Hard workout

Idag kickade jag igång min dag med träning. Sprang en halvtimme på löpbandet och sen körde jag skiten ur mina ben på gymmet, så är helt skakis nu. Precis när jag var klar med att springa som kom det in en busslast med massa gamlingar. Fan dom spred ut sig som små myror på varenda maskin, så man fick ju nästan slåss om dom. Sen gjorde dom ju typ fel på varenda maskin, så ville nästan ha en liten föreläsning för dom om hur man tränar :P
Idag är det parktik som gäller från kl 14-21.30. Tycker inte om att jobba kväll, är så tråkiga sysslor då. Men men, man måste ju göra det med. Ska sova hos mormor och morfar tills imorn med i och med att jag börjar vid kl 7. Hinner ju i princip bara hem och sen så ska man inte igen. Så då tänkte jag att då sover jag där istället så får jag sova lite mer. Ibland så tänker man allt till ;)
Men nu så ska vi snart äta och sen så ska jag duscha av mig all svett och göra mig redo för att åka in till stan med bussen.

Praktik

Idag så var det min andra dag på HIA. Fick göra massa MEWS-kontroller, ta venprover, kapillärprover mm. Så en ganska så bra dag. Var hemma vid lite efter fyra, åt och sen gick jag över till stallet och mockade och red. Tar tillbaka det jag sa igår, att Dino var dammig. För idag var han dammig! Han var inte ens ren efter att jag var klar med han!!! Och jag hade ju lyckats svälja ett kilo grus med :S Imorn så jobbar jag kväll, 14-21.30. Innan jag börjar så ska jag hinna med att träna och mocka. Sen på kvällen så ska jag sova hos mormor och morfar, för börjar vid 7 på fredag. Sen ledig helgen! :)

Ridning och träning

Idag så var jag ledig från praktiken, så sov ända till klockan 10. Tog igen all sömn som jag missade i helgen.
Började min dag med lite frukost som vanligt och sen begav jag mig ut till stallet. Där plockade jag in en dammig Dino. Det var bara att ta en borste och sätta igång. Efter mycket slit och ett stort dammoln senare så var jag klar för avfärd från stallet. Vi tog vägen upp genom byn och sen in i skogen där vi tog oss till en backe och klättrade lite. Precis vad Dino behövde, han var riktigt "sladdrig", så det blev bra träning för han. Det blåste ju ganska så rejält med, så han hoppade från sida till sida, men på skakiga ben så tog vi oss ändå fram ;)
Innan jag gick hem från stallet så var jag duktig och fyllde på vatten hos alla hästarna, ända upp till kanten, och la ut lunchhö. Mockade givetvis med, men det tillhör ju sådant som inte är så viktigt att nämna.

När jag kom hem så hade mamma lagat mat, så då åt vi ju självklart. Sen satte jag mig vid tv:n och slappade lite. Började titta på Marley & Me, har redan sett den en gång, men den är faktiskt  ganska så bra, så det tål att se den en gång till. Hann inte se klart hela, för vid halv 18 så körde jag till gymmet.
Blev ett hårt träningspass på motionscyklen i hela en timme och sen tränade jag armar i en halvtimme. Så nu känner jag mig ganska så nöjd med mig själv. :)

Tänkte att jag skulle gå upp och hålla duschen sällskap en stund, sen äta och titta klart på filmen.
Imorn blir det att gå upp väldigt tidigt för att släppa ut hästarna och sen är det praktik som gäller vid klockan 7.
Smell ya later!

VILL HA!


Fest och trasig fot

Uuuuh dålig uppdatering, men jag har haft alldeles för mycket att göra.
I lördags så jobbade jag från 12.30-18.30. Men fick åka in tidigare till stan för Lisa började jobba en timme tidigare än mig, men gick lite inne på Grand och fönstershoppade. Hittade inte något som föll mig i smaken. Eller jo, ett par byxor, men dem var i fel färg. Dem var blåa och jag ville ha dem i svart :(
På kvällen så var jag ute på Oléo med bl.a. Malin och Elin. Skit kul! :D Innan så var vi hemma hos Issa och förfestade.
Dagen efter så mådde man ju som man förtjänade. Eller ja min fot var det lite synd om.
För hemma hos Issa innan vi skulle ut så skulle jag på toa. Framför toan så låg det massa väskor, så "smidig" som jag är så hoppade jag över dem. Men tänkte inte längre än vad näsan räcker, för landade mitt på trösklen. Aoch. Men tänkte inte mer på det, förens Malin sa att det var massa blod på golvet och att det droppade blod från min fot :S Tittade under foten och där var det en fin vacker fläck med blod på min strumpa. Visade sig att jag hade snittat upp undersidan av foten på en spik :S
I alla fall jobbade från 10-18.30 på söndagen, inte bra. Var glad när jag fick gå därifrån.

