29 december 2011

Kom nyss hem från bion. Sett Sherlock Holmes med Pauline och Camilla. En bra film, men tycker för tillfället att ettan är bättre. Men det kan ändra på sig, man vet aldrig. Innan så var vi och åt Thaimat, mycket gott. Och innan dess så var jag på jobbet, inte lika roligt, men men.
Kan ju även släppa den goda nyheten att JAG vann biljetter till KOKO på nyårsafton! Så mitt namn står på gästlistan, hur awesome är inte det!!!! :D
Men nu ska jag krypa till kojs, hörs imorn.

GlöggParty

Går och lägger mig halv tre, med andra ord ett bra "party"! Kom från jobbet klockan 21. Då var (självklart) Pauline, George, Allan och Camilla här och hade fixat med glögg, lussekatter, pepparkakor och pepparkakshus (eller för att va rättvis så hade faktiskt Pauline nästan gjort allting själv, förutom lite hjälp från George). För att komma till sak så var det väldigt mysigt. Anna kom också efter en liten stund.
Puss till er alla!


Hej igen

Hej på er!
Sitter och käkar frulle för tillfället, ska sedan ta bussen till jobbet.
Igår så jobbade jag 11-20. Efter jobbet träffade jag Dominic och vi gick till en pub och pratade, alltid lika trevligt. Sedan följde han med mig hem och vi åt pizza med Pauline och George, trevlig kväll :)
Idag så jobbar jag 11-20 och efter jobbet så ska jag direkt hem för vi ska ha GlöggParty :P


Annandag jul

Sitter och lyssnar på min skiva som jag fick i julklapp av mamma och pappa, oh kärlek. Pappas egenkomponerade låtar <3
Var uppe tidigt idag, kl 7. Tog bussen från Twickenham till Hammersmith och sedan en buss till Oxford Circus. Jobbade 10-17 idag (fick gå hem 2 timmar tidigare idag, nice). Fast det tog ju mig dock 2 timmar att komma hem! Jävla strejk! + att det var någon jävel som hade gått och knivhuggit någon på Oxford Street så hela gatan var avstängd, så fick först ta en buss till Camden och sen en buss därifrån till Hammersmith.
Sen var det tydligen ett litet barn med som trillat framför en bil och dött :O

Good Night

Blir ingen mer uppdatering förens imornkväll (som vanligt). Alldeles för trött för att blogga nu, mmm vill sova.
Jobbar imorn 10-19. Ska sedan hem och prata med mamma och pappa och sen sova sova sova!

Christmas

Merry X-mas to you all!
Eller något.
Sitter och bloggar live från Cavendish House (mitt och Pauls hem de första 6 veckorna här i La Londre).
Ska hoppa in i duschen nu!

Update: kommit ut ur duschen och lyssnar på jullåtar (It's the most wonderful time of the year)!
Nu drar jag! x x x

Jobba är det enda jag gör

Min dag har jag spenderat på jobbet, 12-21, trött! Jobbar samma tid imorn, tråkigt. Men inte mycket att göra åt. Tur att man i alla fall har väldigt roliga jobbarkompisar! Herregud säger jag bara :D
Imorn blir det att gå upp tidigt, redan klockan 8. Ska nämnligen innan jobbet hinna åka upp till Camden och köpa en väska (hoppas den finns kvar)!
Nu ska jag va tråkig och gå och lägga mig, sov väldigt dåligt inatt (igen). Typ varenda natt så vaknar jag varje timma och är genomsvett, väldigt konstigt.
Btw så blev jag väldigt sugen på Malins snickerskakor som hon nämnde på sin blogg ( http://www.mtef.blogg.se )

19 december 2011

Jag försökte faktiskt blogga igår, men bloggappen på mobilen ville ju inte fungera som vanligt så då sket jag i det! Men nu har jag lugnat ner mig lite i alla fall så ska uppdatera er lite snabbt.
Igår jobbade jag 11-18. Efter jobbet mötte jag upp med Anthony och vi gick till Winter Wonderland i Hyde Park. Väldigt fint och mysigt, dit vill jag definitivt gå en gång till. Synd bara att det var så extremt mycket folk!
Idag så började jag dagen med en promenad i det kyliga vädret följt utav jobb 14-19.30. Mycket roligare än så har inte min dag varit. Men nu tror jag att jag snart ska knyta mig, ögonlocken är tunga igen.

