Earlsfield

Äntligen så är jag på plats efter allt tjat om flytt. Så mitt nya hem nu är i en 4 bedroom flat i Earlsfield. Den delar jag med 3 andra, en tjej och 2 killar. Tror jag kommer trivas här jätte bra (eller jag håller mina tummar för det i alla fall).
Usman hjälpte mig att flytta, taaaaaack! :) Hade aldrig pallat att ta alla mina grejer på tåget, och det hade inte gått för den delen heller.
Annat som jag har gjort idag är att jobba 10-19. Jobbar som vanligt imorn, 14-19.30. Efter jobbet så ska jag möta upp med Dina så vi kan gymma.
Men nu måste jag sova, väldigt tröööööött!


Flyttlasset går igen

FAN VAD JAG HATAR ATT PACKA ALLTSÅ!!!!
Packar för att jag ska flytta, igen... Mitt nya hem kommer nu va i Earlsfield, i sydvästra London. Hittills så har jag 2 rullväskor fyllda och 6 små väskor, h-e-r-r-e-g-u-d-!
Måste sova!

Boring day

Asså jag vill knappt säga detta, men det ser ut som om att det fina vädret är påväg att försvinna. Så länge varade det, en vecka. Fuck! Och jag gick miste om typ alla dagar för att jag jobbade, jippie....
Men en sak som är kul är att jag ska på festival på lördag, OMG AWESOME! FIELD DAY! Kommer bli helt epic!
Gymmade efter jobbet, roddmaskin, cykel och ben som gällde idag. Imorn är det gymmet igen efter jobbet, men med Dina, mycket roligare :)

Omg, Greys Anatomy säsong 8 är så bra!

27 maj 2012

Så har ytterligare en vecka gått, det går ju ganska så fort tiden faktiskt.
Åstadkommit idag: jobbat 11-18, gymmat i nästan 2 timmar (känns skit bra), sökt jobb och slappat (om man nu kan kalla det att göra något).
Imorn är det jobb som gäller som vanligt, 14-19.30. Efter så ska jag en vända till gymmet. Idag så körde jag 20 minuter på crosstrainern och 10 minuter på cykel. Sen tränade vi skiten ur våra armar och mage, så imorn kommer man nog ha lite ont. Så kommer köra ben imorn och roddmaskin tror jag, men får se vad jag känner för imorn.
Annars så har det väl inte hänt något direkt speciellt. Har i alla fall bestämt att jag och Pauline ska gå på Field Day på lördag, kuuuul! :D Metronomy och Franz Ferdinand kommer spela, kommer bli helt awesome! :D :D :D

Good job

Tydligen så vann vi Eurovision Songcontest 2012 för första gången på 13 år tror jag, bra jobbat! :)

Kommer inte bli något kul eller långt inlägg, är så jäkla trött. Gick nämnligen och la mig klockan halv sex idag och sen steg jag upp vid nio, inget kul. Men inte så mycket att göra när man börjar jobba vid klockan 11. Igår så var jag ute i East London med Pauline, Bea, Jenny och Ida, riktigt kul. Tror vi var på 4-5 olika ställen :) Började kvällen i Clapham Common med dricka och mat, mys!
Fint väder igår och idag, lovely! Lyckades bränna mig lite, men nu så har det lagt sig. Så på måndag så är jag på det igen.

Men nu ska jag slappa ett tag till sen är det sängen som gäller. Jobb imorn med, 11-18.

Trevlig fredagskväll!


Hummer är ju gott....

Asså seriöst, ibland är jag ganska så dum. Har bränt mig igen och den här gången så gör det ganska så ont... Istället för att se ut som en människa så liknar jag mer en hummer, mysigt.... Har smörjt in hela kroppen med kokos lotion, så det känns i alla fall lite bättre. Nästan tur nu att jag ska jobba 2 dagar så jag håller mig undan från solen. Annars så älskar jag det här vädret!!! :D

Idag så är jag ledig. Så har legat ute i solen någon timme och gottat mig. Lagat lunch, både tills idag och tills imorn på jobbet. Kom ut ur duschen för ett tag sedan, så nu ska jag snart börja göra mig iordning. Ska nämnligen ut ikväll, äntligen! :) Ska bli super kul! Ska träffa Bea och några andra utanför Clapham station runt sju. Ska köpa lite dricka och mat, sen ska vi sätta oss i Clapham Common (park) och sätta fart på kvällen :)

Ha en fin fredags kväll alla <3

24 maj 2012

Tänk att sol kan göra en så glad. Har varit super fint väder här nu i 3 dagar och jag fullkomligt älskar det! :D
Tyvärr så måste jag gå till jobbet idag, men hann i alla fall va ute en timme innan jobbet. Kanske bra att ta en paus så här i början i och för sig... Men jag har tur, det ska va fint väder imorn med när jag är ledig. Så då är det solning som gäller från 10 till 15, woho!!! :D Och om man ska tro på internet så ska det va fint väder lördag, söndag och måndag med, men tyvärr så jobbar jag alla dem dagarna :( Men men, är glad i alla fall att det är sol!
Efter jobbet idag ska jag till gymmet och bränna lite fett, jajamensan, ni hörde rätt. Martina har börjat träna igen.