Idag så var det första dagen på praktiken. Jag är ju som sagt på HIA (hjärtintensiven).
Och nu orkar jag inte blogga mer, så tänker inte berätta om hur det var ;)
En annan dag.

Föräldrar...



Asså föräldrar xD

Kinapuffar

Mmmm gula kinapuffar, smälter bort på köksstolen :G
Kom hem från jobbet för en halvtimme sedan. Började jobba vid 15 till halv 21.
Innan jag körde till jobbet så hann jag med att både mocka och rida, effektiv va hehe :P
Har verkligen inget roligt att berätta idag, förutom att jag har skavsår på ett väldgt konstigt ställe, ett privat ställe. Så ni får gissa själva var det sitter :P
Längtar tills imornkväll för då är det utgång som gäller!!!
Fast jag har fått lämna in mina nya skor på lagning, så vet inte riktigt vad jag ska ha på mig nu :(



Jobbig dag

Idag så har det varit en riktigt jobbig dag måste jag säga. Började dagen med ett prov i engelska B, inte positivt mottaget av mig ska jag säga er. Finns ju bättre sätt man kan börja dagen på, men men. Men det slutar inte där, utan jag har skrivit ett till prov idag, kan ni fatta det?! I sjukvård, om akuta buksjukdomar. As tråkigt tycker jag, så det vill jag inte jobba med. Vet faktiskt inte riktigt hur det gick på dem proven, godkänt givetvis (precis som att det är en självklarhet, fast det tar jag faktiskt för givet att det är).

Har blivit massa krabb med min praktik med, som grädde på moset i mitt misslyckade liv för tillfället (nä men se vem som har tittat fram, negativa Martina, jag har saknat henne, eller inte)!
Fick mitt schema idag och så visar det sig att jag inte har något schema för de 2 första veckorna. Och sen så jobbar min handledare mycket natt och det får ju inte jag. Så vet inte riktigt hur det ska gå med det. Usch, har lite småpanik nu.

Idag så har jag även ridit, blev en runda med Nina och Chic i blåsten, kallt. Så nu sitter jag här framför datorn och fryser, men ska snart över till stallet igen och ta in hästarna, så det blir inte att få upp någon värme här inte!
Njuter i alla fall över att det inte är något mer man måste plugga till, så j***a skönt! Har bara en praktikuppgift och den går förhoppningsvis snabbt att göra. Så nu ska jag slappa mig igenom praktiken, förutom när jag jobbar då. Men hemma :D

Imorn och så hela helgen så är det jobb som gäller, money :G
På lördag blir det utgång på Oléo, ser jag fram emot. Jag och Malin ska supa oss sjäkva under bordet ;) Elin är nykter för hon ska jobba och Lisa ska inte med för hon ska iväg på andra roligheter.

MVG

Jag måste säga att vädret denna dagen började väldigt bra. Jag var uppe med tuppen och släppte ut hästarna och då tittade solen fram och det var varmt och vindstilla. Men sen så gick det ju bara utför!
Nu blåser det ju som bara den så att man nästan blir flintskallig och solen har gått och lagt sig, buhu.

Skoldagen började med sjukvård, sen följt av psykiatri där vi hade PBL-redovisning. Det är nog bland det tråkigaste som finns! Förstår mig inte på den människan som kom på den tanken att vi ska nog ge eleverna PBL-redovisningar! Gosch, die!
Sista lektionen hade vi naturkunskap, sista naturkunskapslektionen för alltid! Om jag nu inte måste läsa naturkunskap i framtiden, men den dagen, den sorgen. Där hade vi bara betygssamtal och jag lyckades skramla ihop till ett MVG, är så nöjd med mig själv för en gångs skull :P
Efter skolan så satt jag och Lisa kvar i skolan och arbetade med projektarbetet, gick riktigt bra för en gångs skull.

Har inte lyckats åstadkomma så mycket sen jag kom hem. Har varit över i stallet och mockat och pluggat både sjukvård och engelska. Nu kan jag i alla fall gallvägssjukdomarna, känns ju skönt att jag kna något till de 2 proven imorn :S
Wish me good luck!


