Grillning och kubb

Orkar inte skriva något om helgen, så jag laddar upp bilder istället :D


Söt kisse som vi träffade på påväg ner till stranden (fast det var ju iofs förra helgen, men den var så himla söt).



Fina Lisa!



Inte lätt att ha solen i ansiktet :P



Viktigt att bjuda på sig själv med :P



Känner att jag alltid visar mig från mina braiga sida :P



Häxblandning! :S



Synd att man aldrig blir lika bra som Lisa på kort.





Tjusigt värre :P



Söt :)



Pontus och Mange





Ja, jag åt hela själv :P





Vi spelade kubb med, tyvärr så förlorade man ju...

Har inte alla bilder än, så dem kommer i ett senare inlägg istället.

27 maj 2011


Byxor - Vila, Linne - Gina Tricot, Kofta - Only, Skor - Din Sko

Regn?

Sitter nere i Mellbystrand i Lisas stuga och regnet vräcker ner utanför fönstret, mysigt :) Fast det hade ju varit trevligare med sol, men man kan ju inte få allt här i världen, även om man vill det.
Vi kom ner igår kväll efter jag varit och färgat mina ögonbryn och fransar och Lisa varit och klippt sig och färgat sin utväxt. Så nu är vi snygga inför balen och studenten :P
Men vi upptäckte när vi kommit ner att vi glömt TV-kortet så vi får klara oss med 1, 2, 4 och 6. Får se hur det kommer att gå, än så länge går det i alla fall bra.
Ikväll så kommer Mange och Pontus hit så ska vi grilla och spela kubb (om det inte fortsätter regna vill säga). Så det kommer bli kul. :)
Imorn hoppas vi på att vi ska kunna gå ut i Halmstad om vi hittar någonstans att sova.

Records

Idag trillade dessa godingar ner i min brevlåda, awesome! :D




Angående bilder från Pubrundan så får ni gå in på min facebook och kolla in dem, för pallar inte lägga upp dem här :P

PUBRUNDA!

Igår då jävlar small det, Pubrunda 2011! Så jävla kul, ångrar verkligen ingenting!
Efter vi varit i skolan en liten stund så tog alla i klassen bussen ut till Malin i Gemla och där började allt. Vi klippte och skrev och söp, inga krusiduller där inte! 
Vi halv sex tog vi bussen tillbaka in till stan där vi gick till Sports (där resten av alla Teknikumare var). Var där i ca en timme, fick även mat där, men man var ju inte så sugen på mat just då. Efter det begav vi oss av till Harrys, där vi dansade loss och inhandlade oss lite dricka. Sen vidare till West Side (tror jag det hette) där vi satt och hängde mest, härligt. Men dansade lite där med.
Efter det var det Terassen som gällde, där hela jag blev helt nerklottrad och uppslängd på bord till höger och vänster, men skit kul var det :D Hade även ett 4-strul, med Malin, Lisa och Jesper, trevligt :P
Efter det bar det av till Grace där vi dansade loss totalt!!!
Sista anhalten var Oléo där även Katedral och Kungsmad var.
Efter klockan ett så drog jag, Lisa och Bajjen oss till min mormor och morfar där vi skulle sova.
Hade en helt jävla awesome kväll/natt och ångrar verkligen ingenting! :D


PUBRUNDA 2011 <3











Snart så

Trots att det regnar udag så vet jag att detta kommer bli en awesome dag, för idag är det PUBRUNDA som gäller för de kommunala skolorna! :D Kommer bli så fett kul!
Men först är det en sväng in till skolan som gäller i typ en timme, nödvändigt.
Efter så tar alla i klassen bussen ut till Gemla, till Malin, och förfestar där till klockan halv sex, awesome. Sen bussen tillbaka till stan och vidare till Sports där allt det roliga ska börja! :D

BARA 3 VECKOR KVAR TILL STUDENTEN!!!!

