inte jag egentligen, bloggar från en IPad ;) anyway, idag började dagen kl 9 med frukost och sen vid halv elva begav vi oss av in till Motala i vrålåket för Ann-Charlotte hade tid på en skönhetssalong. Under tiden satt vi tre och väntade, åt lite kakor under tiden, mmm. Efter det fördrev vi några timmar shoppandes följt utav brunch, gott! Sen storhandling på Ica Maxi och sen hem för att slappa i några timmar. Har precis avslutat lite jobb med Londonplanerna, påbörjat mitt Europass nu. För tillfället står Lisa och fixar med middagen, så snart blir det mat följt utav Ben&Jerry, bättre kan det ju inte bli :) vi ska även dricka lite gott vin och champange!

Tänk om

Idag blev det en tänk om resa upp till ACTLO. Tänk om vi inte vänt och kört tillbaka och hämtat paulines plånbok, tänk om vi inte upptäckt att vi körde fel.... Kul var det i alla fall. Vi var uppe vid 23, då blev det ost och vin med gossip :) nu är det sängen som gäller.

Arbetsförmedlingen

Hej på er alla där ute!
Idag har jag varit på arbetsförmedlingen och fått information om att jobba/studera i London, yeah baby yeah! Var där med Paul och mommi. Så nu har jag typ 1000 internetadresser att gå in på, jobbigt. Men men, det måste göras och det är ju för en rolig sak :) Har varit och handlat mat med mamma med.
När vi kom hem så var vi ute och sprang intervallträning. Hurtiga människor *2. Och så nu ikväll har jag lagat mat, andra dagen i rad, inte dåligt det!
Ikväll så ska jag packa inför helgen, för imorn efter att Lisa slutat jobbet vid sju så tar vi bilen och susar till Drev för att hämta upp Paul och sen vidare upp till ACTLO. En hel helg av glamour! Kan inte bli mycket bättre!

Träning, bio, matlagning

Jag må då säga att jag blivit ganska så duktig på att träna. Visst i måndags så blev det inget tränat, men man måste ju ha någon vilodag. Men igår efter jobbet så gav jag och mamma oss ut på intervallträning, kändes riktigt bra. Och idag så var jag i Allhallen och stod på crosstrainern i en halvtimme och tränade sen armar. Har även skärt ned på maten, så nu håller jag mig till 1300 kcal per dag *high five på det*.

I söndags så var jag på bio och såg sista Harry Potter filmen. Hade inte så höga förväntningar på den för alla jag pratat med som har sett den har sagt att den inte var så bra. Men jag tycker minsann att den höll samma mått som alla andra 7 filmer. Förutom slutet då, det blev jag riktigt besviken på. Istället för att sitta med en tår i ögonvrån satt jag med ett bubblande skratt i halsen :P

Idag så har jag varit ledig, gött! Har tränat, slappat lite framför tv:n, städat mitt rum och lagat mat åt hela familjen. Just det ja, Martina har även tagit sig an den matliga sysslan i huset.
Imorn så ska jag till arbetsförmedlingen med Pauline och sen uträtta lite ärenden och sen förhoppningsvis åka och träna. Annars blir det att ut och springa igen.

Träning följt utav träning...

Usch ont i huvudet får jag av allt som jag måste fixa innan mitt lilla äventyr kan börja. Klarar jag detta? Klart jag gör!!!!

Uträttat idag. Började dagen med en promenad följt utav träning i Allhallen, kondition och styrka. Hemma åt jag, satt ute i solen och gottade mig. Slängde mig i sängen med datorn. Sen försvann några timmar till jag vet inte vad och nu sitter jag här igen. Men ska stänga ner datorn nu och gotta ner mig framför tv:n.
Så sugen på att gå ut och festa loss med, men ensam är det inget kul ;)
Aja, längtar tills på torsdag i alla fall :P

RSS 2.0