Sovmorgon

Idag så hade jag sovmorgon enda till klockan 10, helt freakin' awesome!
För resten av vårterminen så har vi ingen vårdpedagogik på morgonen längre, så då är det sovmorgon som gäller :)
Fick skjuts in av Lisa idag till skolan, för hon skulle till tandläkaren efter skolan så då kör hon ju, alltid skönt med skjuts.
Vi började då dagen med lindrande vård, redovisning. Gick bra, tror jag i alla fall.
Sista lektionen hade vi sjukvård, men jag och Lisa gick lite tidigare för jag skulle till UM och behövde lite moraliskt stöd, så hon var snäll och följde med mig.
Jag tog 15 bussen hem själv och när jag kom hem så gick jag över till stallet med Lisa och vi red även idag.
Kom hem från stallet vid halv 19, åt lite och nu så har jag pluggat engelska och gjort klart psykiatrin. As boooooring!
Ska väl fortsätta snart...

Mamma 50 år

Idag så fyller världens bästa mamma år, 50 år. Så säger ett stort grattis till henne :) <3
I alla fall så har jag varit lite deppig i helgen. Så när jag kom hem från jobbet igår så åt jag och sen så duschade jag. Och hade precis satt mig vid datorn, nyduschade och med mina sexiga glasögon på, då knackar det på dörren. Mamma öppnar och säger att vi ska inte ha något, tänkte att det var typ Mattias. Men där hade jag fel, för in stiger Lisa med 2 chokladkakor och en nalle i famnen. Bara för att pigga upp mig :) Älskar dig min fina vän <3


I alla fall så har jag varit i skolan idag som vanligt och det har inte hänt något speciellt, förutom att vi fick tillbaka naturkunskapsprovet som vi gjorde förra veckan. MVG, 25/26, är jag bra eller är jag bra? :P
Sen så har jag fått byta praktik för fjärde gången. Först så skulle jag vara på Dalbo vårdcentral, sen blev jag flyttad till inom psykiatrin, sen till Teleborgs vårdcentral och nu fick jag välja att antingen vara på HIA (hjärtintensiven) eller öron-, näsa- och halsmottagningen. Jag valde att vara på HIA, för det känns som att det är mera roligt att vara där och att man kommer att lära sig mer. Så hoppas på att det kommer bli skoj :)

Efter skolan så åkte ag hem som vanligt och jag och Lisa gick över till stallet och red Dino och Chic. Lilla Dino var så pigg idag, han riktigt studsade och hoppade på stället, så söt är han min lilla häst :) <3

Nu ikväll så har vi firat mamma, ätit gott och fikat :G

Äckel-Martina

Det är jobb idag med som gäller, boooooring!
Steg upp redan vid kl 7 idag! Men det kan ju iofs va för att jag gick och la mig vid halv 22 igår... För tillfället så mår jag inte så bra psykiskt, så sova känns som det enda braiga att göra. Men hoppas på att jag mår bättre tills ikväll.
Idag kör jag på äckellook, har inte tvättat håret sen i onsdags, ueh :S Men då smälter jag ju iofs in  bland allt korvfett, hehe. :)
Men nu ska jag äta frukost och göra mig iordning och sen köra in till jobbet.
Hörs senare.

Alldeles förtidigt!

Idag vaknade jag först vid halv 6 :O Men bestöme att det var alldeles för tidigt att stiga upp på en lördag så tvingade mig själv att somna om. Vaknade istället vid 8 och kände att nu var det väl okej att stiga upp. Gick upp och satte mig vid datorn och gjorde lite sjukvård och psykiatri, as boring!
Åt lite frukost, sen gick jag över till stallet och mockade. Kom precis hem där ifrån. Ska börja göra mig iordning och sen köra in till stan. Först så ska jag uträtta lite ärenden tänkte jag, köpa hästfoder, lämna tillbaka ett par skor mm. Sen så vid 13 så är det jobb som gäller till klockan halv 19.
Inte så jätte rolig dag med andra ord, men men, jag får ju pengar i alla fall. :)
Men hatar att varenda gång jag jobbar så är det fint väder och sen väl när jag är ledig så är det skit dåligt väder :(

Uttråkad till 1000

Jag tycker inte att det är okej att vara så här uttråkad på en fredag! Men jag vet inte vad jag ska göra?!
För ska jobba imorn, så det känns ju inte så bra att gå ut idag, sen så har jag ingen att gå ut med för tillfället heller. Har redan titta igenom allt på internet som jag brukar.
Det enda som väntar är läxor, dusch och film med pappa, woho kul!
Har ju värsta roliga helgen framför mig, eller inte...
Men nästa helg blir det förhoppningsvis lite roligare. Visst jag jobbar då med, men på lördagen så är det först fest hemma hos Issa, sen så ska vi ut på Oléo efter! :D Kommer va död på jobbet på söndagen, men det är det värt!
Sen på måndagen 28/3 börjar praktiken, hoppas på att det blir skoj :)

Snö igen?