Night night

Nu tror jag att jag ska krypa till kojs, eller jag ska först bara bestämma vad jag ska ha på mig imorn. Det kan ju tyvärr ta sin lilla tid... Men ska försöka klara av det så fort som möjligt så man kan få lägga sig "tidigt" en dag. Känner att ögonlocken håller på att bli lite tunga.
Imorn är det jobb i affären som gäller från 11-18. Efter så ska jag ta mig till Winter Wonderland i Hyde Park. Ska även försöka hitta lite julklappar, men får se hur det blir med det.
Men ni får sova så gott alla, så hörs vi imorn <3

Windsor

Trött man var idag när klockan ringde vid 8, men helt värt det alltså. Lilla söta George slaggade hos mig och Pauline (ja mest hos Pauline då) inatt. Väldigt svårt att sluta prata då. Pratade om allt mellan himmel och jord, allt från jamicanska grisar till den mystiska kundvagnen som skramlar omkring på vår gata mitt i natten. Vet inte när vi "äntligen" somnade.
I alla fall så har jag varit i Windsor idag med Dom och Jess, mycket trevligt! Åkte med buss till Paddington station där jag mötte upp dem och därifrån så tog vi tåget tillsammans till Windsor. Var där i några timmar. Inhandlade en julklapp i alla fall, så en mindre...



























TKMaxx


Innetofflor från TKMaxx

Galvin at Windows

Oho igår så rörde jag mig i dem fina kretsarna, det ni!
Jullunch med Practicen var det som gällde.
Begav mig hemifrån lite efter 11 till jobbet där jag mötte upp de andra. Tog taxi därifrån till restaurangen. Kul att åka taxi, har aldrig gjort det innan i London, hihih. Restaurangen som vi skulle äta på låg på 28 våningen ovanpå ett Hiltonhotell, Galvin at Windows. Är 360 graders synvinkel så man ser hela London uppifrån där. Helt otroligt säger jag bara! Så himla fin, har aldrig varit på en sådan fin restaurang innan, ones in a life time experience!
Vi åt trerättersmiddag, drack 4 olika vin och champange, oh my! Vi fick även sitta vid ett bord vid fönstrena, helt otrolig utsikt, går inte att beskriva!


Min huvudrätt


Utsikt över Hyde Park och Winter Wonderland


Min efterrätt, med popcornglass, härlig upplevelse!


Helt amazing dag!
Slutade dock 1000 ggr värre....

14 december 2011


Tröja - H&M, kjol - Rut m.fl., strumpbyxor - H&M, jacka - Gossip, skor - Scorett

Delilah


OMG

Har ju helt glömt bort att berätta en ganska så cool sak, faktiskt!
Igår när jag var på jobbet (vårdcentralen) så hade jag en patient, Barry Mason. Vet ni vem det är???
Nä men jag ska berätta det för er.
Han är en jätte känd låtskrivare från 60-talet. Skrivit låtar till bl.a. Tom Jones, Elvis Presley. Skrivit den kända låten Delilah!
Asså hur coolt är det inte att jag har en kändis som patient!!!!
Coolt, nästan som min vän hehe :P

13 december (oups Lucia)

Jag och Paow kom ifrån huset lite efter tolv så det var bra. Tog vägen genom "parken" påväg till tunnelbanan där vi såg världens sötaste och tjockaste ekorre sitta på en gravsten, hihih.
Svinkallt ute idag, verkligen kallt. Sikken tur då att jag äntligen har köpt mig en jacka!


