Is it true?

IS IT REAL?
DID I DREAM IT?
WILL I WAKE FROM THIS PAIN?


The Original Levis' Store

Nu kan jag lägga till på mitt CV att jag har jobbat som Sales Assistant.
Igår var nämnligen min första dag hos The Original Levis' Store som en Sales Assistant. Klockan 10 stod jag utanför portarna redo för att insupa massa nytt. Och det kan ni skriva upp att jag fick. Ska lära mig massa om jeans (finns ju hur många olika sorter som helst och typ 5 st olika av samma sort som har olika nummer bara, gaaahd!). Men det är i alla fall en väldigt lugn affär, så det känns ju bra att börja med det. Så man står mest uppe i affären och filosoferar. Hjälper kunderna när dem kommer och om dem vill ha någon hjälp. Fick även va nere i lagret och vika massa jeans och lägga dem i ordning. Träffade en mycket trevlig tjej, Charlean. I like her very much. Ska jobba med henne på söndag, kommer bli skoj.
Slutade klockan 17. Tog tunnelbanan och tåget hem. Resten av kvällen spenderade jag i soffan med datorn i knäet letandes efter ett boende till mig och Pauline.

28 november 2011

Kan ju upplysa alla om att idag mår jag lite bättre. Återfått 50 % av min röst, så nu kan man ju nästan prata i alla fall. Var lite orolig för det i och med att jag ska jobba idag och ropa upp patienter och så. Men det ska nog gå i några timmar i alla fall.
Har förövrigt fått ett till jobb (tror jag i alla fall). En jeansaffär på Regent Street vid Oxford Circus. Ska jobba där tisdag, fredag och söndag. Så är ledig 2 dagar denna vekan, så det ska va. Nu kanske man äntligen får lite rutiner igen.
På torsdag så ska förhoppningsvis jag och Pauline åka till Kingston på kvällen efter jag slutat jobba och titta på We Have Band, mucho fun! Slut kl 2 på natten, så då blir det buss tillbaka hem.
Sen på lördag så spelar pojkarna i Harrow, så då blir det antagligen att vi åker och tittar på dem.

Tottenham Court Road

Idag så följde jag och Pauline med George upp till Tottenham Court Road och fördrev 3 timmar där medans han och resten av bandet hade rehearsal.


Min väldigt fina rumskompis <3


Pauline shoppade sig en tjusig varm mysig tröja!

Frukost

Så här såg min frukost ut idag. Var inte så sugen på mat direkt...


Bar Solo again and it was so fun!

God, bästa kvällen ever igår! Hade så jäkla kul!
Fast början var bara jobbig. Satt med mycket feber och frös, men efter 3 drinkar så kändes det inte av längre. Och efter 8 frinkar så var det långt långt borta i horisonten.


Jag och Pauline började med 2 drinkar var, happy hour ju! Vi kom även på efter ett tag att vi hade skapat svenska flaggan.


Iiiih sötaste paret var på plats!


För en liten stund så blev Pauline en kines


She went crazy on the dancefloor, again...


Febern har satt sina spår i mitt ansikte


Sötaste Jamie väger ju upp denna bild


Pauline i sitt rätta jag


LOVE <3


Dominic "veckans babe"


Hahah älskar att Pauline ser ut som hon är 5 år gammal och gjort något olydigt och Dominic ser bara arg ut. Och sen söta Jamie.


Hela kvällen fick Dominic höra att hans nya tröja luktade som katt-piss, men tydligen så tyckte Pauline om den doften :)


FENTOOOON!!!!


Som Pauline sa: there's so much going on in this pic!


Suddig, suddig, suddig, men tycker om Jimmys perviga ansiktsuttryck =)

Lång lång dag...