Nu hade vi väl alla börjat tänka att nu är väl ändå våren påväg, men ack så fel vi hade.
Sitter i skrivandes stund med snön som vräker ner utanför fönstret!
Hallå nu är det faktiskt Mars, snart April, det ska väl ändå inte snöa mer nu i alla fall?
Nu vill jag ha vår!!!

Har varit en helt vanliga torsdag som vanligt. Har haft sjukvård, psykiatri (fast då hade vi information inför praktiken) och psykiatri igen.
Efter skolan gick jag, Lisa, Elin och Malin ner till stan och satte oss på Skåres och fikade, mycket trevligt. Är så glad att jag har mina fina vänner <3
Jag och Lisa tog 16.20 bussen hem och det var då det började snöa, jädrans skit!
När jag kom hem gick jag över till stallet och mockade.
Och nu har jag precis målat mina naglar, så väntar på att dom ska torka :)

Tänkte även klaga lite idag, om det är okej?
Äsch jag gör det i alla fall!
Undrar bara vad det är för fel på killlar ibland?
De glömmer en och sen så svarar de inte på sms, jag blir galen av sådant!!!

Me


Kände bara för att lägga upp en egobild, so enjoy ;)

Varför?

Varför varför kan du inte bara höra av dig?!
Och varför plågar jag mig själv?
Håller alla mina tummar nu ikväll!

Prov och glass

Asså glass med chokladsås är så j***a gott! Eller ja, jag äter ju chokladsås med glass istället, men är ju bara för att chokladsås är så gott. Brukar stå och trycka ut chokladsås direkt i munnen. Men det får man faktiskt göra :D

Idag så har jag avverkat ännu ett prov, denna gång naturkunskap. Vill inte säga för mycket inna jag fått tillbaka det, men det kändes verkligen bra när jag lämnade in det. Hoppas på ett MVG!!!
Så nu är det bara 2 prov kvar, sjukvård och engelska, innan vi går ut praktik. Jag ska förresten vara på Teleborgs vårdcentral om jag nu inte har sagt det. Ser fram emot det väldigt mycket, hoppas på att det blir kul och att man får en "normal" handledare.
Efter skolan så åkte jag buss ända till Hovmantorp med Lisa för att träna. Längesen vi gjorde det nu, men tack vare alla prov så har man ju fått lägga sitt liv på hyllan ett tag nu. Men nu ska man förhoppningsvis kunna plocka ner det igen och fortsätta med det.
Kom hem för typ en timme sen och har redan lyckats klämma i mig lite kakor och glass hehe. Säkert jätte bra att bygga upp sin kropp med det efter man har varit och tränat ;)
Men men, man lever bara en gång!

Måndag/tisdag

På grund av tidsbrist så uppdaterade jag inte igår, så gör det idag istället. Inte för att jag har så mycket tid idag heller, men men.

Igår så var jag i skolan som vanligt från 8-14. Hade engelska B, håltimme där jag och Lisa jobbade med projektarbetet och sista lektionen så hade vi naturkunskap.
Efter skolan så gick jag och Lisa till min mormor och morfar och satt och pratade med dem ett tag och fikade, mums :)
Sen vid 16 så skulle jag på ansiktsbehandling och sminkrådgivning på Body Shop. Så då sa jag och Lisa hej då och hon tog bussen hem och jag gick till Body Shop. Började med ansiktsbehandling, skönt. Sen efter det så var det sminkrådgivning. Och det var den värsta jag någonsin varit på!!! För det första så såg jag ut att vara 30 år gammal när hon sminkat klart mig, hade typ ett bajsbrunt läppglans *spyr så fult var det*. Sen så fick jag höra att jag såg ut som en söndersolad kärring i ansiktet :O Och det tar inte slut där. Fick värsta föreläsningen om att jag var oansvarig och bara hade sex för att det var skönt och att jag glömde ta mina p-piller och sen helt plötsligt så står man där med 2 banr bara för att man ville ha några timmar av njutning!
Hallå?! Vem sa att jag är sådan??? Jävla kärring. Ser jag någonsin henne när jag kör bil så kommer jag köra över henne 10 ggr och sen springa ut och spotta henne i ansiktet!!!
Tog i alla fall 17.30 bussen hem och gick över till stallet direkt när jag kom hem. Red en kort runda och var hemma igen till halv 20. Resten av kvällen så satt jag med näsan i vårdpedagogiksboken.