Från Gossip


Köpte foundation och puder från L'ORÉAL och så fick man en christmas gift. Innehöll: läppstift, eyeliner, ansiktskräm, bronzing powder och massa provexemplar på shampoo mm.

Liten uppdatering såhär på morgonen

Ny dag idag, igen. Tråkig tisdag! Jag tycker inte om veckodagar. Den enda veckodag som jag kan tänka mig att tycka om är torsdag, för då vet man att det är helg nästa dag. Men för tillfället så tycker jag inte om någon dag...
Berättade jag att igår gick mitt enda skärp sönder, jag började gråta! Mitt liv faller i spillror, bokstavligt talat! Jag är ett skämt, that's so true!
Jag och P funderar på att åka upp till Camden innan hon börjar jobba, får se hur det går med det. Vi kanske kan va härifrån kl 12 (inte så troligt när det gäller oss dock).

Malin <3

Idag är det minsann ingen vanlig dag, för idag är det mina fina vän Mongo-Malins födelsedag! Grattis tjejen! <3
Gud vad jag saknar den flickan!
Den finaste!
Hoppas du får en helt fantastisk dag och att alla behandlar dig som en prinsessa för det är du värd <3




Fan

Fan, jag hatar mitt liv!
Det är ju bara ett stort jävla skämt!
Hatar allt!
Vill, vill, vill.... jag vet inte vad jag vill....
Kanske åka till månen, långt långt bort!

Hjälp mig.....någon......

Bättre?

Asså nu är det allvar, fick tillsägelse både av Lisa och Malin att jag har bloggat dåligt. Så då är det bäst att göra något åt det. Så låt se nu, senast jag bloggade var i....torsdags, ja det är ju ett tag sen.
Fredagen så steg jag upp i lugn och ro vid tio, slängde in en maskin tvätt. Funderar på vad jag ska göra sen, då ringer dem från Jeans West och undrar om jag kan hoppa in och jobba, 12-20. Klart man säger ja. Så fick stressa för att hinna göra mig iordning och sen ta tunnelbanan till jobbet. Blev en trevlig dag på jobbet, älskar verkligen mina arbetskollegor. Efter jag slutat på kvällen intog jag min kvällsmat på McDonalds innan jag tog bussen till Camden där jag mötte upp med Pauline. Begav oss till KOKO och hade en awesome natt med bandet Little Comets och massa annat trevligt folk!
Lördagen spenderade jag på jobbet 12-20, ensam tjej med 4 killar, lite jobbigt. Men gillar dem alla! Kom hem klockan 21 och spenderade resten av kvällen med att vara orolig för Pauline. Flickebarnet kom ju inte hem förens 23 och hon skulle egentligen varit hemma vid 18.30 (tydligen så hade hon fått jobba över).
Och även idag så har jag spenderat min tid på jobbet, 11-18. Städade toaletten när jag kom hem och sen så har jag bara slappat framför Greys Anatomy. Väntar på att Paow ska komma hem så vi kan mysa tillsammans (förhoppningsvis så har hon med sig choklad till mig) :)

De finaste

I love my parents! <3
Mycket kärlek till dem!

Bad day

Idag har jag en dålig dag... Det går upp och ner hela tiden, hatar det! Vill må bra nu (fixa mig)!
Ska snart bege mig iväg till jobbet. Men först så ska jag hoppa ur pyjamasen och kleta smink i ansiktet innan jag är redo att lämna huset (om ens då).
Idag hade jag helst bara velat ligga i sängen och äta choklad och titta på Greys Anatomy, men det får jag ju inte... :(
Ska prata med mamma och pappa ikväll <3

Holloway tonight


Ah stress

Jag är hungrig! Endast ätit 2 äpplen idag. Men har även påbörjat min nya diet, så än så länge går det bra (Y)
Ska äta soppa om en liten stund, den står på spisen och kokar. Blir nog över till några dagar, bra!
Är väldigt stressad med. George kommer och hämtar upp mig om 1 ½ timme. Dem har ett gig i Holloway och då var det tydligen folk som ville ha med mig dit, så då fick man ju offra sig, smickrande ;)
Var uppe vid 10 idag, duschade. Sen gick jag och Pauline och handlade mat. Sedan var det iväg till banken och betala hyran och sen in en snabbis på Poundland.
Och nu sitter jag här i köket och luktar på min soppa, mmmm.....