Dagens outfit


Byxor - Bik Bok, Skjorta - Bik Bok, Skinnjacka - Vero Moda

23 maj 2011

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men Lisa ville att jag skulle skriva (antagligen för att hon är lika uttråkad som jag är). Så Lisa, jag gör detta för din skull :P
Idag hade vi typ sista Engelska B lektion någonsin, as gött. Avslutade med ett test på en bok som vi läst. Vi elva-tiden fick vi hämta ut våra tröjor och band till pubrundan som är imorn, as taggad!!! Kommer bli så jävla kul! :D
Tog 11.15 bussen hem med Lisa. Käkade lite när jag kom hem och tittade på Greys Anatomy.
Nu sitter jag bara här och slappar och lyssnar på musik.


Blev en random bild med.

Hemma igen

Man klagar ju alltid på att man har sådan jävla otur och bla bla bla. Men nu har jag faktiskt otur! För lagom till pubrundan så har jag blivit sjuk! Förkyld och jag slår nästan vad om att jag har feber med, men vågar inte ta tempen, så bättre att ignorera det. Men det spelar ingen roll hur sjuk jag är, eller om jag så är döende, jag ska f** gå på pubrundan, no matter what!

Kom hem från stugan vid fem ungefär. Haft en as nice helg med Lisa, sol och mkt prat och roligheter :) Vi åker dit på torsdag igen, mkt skoj. Hoppas på fint väder då med.

Nu ikväll så har jag och Lisa varit i Braås och lämnat av mamma, för hon åker nämnligen utomlands imorn. Hon fyllde 50 för ca 2 månader och nu har hon blivit bjuden på en kryssning i Medelhavet av mna fastrar som en födelsedagspresent. Hade gärna bytt med henne :D


Vi lagade mat i helgen, 3 plattor igång samtidigt, inte dåligt det :P


Stekte på stranden med :)

Mellbystrand

Mmm sol, det bästa som finns, i princip, förutom choklad!

Igår efter skolan vid ett tiden så tog jag och Lisa bilen och susade ner till hennes stuga i Mellbystrand! :)
Handlade mat när vi kom ner, smaka på det vuxna livet. Inte kul, för f** vad mat är dyrt. Kommer ju gå bankrupt när man flyttat hemifrån.
På kvällen drog vi ner till stranden och träffade på två killar. Gick hem till oss och tittade på film, Inception och Vampires sucks. Inception tycker jag inte alls var bra, hade högre förväntningar på den. Men Vampires sucks var riktigt rolig, men man fattar den bara om man sett de riktiga Twilight filmerna som den gör parodi på.

Idag så var vi uppe vid tio ungefär. Åt lite frukost och så, sen cyklade vi ner till stranden och solade i några timmar. Väldigt skönt!
På eftermiddagen åkte vi till Laholm med Pontus och Markus och badade och solade (eller ja det badade och jag och Lisa fegade på bryggan, men det var skit kallt).
Nu har vi nyss ätit, lagade allt själva, så duktiga är vi. Nu väntar bara disken :(

19 maj 2011


Byxor - Gina Tricot, Tröja - New Yorker, Skor - Din Sko

Har inget matnyttigt att skriva, förutom att Greys Anatomy är så jävla bra och att pizza är så jävla gott!

Friday


Så här såg jag ut i fredags när vi var ute på Terassen.
Byxor - Bik Bok, Body - Bik Bok, Skor - Skopunkten

Fuckin' MVG

Asså jag borde skämmas (gör jag ju i och för sig). Har prov imorn i sjukvård och jag BORDE verkligen plugga. Men istället så gör jag allting annat som kan vänta. T.ex. sitta vid datorn, sola, prata med mamma mm. Borde få en fet spark i röven så att jag sätter igång, någon frivillig? Får skylla mig själv om det går dåligt på provet. Tur att man tar studenten om 3 veckor så man slipper det :D

Inte för att skryta eller så, eller vänta, jag vill skryta för det är vi värda. Jag och Lisa lyckades skrapa ihop ett MVG på projektarbetet, så jävla bra är vi!!! Nu slipper man det i alla fall.