Idag så började första lektionen i skolan med prov, tror att det gick ganska så bra faktiskt. Kändes i alla fall så. Men sn i efterhand så blir man ju alltid så nervös och tror att det gått sämre än vad det egentligen har gjort. Efter det så hade vi lindrande vård där vi fortsatte med vårat rum i paint. Så nu är vi klara med det och ska bara skriva anamnesen på fredag (och för er som inte et vad det är så är det sjukdomshistorien). Sista lektionen hade vi sjukvården.
Tog 14.25 bussen hem med Lisa och Bajjen.
Hann med att rida även idag. När jag var ute med Dino så var det någon som spelade musik jätte högt så Dino var tvungen att stanna och lyssna och digga lite ;)

Nu så har jag pluggat på naturkunskapen. Tog bara en liten paus, men ska forsätta nu, *pust och stön!!!*

Depression?

Idag har varit en riktigt tråkig dag, fan man hamnade ju nästan i en depression ;)

Gick upp vid 6 och gick över till stallet och släppte ut hästarna. Sen gick jag hem igen och sov 3 timmar till. Gick upp igen vid kl 10. Åt frukost och pratade med mamma länge, länge :)
Sen så slappade jag till kl 13, lyssnade på musik och tittade runt på internet. Gjorde även lite engelska. Gick över till stallet igen vid halv 14 och la ut lunchhö. Sen hem igen och fortsatte med läxorna och åt lite.
Sen vid tjugo över 15 gick jag över till stallet än en gång, men denna gången för att mocka, as boring!
Kom hem lite efter 16, då parkerade jag arslet vid datorn igen och fortsatte att lyssna på musik.
Och här sitter jag fortfarande. Ska väl ta tag i lite läxor igen.
Men fy satan vad jag har haft tråkigt denna dagen!
Hoppas att morgondagen blir roligare och att hela veckan blir det. Men jag jobbar i helgen, så den lär ju inte bli så jätte rolig. Men men, jag vill ju ha pengar så då får man bara bita ihop.

Mys/partyhelg

Hej.
Tänkte jag skulle summera gårdagen och idag :)

Var i skolan som vanligt. Skrev prov sista lektionen, gick verkligen dåligt :( Men hoppas på ett G i alla fall.
Åkte hem med 14.25 bussen. Väl hemma så började jag stressa, för skulle nämnligen in till stan vid halv 18 och hämta upp Fredrik. Så fixade mig och städade lite. Åkte sen inte till stan lite efter 17 och hämtade upp han i stan. Vi körde och hyrde film: The Tomb, Instängd 2, Gamer, The Human Contract och Trubbel i paradiset. Hann se 2 filmer, Instängd 2 och Trubbel i paradiset, tyckte väl inte direkt att någon av filmerna var bra.
Anyway, efter vi hyrt film så körde vi hem och åt. Efter ett tag så kom Lisa och höll oss sällskap. Vi tittade även på en film. Vid halv 24 åkte hon hem och vi satte på en film till och tittade på den och bara mös :)
Sen så gick vi och la oss.

Idag så steg vi upp vid 10. Jag duschade och lite efter 11 så körde vi in till stan och åt frukost på McDonalds, feta ;)
Vid kl 13 så kom Fredriks bror och hämtade han. Visa hej då och sen så körde jag och handlade lite och sen hem.

Så nu sitter jag här vid datan. Ska snart gå över till stallet och mocka. Sen hem och göra lite läxa och sen göra mig iordning för att gå ut ikväll :)
För tillfället så är jag inte så supertaggad, för är så jävla trött. Men väl ute så kommer jag tända till ordentligt :D

Skola

Sitter i skolan med mina bästa flickor, Lisa, Malin och Elin <3
Vi håller på att jobba med psykiatri, neuropsykiatriska tillstånd. Eller jag och Lisa bloggar och Elin och Mail är duktiga och jobbar som vanligt :)
Men jag tar igen det nästa vecka istället, men har faktiskt jobbat lite.
Nästa lektion så har vi sjukvård, eget arbete, så får se hur mycket jag får gjort på den lektionen.
Och sista lektionen har vi lindrande vård och prov! :S Känner att det inte kommer gå bra, för har verkligen inte pluggat bra alls till det. :/ Men men, håll tummarna för mig folk :)

En vanlig torsdag


Så här ser nu mitt hår ut, fint va? Är jätte nöjd. Så tack Malin! :)

Idag så har det varit en helt vanlig torsdag, med andra ord as boring.
På morgonen så hade vi sjukvård. Då så kom det några utländksa elever från en annan skola till oss och så berättade vi om vårt program för dem och svarade på deras frågor. Sen så tog vi även blodtrycket på dem och dem fick testa på oss.
Efter det så skulle vi egentligen haft psykiatri, men Carina (studievägledaren) kom och informerade oss om hur man ska gå tillväga när man ska välja till universitetet.
Sen så var det lunch och efter det så hade vi psykiatri igen, åstadkom inget på denna lektionen heller, skäms på dig Martina!
Tog 14.25 bussen hem med Lisa.
När jag kom hem så åt jag med mamma, sen så pluggade jag lite och satt på datorn med.
Har nyss varit ute i stallet och mockat. Struntade i att rida idag, för det är ett sånt jävla väder. Regn och blåst :S
Nu så har jag pluggat lite till och ska snart fortsätta med det.
Ska hinna med att städa mitt rum idag med.

