Fika med Malin

Vad har jag gjort idag...?
För en gångs skull steg jag upp i skaplig tid, halv nio. Fördrev några timmar på, ja jag vet inte vad... I alla fall så körde jag in till stan vid kvart över tre och träffade Malin. Vi gick och fikade och bara pratade, väldigt mys! :)
När jag kom hem på kvällen så var jag och Lisa ute och cyklade.


Fina Lisa

Ikväll var jag och hälsade på min fina vän Lisa i Tingsryd. Har inte träffat henne på ett halvår, så det var väldigt roligt att se henne igen <3 Saknat henne! 
 
Något mindre roligt var ju att jag nästan körde på ett råddjur påvägen hem... :/ Som tur var så hann jag bromsa i tid.
 
 

Jag saknar dig mindre och mindre


Dag med kusinerna and the english man :)

Haft en ytterst trevlig dag :)
Började dagen med en fin sovmorgon till klockan 10. Halv tolv satte jag och Lisa oss i bilen och for till Drev för att spendera dagen med Pauline, George och André. Vi åkte till pannkakshuset i Tolg och gottade oss. Sen hem och spelade lite kubb och "strandtennis" i ösregn (ganska så kul faktiskt). Sen mös vi framför en film med té.


Jag är sjuk

Varit hemma i mindre än en vecka och så blir man sjuk. Inte varit sjuk på ca ett år...


En torsdag i Sverige igen

So, back in Sweden again... Även fast jag varit borta i 1 år så känns det bara som en månad när man kommit hem nu. Saknar mitt fina London (sitter redan och tittar på flygbiljetter i Oktober, hehe). Visst, allt är ju inte negativt. Önskar bara att jag hade kunnat stanna kvar i London men flyttat mina vänner och familj över dit, hade varit nice :)
Idag har jag sökt ett jobb (man är ju arbetslös nu)... Även träffat Malin och Bajjen, så himla kul :D


Bye bye London (for now)

Hej på er.
Sitter och väntar på att klockan ska bli 9 så jag kan ta mina väskor och gå ut och vänta på taxin som ska ta mig till Victoria Coach Station. Endast några få timmar kvar i London nu (för denna gången i alla fall). Är lite lessen nu, kommer sakna denna fantastiska stad <3 kommer definitivt komma tillbaka snart på semester i alla fall!
Puss och kram London!


12 timmar kvar

Oh bara 12 timmar kvar tills jag sitter i luften påväg till Sverige igen efter 1 år i London. Blandade känslor. Ledsen och glad på samma gång... :/
Sagt hej då till i princip alla fina vänner här, kommer sakna dem <3
 
Idag på förmiddagen träffade jag Anthony för brunch. Gick till ett fint mysigt ställe på en lugn gata. Satt och hade det trevligt på uteserveringen. På eftermiddagen så träffade jag Kash och Musti. Vi gick och åt middag och för shisha.
Sen nu ikväll så har jag packat det sista och duschat. Håll tummarna för mig att jag inte har mer än 20 kg i var väska...
 
Hälsningar nervös och ledsen/förväntansfull tjej

Asshole

Asså du är ju för fan helt dum i huvudet på riktigt! Kan ärligt talat säga att jag hatar dig!!! Fuck off you piece of shit!!!!


Glorious sunday

Glorious sunday!
Solen halvskiner här i London och jag sitter inne och slappar. Alldeles för trött och sunkig för att orka gå ut. Sen är ja för blek ens för att solen ska kunna ta på mig...
Jobbade igår, 10-20. Mitt sista jobbpass i affären. Är nämnligen så, om ni inte redan har märkt det, att jag ska flytta hem till Sverige nu :) Åker hem på onsdag. Spenderat 1 år i London, men nu är det dags att åka hem och ta tag i saker hemma istället, men kanske kommer tillbaka i framtiden, vem vet :)
Igår efter jobbet så träffade jag Bobby och vi gick och såg The Bourne Legacy. Den var helt okej, men dem andra filmerna med Matt Damon är mycket bättre.

Exhausted

Ohohoho vad det värker i mina små ben. Jobbat 10-20 idag, sen middag med Abdul efter jobbet, så kom nyss hem. Extremt trött :O 
Hann inte uppdatera igår, var lite upptagen. Imorn är det jobb som gäller, 10-20 igen. Efter jobbet ska jag träffa Bobby och så ska vi se The Bourne Legacy och äta något, trevligt :) 

Soldiers surprise home comings

Suttit i 3 timmar och tittat på Soldiers surprise home comings på youtube. Tårkanalerna är busy, fullkomligt sprutar från dem....