Längtar tills på fredag med för då sticker jag och Lisa ner till hennes sommarstuga i Mellbystrand, awesome. Hoppas på att det blir fint väder med :)

Jobbigt och skönt

Hur irriterande är det inte när man för en gångs skull är duktig och gör läxan och så finns inte svaren på internet?!
Vad fan är detta, är det inte 2011????
Men för att hoppa till något som är lite roligare så jobbade jag sista gången i korvkiosken igår. Den känslan när man stängde dörren för sista gången, är svår att beskriva. Aldrig mer behöver jag göra några j***a mer French hot dogs eller trycka in tjockkorv i karusellen. Ja herregud, jag kommer ju inte direkt sakna det. :D
Men det slutar säkert med att jag själv äger en korvkiosk :P
Något annat som också är roligt eller skönt rättare sagt är att idag så gjorde jag sista delen på NP i engelska, speaking. As gött. Så nu är det bara förhör på boken kvar.

Eurovision songcontest

Kul att Sverige för en gångs skull kom bland de fem bästa! Men surt att bli nerputtad från andra plats till tredje av Italien av den sista poängen. Men men, msn kan ju inte få allt här i världen :) så här bra har det ju inte gått för Sverige på tolv år! Bra kämpat Erik Saade! Inte för att jag tycker om varken han eller låten, men det var ju ett bra dansnummer i alla fall.

Terassen

Lördag = jobb!
Förr var lördagar något man längtade efter, nu gör man inte det när man behöver jobba. Börjar vid 12.30 och innan dess så ska jag skicka in en psykiatri uppgift. Så har bara roliga saker som står på schemat idag.

Däremot igår så var det betydligt roliagare kan jag säga er. Var nämnligen ute på Terassen med Lisa, Malin och Elin. Innan så var vi hemma hos mig och gjorde oss iordning och sen körde vi in till stan. Alla körde på nykter utgång, men det var kul i alla fall. Var ett band som spelade på Terassen, Libella Swing, så de första 100 personer som gick in fick gå in gratis, awesome. Och självklart så var vi ju en av dem. Gratis utgång, inte dåligt det.
Bandet var väl sådär. Har aldrig hört talas om dem innan eller hört någon av deras låtar. Men dem spelade bara ett tag, så det var helt okej. Efter så var det musik, dans och "mingel" som gällde resten av kvällen/natten :) Väldigt trevligt, dit vill jag gå fler gånger.

Ikväll så kommer antagligen Lisa till mig och så ska vi titta på Eurovision tillsammans, undra hur det går för Sverige?
Imorn är det jobb igen som gäller från 10-18.30, boring. Men det är det sista jag jobbar i korvkiosken nu, så det är ju helt okej.

I väntans tider

Sitter och väntar på att Lisa ska komma med bussen så att vi kan köra in till stan och hämta upp Malin och Elin :) ikväll är det utgång på Terassen som gäller, awesome säger jag!!! :D

Var finns alla skor?

Idag hade man ju hoppats på att det skulle varit lika fint väder som det varit resten av veckan, men icke sa nicke. Vaknade upp till en grå himmel...
Så det blev lite varmare kläder idag, men ändå våriga, så helt okej.
Var i skolan till klockan halv två. Efter så drog jag och Lisa ner på stan och åt på Skåres konditori och sen gick vi runt och tittade på skor till balen och studenten. Är världens sämsta utbudet detta år, finns absolut ingenting. Man börjar ju få lite småpanik i och med att balen är om 2 ½ vecka :S


Tar risken att ladda upp en bild på vad jag åt. Risken finns ju att man börjar härma efter de "stora" bloggarna :P

11 maj 2011


Idag körde jag på en lång svart klänning från H&M. Till hade jag svarta tennisskor från Din Sko och solglasögon från Lindex.