Idag blir det torrare än vanligt här på bloggen. Kommer nog inte blogga förens imorn kväll.
Upp vid 8 idag, ännu tidigare, vad är det som händer?! Trött! Har duschat, rakat benen och ätit frulle. Nu ska jag bara torka håret, platta det, sminka mig och packa ner allt jag behöver i en miniväska! Ska nämnligen ta tåget vid 10.30 till Waterloo och sen gå därifrån till Covent Garden. Har lite jag ska fixa med idag, men det avslöjar jag en annan dag...
Klockan 15 så kommer Pauline upp till Oxford Circus och då ska vi gå till Camden så hon kan fixa med sina hörlurar som gått sönder. Vi ska även inta middag där. Sen på kvällen så ska vi ut med Jimmy, George, Dominic m.fl. på Bar Solo, nice! Jag ska även slagga uppe i Camden, för ska upp tidigt på lördag igen :S och tillbaka till Oxford Circus, så ingen mening med att åka hem.
Så det kommer bli ett väldigt långt dygn. Kommer nog inte va hemma förens imorn eftermiddag och då kommer jag va trött.... *gäsp*

God natt

Oh jag sprängs!!!! Åt alldeles för mkt mat :S
Kom hem från jobbet för cirkus en halvtimme sedan. Nu är jag trött, vill gå och lägga mig "tidigt" idag.
Gick bra på jobbet idag, nice.
Tomt i mitt huvud nu, så jag säger god natt för tillfället :)

Morgontrött

Jag hatar verkligen att gå upp tidigt, jag är ingen morgonmänniska!
Idag fick jag pallra mig upp vid kl 9!!! Inte okej (hade säkert varit mer okej om man inte hade gått och lagt sig kl 2...).
Ska alldeles strax lämna lägenheten och åka upp till Oxford Circus. Sen vid kl 14 så börjar jag jobba till 19.30. Så är väl hemma kl 21 eller något, så vi hörs då pinglor :)

FENTON!


50 CV

God, I think I'm sick... Ont i halsen, ögon som rinner och gör ont hela tiden, täppt i näsan + lite annat smått och gott. Inte bra, vill inte va sjuk.
Sitter och väntar på att klockan ska bli 14 så jag kan ta tåget till Waterloo. Ska möta upp Jimmy där och gå och dela ut 50 CV (får jag inte ett jobb då så får jag ett psykiskt sammanbrott, för då vet jag inte vad jag ska göra).
Behöver även släpa med mig en stor klädpåse med hans kavaj i, för tydligen så ska han på en jobbintervju imorn och då behöver han den, men jobbigt...

22 november 2011

Det var svårt att börja detta inlägg. Men jag kör bara på istället.
Har tittat klart på Greys Anatomy säsong 5, God! Bra! Håller på att ladda ner säsong 6 nu. Asså slutet, OMG säger jag bara. Ladda ner fortare!
Ikväll så var jag en sväng i Richmond, skönt att komma ut lite. Har även pratat med mamma och pappa, mys! <3
Men nu ska jag hoppa in i duschen, det behövs! Ses om 3 timmar renskrubbad ;)

Notting Hill till Waterloo via Little Venice

Nästan så jag har glömt bort hur man bloggar...
Haft två väldigt dåliga dagar. Mår inte bra nu heller, men man får väl ta tag i sig själv...

I söndags så var jag ute på ett litet äventyr helt själv. Gick allt som allt i 5 timmar, det var bra jobbat av mig. Hade ju sen på kvällen en smärre smärta i båda benen, mindre bra.
Lämnade lägenheten kl 13. Gick till Richmond och därifrån så tog jag mig till Notting Hill.



"The Blue Door" som visade sig inte vara blå, utan den är svart. Vilken besvikelse!


Massa fina hus i fina färger, här kan jag tänka mig att bo!

Sen så fortsatte jag min vandring från Notting Hill mot Little Venice. Med ljuv musik i mina öron (enda sällskapet jag hade).




Lite mysigt ju.


Jag smygfotade ett par (eller inte, dem stod fan ivägen för mig, flytta på er, you're blocking my way)!
Tog sedan Edgware Road till Marble Arch. Kan säga att när jag gick på den gatan så stod jag verkligen ut i mängden. ALLA var araber där. Tror jag såg 3 st vita människor på typ 45 minuter.



Marble Arch

Därefter så gick jag nerför Oxford Street (gosch vad mkt folk, trodde aldrig att jag skulle komma därifrån levande). Regent Street till Piccadilly Circus mot Waterloo Station.