National Insurance Number interview

Gäsp vad trött jag är.... klockan 19.35?! :O Herregud!

Idag stod klockan ställd på 05.50, ueh jobbigt. Var väldigt längesen den var ställd så tidigt, faktiskt 8 veckor för att va exakt. Undrade nog lite vad jag höll på med (undrar jag med). Så det var svårt att dra sig ur den varma sängen, speciellt när det är kolsvart utanför fönstret. Lämnade huset redan klockan 7 (höll på att missa bussen, så började med en springtur). Tog mig till Tooting där jag skulle ha min intervju för att få ett National Insurance Number. När jag var klar där lite efter klockan 9 så åkte jag vidare till Clapham och träffade Bea där. Spenderade sedan resten av dagen där med henne, mys. Vi lagade mat och gick runt på stan och fikade, en bra dag med andra ord. Jag köpte mig en ögonbrynspenna, väldigt välbehövlig!
Kom tillbaka prick klockan 16, började då packa upp lite smått, men slutade nästan lika snabbt som jag började. Vill packa upp med Pauline :)
Pratat lite med Gerardo och Maja (2 av mina huskompisar). Tittat lite på Greys Anatomy, myst i min nya filt från mamma <3
Ikväll så råder det christmas dinner här i huset, men vi vet inte riktigt vad det innebär. Vi får se :P

Me of course!

Faktiskt längesen jag la upp bilder på mig själv, so here it comes!


Flyttdags

OMG JAG OCH PAULINE HAR FLYTTAT!!!!
Nu är vårt hem på Gastein Road, Hammersmith, zon 2! Awesome!

Vi flyttade idag klockan halv 12 för att va exakt. Hann i princip bara komma dit och lasta av våra saker och sen var jag tvungen att bege mig iväg till jobbet. Allt gick bra på jobbet idag, har blivit himla bra på att ta blodprover, gör det hela tiden. Men det är kul.
Kom hem lite efter klockan 20. Gick upp på mitt rum då och åt lite framför Greys Anatomy. Skönt att slappna av.
Men ska snart gå och lägga mig, ska upp klockan 6 imorn! :O

Update

Asså när bloggade jag sist?! Onsdags?! Jag tror det, så jag uppdaterar er därifrån.

Torsdag:
Då lämnade jag och Pauline lägenheten tidigt på morgonen och åkte till Camden Road. På agenda stod nämnligen att vi skulle titt på en flatshare i Swiss Cottage (zon 2, norra London). Inget för oss. Väldigt fint och fräscht, men man visste inte med vilka man skulle dela lägenheten med, kan ju va helt weirdos, inget vi vill ha!
Vi skillde på oss, jag åkte till Chelsea och jobbade och Pauline åkte till London Bridge och jobbade.

Fredag:
Än en gång lämnade jag lägenheten tidigt på morgonen. Åkte till jobbet på Regent Street och jobbade 10-19 (ont i ryggen och fötterna efteråt? JA!). Mötte Bea vid 20. Då gick vi till två olika barer vid Oxford Circus innan vi tog bussen till Clapham där jag sedan tog tåget tillsammans med Pauline hem.

Och så idag. Fick äntligen sova ut efter 2 veckors för lite sömn!
Steg upp halv elva och har inte gjort så mycket sedans dess, duschat.
Ska gå till Richmond tjugo i tre och ta tunnelbanan till Barens Court och titta på ytterligare en flatshare (håller tummarna för den).
Senare ska jag möta Pauline halv sju vid Finchley Road och därifrån ska vi tillsammans åka till Harrow on the Hill, Trinity. The Taritors Club spelar där ikväll, så då offrar vi oss och supportar dem!

RSS 2.0