Även denna dag har varit stekandes hett, men jag klagar absolut inte. Älskar detta väder! <3
Efter skolan så satt jag och Lisa vid Växjösjön och solade i några timmar innan jag var tvungen att bege mig till jobbet. Jobbade från 15-20.30.
Imorn hoppas jag på en till solig dag så jag kan fortsätta sola :D



Dagens outfit 10/5-2011


Idag körde jag på hängslebyxor från Gina Tricot med en blus under även den från Gina Tricot. Till hade jag mina gladiatorsandaler från DNA och solglasögon från Lindex.

Grillning vid Växjösjön

Idag har det varit ännu varmare än var det var igår, and I fuckin' love it!
Har hängt hela eftermiddagen vid Växjösjön med Lisa och Malin. Vi grillade och mös i solen och avslutade dagen med en glass, mums!
Har varit en toppendag!
Älskar sommaren så mycket och hoppas att detta fina väder håller i sig väldigt länge nu. En annan bra sak med sommaren är att alla killar går runt halvnakna så man har ju lite att titta på hehe :P





Partyfinger och raka benen

Känns som att jag måste priotera att raka mina ben nu om jag ska kunna ha shorts imorn (har kanske en anings för vita ben för att kunna pull it off, men det skiter jag fullständigt i)! Så ska snart dansa in i duschen, men först ska jag bara lyssna på Mr. Saxobeat typ 1000 ggr. Helt freakin' awesome, värsta partylåten. Mitt partyfinger vaknar till liv när jag hör den låten. :P
Men innan jag avslutar detta inlägg så bjuder jag på några "sköna" bilder på mig själv (ego-boost)!



Ha en fortsatt skön måndagskväll!

Dagens outfit

Idag är det riktigt härligt sommarväder och det har jag firat med att bränna baksidan av benen, aj. Men nu har jag ju det avklarat i alla fall :P
Jag har även lyckats ta en dagens outfit (tänkte se hur länge jag orkar hålla på med det).


Tröja Gina Tricot, byxor Gina Tricot, armband Kappahl (hade även ett par solglasögon från Lindex, skinnjacka från Veromoda och tennisskor från Din Sko).



Härlig helg!

Jag hatar verkligen att skriva från min iphone, men när man inte har tillgång till datorn så får man ta det som erbjuds. Men ska göra mitt bästa att försöka skaka fram ett någorlunda bra inlägg. Igår så var jag och Lisa ute och festade hela natten lång. Vi började med att åka in till stan med 20.10 bussen. När vi kom in till stan så stack vi till växjösjön där några tjejer från klassen och några killar (som jag inte riktigt vet vilka alla är) var. Vi hann endast va där en liten stund innan vi drog hem till Jennie och förfestade. Vid halv elva gick jag och Lisa in till centrum och satte oss och väntade på att Terassen skulle öppna. Men sen så sket vi i det och gick till Oléo istället (bara för att några Boråsare övertalade oss). Slutade i alla fall med att vi hade en skit kul kväll. Fast den kunde ju slutat bättre. Vi missade nattbussen hem och fick ringa och väcka mamma kl 4 och så fick hon köra in och hämta oss. Idag så har vi bara haft en skön dag i solen som avslutades med pizza och bio, Water for Elephants.

Längesen

I know, väldigt dålig uppdatering. Men har dels inte haft något roligt att skriva om och sen så har jag haft lite personliga problem, men nu har jag bestämt mig för att det är dags att ta sig ur dem.
Har i alla fall shoppat lite på sistone, var väldigt länge sen jag gjorde det, så det var kul :)


Har inhandlat mig två par fina somriga toppar som är fina både till vardag och fest.


Har även köpt ett bronzing powder och ett par solglasögon.


Köpte även två söta toppar från Gina Tricot. Älskar den vita blusen!

RSS 2.0