Ser ut som jag typ fångat detta från en skräckfilm eller något, jag är helt enkelt bäst ;)


Söndag

Steg upp i tid för att vara en söndag, halv elva. Svinkallt inne idag...
Tittade på ett avsnitt av Greys Anatomy, fått heldille på det igen. Tycker denna säsongen är lika bra som alla andra, men sen samtidigt så blir man så fruktansvärt irriterad hela tiden!!!
Har även planerat min dag, ni får höra ikväll vad jag har hittat på, hehe :P
Men nu ska jag bara borsta tänderna och så och försöka lämna lägenheten kl 13.

0

Ett ord:
TOMT


19 november 2011

Nyduschad, oh yes! Fräsch tjej nummer #1 här borta!
Ska nog ta mig till Oxford idag med, wiiiieee, mucho fun!
Men ikväll blir det nattbuss hem, sitta nere med busschauffören *happy face*.

Blö mensvärk

Möööööög, idag mår jag inte bra alltså (ingen baksmälla)!
Varning, detta kan låta äckligt, men men. Jag har typ världshistoriens värsta mensvärk ever. Skit ont i magen och ryggen och mår verkligen jätte illa :S
Så nu ska jag traska bort till Tesco och inhandla mig lite choklad (tycker så synd om mig själv) och mysa ner mig i sängen med Greys Anatomy.
Pratade lite med Lisa och mamma innan, åh va roligt! Saknar dem så att jag håller på att dö <3

Fiiiiiiiiint

Jag älskar London på kvällen!


Noll inspiration

Jag säger som alla stor-bloggare gör, har ingen blogginspiration idag....
Bara massa segt slem i min hjärna (tror att det har färgen mossgrönt).

Ikväll så ska jag nog åka till Oxford Circus och gå ut med Filip och hans kompisar. Gå till någon pub.
Men har inte räknat ut än hur jag ska ta mig hem. Vill helst åka buss, men får se hur det blir....
Undra vad jag ska ha på mig???

M&P

Jag saknar min mamma och pappa <3

Punkt

Jimmy har varit elak mot mig och ritat i mitt ansikte, IGEN! Men han har också varit snäll mot mig och tröstat mig!
Och nu har jag varit snäll mot han och masserat han i 40 minuter. Hunnit med hela baksidan på han. Men nu har jag ju lite lätt nackvärk...
Det går segt att blogga idag... Mmm, huvudvärk, aj!
Steg upp 8, andra dagen i rad. Idag var jag trött. Var för mysigt i sängen. Fick låna Jimmys gosetröja igår, jag frös. Det är en chokladfläck på den, jag gillar't! Hulken och Spiderman som tryck, coolt.
Orkar inte berätta om min dag, alldeles för deprimerad...
Med andra ord, fick inte jobbet.punkt. 

Scandinavian Kitchen

Hej på er alla idag.
Sen med att blogga, men har varit iväg hela dagen.
Startade dagen tjugo i åtta (det är det nästa tidigaste jag har gått upp sen jag kom hit). Gjorde allt det vanliga som man brukar på morgonen. Min diet gick bra, åt ett knäckebröd med ost och tomat på, bra jobbat. Lite i nio så gick jag och Pauline till St Maragrets station och tåg tåget/tunnelbanan till Oxford Circus. Klockan tio så infann vi oss på Scandinavian Kitchen för jobbintervju (inte samtidigt, Pauline hade klockan halv elva). Det är ett café/affär som bara säljer skandinavisk mat från Danmark, Sverige, Norge och Finland (home sweet home). Intervjun gick bra och hon som intervjuade mig (ägaren, Bronte, från Danmark) var väldigt snäll och trevlig. Man kände sig välkommen så fort man gick innanför dörrarna.
Efter vi var klara där så gick vi till H&M och Pauline köpte sig ett par svarta byxor. Sen gick vi vidare till en pub och åt lunch för 5 pund. Kycklingbröst med pommes och ärtor, det satt gott.
Gick sen till Waterloo station och tog en kopp med varm choklad, mmm i kylan. Kvart över två tog jag tåget tillbaka till St Maragrets och Pauline begav sig iväg till jobbet. På vägen hem från stationen så ringde Bronte och sa att hon ville att jag skulle komma in imorn mellan 10.30-13.00 för att prova på, yäy! Så förhoppningsvis så får jag det, skulle sitta väldigt fint! :D

För fan Martina!