Tell the world that I'm coming home


Tisdag 14 Augusti 2012

Dålig uppdatering idag. Men till mitt försvar så skulle jag faktisk uppdatera idag på morgonen, men som vanligt så fungerade ju inte blogg.se-appen. Driver mig till vansinne (men inte lika mycket som att mitt Word på datorn inte fungerar, så kan inte skriva mitt CV). 
Jobbat idag, 11-20. En helseg dag, kändes som jag jobbade 8-20. Jobbar imorn samma tid. Nästa lediga dag, söndag, ser jag fram emot. 
Annars så har det ju inte hänt något kul överhuvudtaget, som vanligt nästan :) 

God natt

Jag halvligger här och skriver med "långfingervalsen" (då du endast använder långfingret och får kramp i skulderbladet efter 10 sekunder) och funderar på om jag ska gå och lägga mig nu och ta igen sömnen som jag missade inatt... 
Imorn jobbar jag 11-20, booooooring! Har bara sena och långa skift den här veckan. 
Och där tog fantasin slut, natti natt!

Can't wait

I'm so excited, 8 days to go! :D

Måndag 13 Augusti 2012

Hej på er!
En trött Martina som skriver här. Kunde inte somna förens halv 5 inatt och vaknade av mig själv halv 10, konstigt. Så ikväll kommer jag va mega trött...
Men nu ska jag släpa mig ur sängen, hörs senare.


Lite hästar genom åren

Jouniah
 
 
 
 
Don Contino
 
 
 
Pärla 
 
 
 
Chic
 
 

Calvin Harris


The Woman In Black

Asså varför tittar jag på The Woman In Black när den skrämmer skiten ur mig :O :S


From Stratford to Marble Arch to Bayswater

Igår hade jag en fin dag med Kash. Började med att träffa han på eftermiddagen på Victoria station där vi därifrån tog tunnelbanan till Stratford där självaste OS hålls. Sååååå mycket folk, såg några atleter (även en på kryckor, hehe). Vi shoppade lite, köpte två cardigans, nagellack, öronhängen och deo. Efter ett tag så åkte vi vidare till Oxford Street där vi letade efter ett par jeans till Kash, vilket var omöjligt. Slutade med att han köpte en t-shirt i alla fall. Gick runt inne på Selfridges i säkert minst en timme, mycket kul, men dyrt. Efter det så promenerade vi till Hyde Park där det finns en stor screen så du kan titta på OS där. Men det var en halvtimmes kö, så vi chillade bara utanför istället. Sen vidare till Bayswater där vi åt på Nandos. Så hade en fin dag :)




Fredag

Work work work, 11-20. Men nu ledig i 2 dagar, awesome :) ska till Westfield Stratford imorn med Kash, shopping står på agendan.
Idag efter jobbet så träffade jag Bobby. Vi gick och åt thai mat, sen hem till han och tittade på The Office bloopers :P


Bättre sent än aldrig


Bayswater

Näst upp på agendan, middag med Kash i Bayswater.
Hungrig!!!


Gstaad

Ett resmål som jag skulle vilja åka till antingen i höst eller i vår är Gstaad i Schweiz. Ska försöka få med mig pappa dit (vilket nog inte kommer bli något problem, han tjatar alltid om att han vill åka dit). Så blir ju lite kvalitetstid med pappa då :D
 

 
 
 

Fredags äventyr

Och här kommer lite välbehövliga bilder: 
 
 
The Gherkin
 
 
London Bridge
 
 
The Shade
 
 
"The" Kash ;)
 
 
 
 
Härligt! :)
 
 

5 augusti 2012

Nu har jag bestämt mig för att göra mig av med allt negativt i mitt liv. Det här ska bli början på något nytt, något bra. Pallar inte med alla negativa elaka människor i min omgivning som inte uppskattar ett dugg saker man gör för dem, Så bye bye med dem!

Sleepwalking

I'm so tired!!! Det är inte bra att gå och lägga sig klockan 5 när man ska upp och jobba nästa dag (alltså samma dag). Nu måste jag ta tag i mig själv och släpa mig ur sängen och göra mig iordning...


Nattfilosofi

I'm so excited... Ska till East London på fredag och spana in OS! Och se Spiderman på bio och middag med min babe Kash :) Dagens har gjort: Jobbat 10-20 Vikt om alla jeans i lagerutrymmet Lagt undan leveransen Sett x antal The Office avsnitt Spenderat 2 timmar på telefonen Spenderat 1 timme lekandes med min mobil Gick och la mig klockan 2, trött. Nu är klockan 5 och jag är fortfarande vaken, kan inte sova. Och nu börjar det ljusna ute, crap... Bjuder på en random bild som inte har något med texten att göra.


RSS 2.0