Klar förtidigt

I'm bored (again). Kl är 6.26 och jag är typ redan klar för att åka till skolan. Bara det att det händer inte förens om en timme! :O måste haft eld i baken idag när jag gjorde mig iordning. Men då vet jag ju att jag kan sova lite längre imorn :) På schemat idag så står det: skola, hem och rida och mocka, plugga, städa mitt rum och fixa naglarna. Känns att som vanligt så kommer jag inte hinna med att göra allt... But I'll do my best! Talk to you later!

Löshår

Jaha, då har hälften av veckan gått, nice :)
Längtar tills på fredag, för då ska vi äntligen gå ut, Grace är det som gäller. Kommer bli så kul, var ju faktiskt en hel månad sen jag var ute sist. Så tycker att jag förtjänar det faktiskt.

Idag så var jag uppe i vanlig ordning och släppte ut hästarna som jag gör varje onsdagmorgon. Var duktig och mockade med när jag ändå var i stallet (så slapp man gå över sen när man kom hem, för Dino ska ändå vila idag). Åkte till skolan med 8.30 bussen och första timmen så hade vi sjukvård. Efter det så var det psykiatri som gällde, som jag inte gjorde ett skit på. God, vad hände med mig? Förra veckan var jag ju så effektiv!
Och så sista lektionen hade vi naturkunskap.

Efter skolan kom Lisa och hämtade mig och så körde vi upp till Teleborg till Malin. För hon skulle fixa mitt hår, för jag har nämnligen satt i löshår :D Blev skit snyggt tycker i alla fall jag. Meningen var att jag skulle ta en bild på det, men så blev det ju visst inte, hehe. Men ni får se det en annan dag.

Nu så ska jag återgå till mitt pluggande :(

Blogga

Ey you bitch, Malin! Blogga för fan!
Det gäller dig me Lisa!
I'm bored!

Ibland är du inte värd mycket!

Uppdaterade inte igår, men hade verkligen ingenting att skriva om. Inte för att jag har det idag heller, men jag gör det i alla fall :)

Istället för att stiga upp halv 6 idag, så snoozade jag i 40 minuter, skönt. Alltså så sket jag i att fixa håret, ändå inte så viktigt. Men åkte som vanligt till skolan med 7.20 bussen. I vanliga fall så brukar vi ha vårdpedagogik på morgonen, men idag så kom det en kvinna från Navet och föreläste om droger och alkohol. Var helt okej, bland annat så fick vi räkna ut hur mycket promille man hade i kroppen på en "bra" kväll/natt :)
Efter det så hade vi lindrande vård där jag, Lisa, Malin och Hend jobbade på bra. Vi har så himla bra fantasi :)
Sista lektionen så hade vi sjukvård. Var hur okoncentrerad som helst. Hade så mycket jag behövde säga, men fick inte, stackars mig ;)
Efter skolan så gick jag och Lisa ner till Smålandsposten och fick några stackars människor att fylla i våran enkät.
Sen tog vi 15 bussen hem och när jag kom hem så gick jag över till stallet för att rida.
Idag var hästj****n överjävlig! Ville bara skjuta han på plats. Han vägrade gå framåt, utan skulle bara backa ner i ett dike hela tiden. Visst jag älskar Dino väldigt mycket, men vid sådana tillfällen så är han inte värd mycket ska jag säga er ;)

När jag kom hem från stallet så körde jag till Hovmantorp och hämtade ut ett paket. Ni får se imorn vad det är, spännande va ;)
Och nu så sitter jag här och ska ta mig i kragen och plugga lite. Sen duscha och äta.

6 mars 2011

Vet inte riktigt vad som har hänt med mig, men helt plötsligt så är jag jätteproduktiv! Helt otroligt, men jag tycker ändå om det :)