Finished

Kan inte förstå att jag äntligen har skrivit klart mitt CV, är så lycklig just nu. Bra jobbat Martina! :D

Aoch

Hm lyckades ju som vanligt att bränna mig (men då har jag i alla fall det avklarat för i år).
Men jag älskar detta väder! Hoppas det är så här hela sommaren :)

Äntligen sol!

Äntligen har värmen kommit hit till London (peppar peppar, ta i trä)! :D
Varit ute och solat i ca 3 timmar och nu ska jag ut igen i en timme eller något. Är ju blekare än blekast! Skäms över mina armar. Så här blek har jag inte varit på flera år, skandal!
Var även jätte fint väder igår, men jobbade hela dagen. Trodde seriöst att jag skulle avlida i affären, så himla varmt. Vet inte hur jag ska klara av att jobba där i sommar... Efter jobbet så åkte jag till gymmet och tränade i en timme. När jag gick hem på kvällen runt klockan tio så var det fortfarande varmt ute, JAG ÄLSKAR DET!
Men nu så ska jag ut i solen igen och sen ska jag nog göra lite shopping senare ikväll.
Hörs <3

En vanlig måndag

Idag tog jag sovmorgon till 11, härligt (speciellt när man går och lägger sig klockan 2). Började jobba klockan 14 som vanligt på måndagar. Hände inget speciellt på jobbet idag, en lugn dag. Kan ju va skönt imellan åt. Efter jobbet så tog jag tunnelbanan till Vauxhall. Där mötte jag upp med Dina och vi gick till gymmet och körde skiten ur oss igen. Stolt tjej som sitter här, hehe.
Kom dock hem ganska så sent, runt halv elva. Fixade då iordning min lunch tills imorn.
Nu har jag precis duschat, så ska slappa ett tag och sen är det sängen som gäller.
Natti natt på er <3

Update

Okej nu ska jag skriva ett riktigt tråkigt inlägg, men har inte skrivit på ca 2 veckor eller något. Så nu ska jag sammanfatta mitt otroligt intressanta liv i ett inlägg (som kommer bli det bästa eeeveeeeerrrr)!
Så det jag har hittat på på sistone är:
Jag har börjat gå till gymmet med Dina, lovely! Så himla kul och det känns otroligt bra. Vi gick dit i lördags och körde skiten ur oss. Var där i ca 2 timmar *high five på det*. Sprang i ca 30 minuter. Sen tränade vi benen och sen ca 10 minuter på roddmaskinen. Sen var det stretch följt utav magövningar. Trots att vi körde ganska så hårt så har jag inte så mycket träningsvärk faktiskt (helt otroligt)! Men härligt var det!
Annat, jobbat ganska så mycket igen, men det är bra så man får lite pengar att röra sig med (+ att jag ska flytta inom 2 veckor igen, så då behöver man pengar).
Varit på bio med, 3 gånger sen jag skrev sist tror jag. Sett Avengers (OMG, SÅ JÄVLA BRA)!, American Pie: The Reunion och The Dictator. De två sista filmerna, inte så värst bra kan jag ju inte säga direkt.
Och nu glömde jag bort resten. Ge mig 2 minuter.... Hm ingen klocka som ringer.....

Tar en paus. BILDER!

OMG, MYSTERY JETS! AMAZING AGAIN!


Shisha med Dina, Kash och Mo! Niiiiice!

Bankholiday

Ummm ummh ummh, jag är nog allt lite trött. Man kanske skulle ta och gå och lägga sig tidigt idag. Få några timmars sömn.
Har jobbat idag, trots bankholiday. 10-19, heldött idag! Knappt en människa ute (eller ja lite i alla fall för att va London). Jobb som gäller imorn med, 10-19. Sen är det stora planer som gäller imorn efter jobbet. Tvätt och en joggingrunda, oooooo!!!
Men det var väl sjukt vad trött jag blev nu... Så god natt på er!

Young love

young love never seems to last
far too young until they have a past
playing games, people move so fast
you don't need eyes to see if someones got a heart of glass

young love never seems to last
far too young until they have a past
one night of love
nothing more nothing less
one night of love
has left my heart in a mess

men kul

kul att tvättmaskinerna är sönder... tills på tisdag... hej äckliga martina!!!

O-M-G

EPIC!
IMORN ÄR DET THE RAPTURE SOM GÄLLER I SHEPHERDS BUSH!!!
O-M-G!
KOMMER BLI LEGENDARISKT!!!

RSS 2.0