Idag gick jag upp vid 5 för att släppa ut hästarna. Jobbigt när det är så mörkt ute och så varmt under täcket. Men jag drog mig upp och ut i alla fall. Släppte ut hästarna i lugn och ro tills jag kom till Svante och C-G. Tog dom ihop som jag brukar göra, men idag ville det sig inte riktigt. Istället för att stanna vid stättan och vänta på att jag hade öppnat så gick C-G bara på. Så då fastnade han med ena benet mellan trådarna och märkte att det började spänna så då drog han bara iväg. Så tråden släppte från handtaget. Så kl 6 på morgonen fick jag börja laga staketet, dumma häst! Innan jag gick hem och la mig igen så mockade jag.
Gick upp igen vid halv 10, käkade lite frukost. Sen körde jag och Lisa till Hovmantorp och hämtade upp den andra Lisa och åkte och tränade.
När vi kom hem vid 13 så sprang jag över till stallet och slängde ut lunch hö till hästarna. Sen så var det lunch även för mig :)
Fortsatte att va duktig efter maten och städade toan, så nu skiner den så fint.
Vid 15 så gick jag och Lisa över till stallet och red en liten runda på Dino och Chic.
När jag kom hem från stallet åt jag lite och sen så har jag ätit upp min Ben&Jerry glass :G Så jävla goda är dem!!!!
Nu så ska jag duscha och sen plugga resten av kvällen, boring...

Fattig men glad

Varför är det alltid så att när man kan sova, ja då vaknar man alltid tidigt.
Idag kunde jag sovit hur länge som helst, men istället så vaknade jag vid 9. Gick upp då och åt frukost. Sen så gick jag över till stallet och tog in Dino för att roda han i det fina vädret. Blev en lång rundan i solen med fågelkvitter i öronen, så härligt. Mockade när jag kom tillbaka och sen gick jag hem.
Jag och mamma åkte in till stan sen på eftermiddagen, upp till Grand Samarkand. Där köpte jag på mig lite saker och blev ganska så fattig också, men helt värt det alltså.


En kort tröja från Bik Bok för 99 :-


Ett linne från H&M för 249 :- Organic Cotton!


Jacka/kappa från H&M för 399 :-


Skor från Scorett för 699 :-

Är jätte nöj med mina inköp. Men känns jobbigt att plånboken är så tunn :(

Fan vilken bra dag

Denna veckan har gått sjukt fort måste jag säga, kändes som att det nyss var måndag, men så kom den älskade fredagen! :D And I love it. Hoppas bara på att nsäat vecka går lika fort, för jag längtar till helgen för då ska vi gå ut.

Idag så åkte jag bil in till skolan, Lisa började jobba vid 8, så det passade ju i och med att jag med började vid 8. Började första lektionen med psykiatri. Där ska vi jobba om neuropsykiatriska tillstånd och så ska vi göra det som ett PBL, hatar det!
Sen så hade vi sjukvård, där hade vi ett litet förhör om pre- och postoperativ vård. Alltså vård före och efter en operation.
Sista lektionen så hade vi lindrande vård och där jobbar vi med en redovisning i grupp, men i och med att det bara var jag och Lisa i vår grupp så jobbade vi inget. Satt och snackade skit i 1 timme och blev helt exalterade över en sak :D
Sen så hade vi möte med Catarina i och med att hon ingår i vårat prohektarbete, så vi intervjuade henne.
Vi tog 15 bussen hem och när jag hoppade av så bestämde sig Lisa för att hon med skulle hoppa av. Vi hade så mkt mer vi behövde prata om ;)
Vi åt lite när vi kom hem. Sen så gick vi över till stallet och Lisa red på Dino idag. Så duktig är hon :) Gick jätte bra, även fast Dino var lite töntig.
Vid 18 tiden så åkte Lisa hem och jag åt lite och tittade på Vänner, som vanligt.
Och nu så sitter jag här, också som vanligt.

Aktiva Marty

Idag har jag varit riktigt duktig måste jag säga, för att skryta lite ;)

Men steg upp i vanlig ordning och åkte till skolan med buss.
Första lektionen hade vi sjukvård och då jobbade jag än en gång, tro det eller ej. Så för en gångs skull tillförde jag något till gruppen. Sen så hade vi psykiatri och då redovisade vi, gick bra, men vår redovisning var nog den kortaste. Tog väl si sådär 2 minuter, hehe. Sen var det lunch och sista lektionen så skulle vi egentligen haft psykiatri, men istället så hade vi möte med Markus och han gick igenom om projektarbetet, hur man ska skriva det. Efter det så satt jag och Lisa kvar i skolan till 15 och jobbade med vårat projektarbete, vi kom i alla fall en liten bit på vägen. Men vi har skrivit en planering som vi måste följa till punkt och prickar nu om vi vill bli klara i tid. Så piskan ligger på våran rygg hela tiden.
Vid 15 så tog vi bussen till Hovamntorp och tränade i 1 ½ timme. Än en gång så stod jag på crosstrainern i en halv timme och sen gymmade jag resten av tiden. Tränade ben och rygg idag. Känner att jag börjar bli lite fastare och finare i form, kul!
Jag tog bussen hem vid 17.20, cyklade hem och när jag kom hem kastade jag i mig lite mat och sen så körde jag och Lisa in till stan och handlade mat, så duktiga är vi. :)
Var hemma igen vid 20.

Nu så har jag precis duschat. Tänkte jag skulle göra lite läxa nu om jag orkar, lindrande vård och naturkunskap :(
See ya tomorrow!

Nu vill jag shoppa




Fan vad vi jobbar

Jag måste faktiskt säga att jag tycker denna veckan har gått relativt fort hittills, är ju redan onsdag, bara 2 skoldagar kvar nu (som jag tjatar om det). Men sen så hoppas jag att det saktar ner på helgen så att den går värsta långsamt, helst sengångarlångsamt!

Idag så hade jag utsläppet i stallet så var uppe som vanligt, trots att vi har en liten sovmorgon på onsdagar. Släppte ut mina fyrbenta vänner och gick sen hem och fixade mig inför skolan. Åkte med Lisa in till skolan idag, så slapp den galna busschauffören som kör 8.30 bussen :S Han kör som en jävla idiot, kör typ i 150 km/h på 25:an och 100 km/h i stan. Lätt dödsångest har man ju när man kliver av den bussen och ibland har man även en blöt fläck på byxorna ;) Hehe
Vi började skoldagen med sjukvård sedan följt utav psykiatri och sista lektionen så hade vi naturkunskap.
Det har skett ett mirakel, jag och Lisa har för en gångs skull ansträngt oss i skolan och jobbat. Vi har redan lämnat in vår uppgift i naturkunskapen om en sammanfattning som vi skulle göra på en film och den behöver egentligen inte vara klar förens om en vecka, OMG säger jag bara! Sen så på sjukvården så jobbade vi lika mycket som Elin brukar göra, helt otroligt. Visst sen på psykiatrin så tog vi en paus, men var ju bara för att Bajjen redan varit så duktig och redan gjort klart allt, så duktiga är han :)
Anyway, tog 13.35 bussen hem helt själv.

När jag kom hem så åt jag och mamma och sen så gick jag över till stallet för att rida. Fick sällskap av mamma om gick med, alltid kul med sällskap.
När jag kom hem så började jag med läxorna, men gav upp efter ett tag för hittade inte svaren :@
Sen så vet jag inte riktigt vad jag gjorde, mitt minne som sagt, inte så bra hehe.
Nu har jag i alla fall nästan gjort klart alla frågor till naturkunskapen, har bara 1 ½ kapitel med frågor kvar. Gjorde även lite på lindrande vården och då menar jag verkligen lite, endast 2 frågor. Usch ser inte fram emot det provet... :S

Men nu så ska jag sluta tråka ut er och snart hoppa in i duschen och försöka gå och lägga mig i en anständig tid idag, är så himla trött.

Prov hit och prov dit

Jaha så var det då tisdag, ännu en dag närmre helg och godis!

Steg upp i vanlig ordning vid halv 6. Fixade mig inför skolan och tog sen min blå stålhingst ner till bussen. Kom till skolan lite innan 8, satt och pratade strunt med Lisa, Malin och Elin. Sen så hade vi vårdpedagogik, inte det bästa ämnet direkt. Är så segt. Så ganska så dåligt att ha det på morgonen, gör ju en bara ännu tröttare.
Sen så hade vi lindrande vård där vi fick reda på att provet ska vara nästa fredag 11/3. Suck och stön!
Sista lektionen hade vi sjukvård där vi och planerade in ett prov (det enda vi gör på lektionerna nu för tiden).
De närmsta 3 veckorna har vi 5 prov inplanerade och 2 inlämningar på det. Inte kul att va i mina kläder just nu.

Efter skolan så gick jag, Lisa och Elin ner till stan, men vi dumpade Elin efter ett tag. Jag skulle nämnligen till ungdomsmottagningen och få ett recept utskrivet på p-piller för att år. Sen så tog vi 15.35 bussen till Hovmantorp för att träna. Vi är så himla duktiga jag och Lisa. Vi sliter som djur på gymmet för att va slimmade till beach 2011! :D
Sen så tog jag bussen från Hovmantorp hem. Gick över till stallet och mockade när jag kom hem.
Sen så gjorde jag klart engelska läxan (så nu är det ju en läxa mindre), fick i mig lite mat och sen så fortsatte jag med läxorna. Så nu har jag skrivit klart frågorna på naturkunskapen som vi hade tills imorn. Får se om jag orkar fortsätta på de andra frågorna som vi har i det ämnet.

Jag tycker i alla fall att jag har varit väldigt duktig idag, så förtjänar en klapp på huvudet av mig själv :)

RSS 2.0