Jag har sagt det tusentals gånger innan, men den här gången ska jag verkligen lyckas.
Från och med nu, 15/11/2011 kl. 22.57, börjar min diet.
Jag har minst 5 kg som jag måste gå ner och massa cm överallt som måste bort!!!
Nu är det slut på det goda livet!

Bella & Daisy <3

Det här kommer bli ett inlägg med bara massa sött!
Saknar <3


















15 november 2011

Pauline, jag har snott dina högtalare nu när du inte här hemma, mohahah!
Lyckats spilla både ägg och massa vatten på mig på bara 2 timmar, duktigt!
Sitter själv i lägenheten, skönt. Kan lyssna på vilken musik jag vill högt!
Pauline har åkt iväg på sin första jobbdag. George skjutsade henne till Richmond, sen skulle väl han göra något. Jimmy och Oscar begav sig precis iväg till Twickenham, Poundland.

Jag går till Poundland senare.
Jag går ut på en powerwalk senare. Skönt!

Otroligt vackra


Lana Del Rey




Sienna Miller



LYKKE LI

Fyndlådan


IIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHH 48 JÄVLA CHIPSPÅSAR FÖR 20 KR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Min första jobbdag

Sitter utslagen inne i Georges och Paulines rum (fråga mig inte varför) och äter chips. Tycker att jag förtjänar det faktiskt. Har ont i min rygg och känner att det börjar smyga sig på lite värk i det vänstra benet, hm inte bra alltså. Missade bussen som skulle ta mig från Richmond till Clapham idag. Så fick ta tåget istället och sen buss från Clapham till Kings Road, mitt jobb. Prick klockan två steg jag innanför The Good Practice dörrarna (som jag förövrigt, äntligen, kommit underfund med att det är en vårdcentral, efter mycket om och men). Vet inte vart jag ska börja, det är å mycket information. I alla fall, det jag har gjort idag är att ta emot patienter, skriva in dem datorn så att läkarna vet att dem har kommit, svarat i telefonen, ringt upp massa patienter som ska komma på torsdag till MIN klinik, hur sjukt är inte det!!!!!!!!! Asså det har varit så mycket inormation idag så jag kommer typ inte ihåg någonting. Men har bara fått va i receptionen idag och lärt mig hur det går till. Jobbade sista 1 ½ timmen själv, så därför jag behövde lära mig det. Men jag tror att jag kommer trivas bra här. Alla är så himla trevliga med, mys! Jobbar måndagar och torsdagar 14-19.30. Kom hem ca klockan nio idag, då var ag svinhungrig efter att inte ha ätit på 9 timmar!

Kall och trött

Ueeeeehhhh, jag är trött och jag fryser, ingen bra kombination.
Klockan ringde vid nio idag. Man är ganska trött då efter att bara ha sovit 6 timmar. Men det vänder väl under dagen.
Min första jobbdag med idag, spännande. Så nu får ni lova att hålla tummarna för mig mellan klockan 14-19.30.
Jag håller i alla fall mina tummar så hårt jag bara kan att jag kommer trivas med detta jobb, det skulle va så skönt och jag behöver verkligen det med!
Men nu ska jag platta mitt hår så jag får upp värmen lite...

13 november 2011

Hm konstigt nog så blev jag väldigt trött nu... Inte så konstigt tycker ni kanske med tanke på att klockan är halv tolv. Men det är väldigt konstigt, för jag steg inte upp förens klockan ett idag *ja jag skäms*.
Men imorn blir det ändring på det för då ska jag gå upp vid nio, det ni, inte dåligt det.
För tillfället sitter Pauline och spelar xBox, Ghostbusters. Hon måste ju träna om hon nu ska bli en gametester. Fast hon kommer att klara det galant!

Powerwalk

Nyss hemkommen från en powerwalk med min kompanjon Pauline. Härligt att lämna lägenheten! Det behövdes!
Planer resten av denna söndag är att duscha och prata med mamma och Lisa på skype. Sen kan det ju alltid tillkomma något (tror dock inte det, men man kan aldrig va säker).
Imorn är det min första jobbdag. Lite smått nervös. Men ser fram emot det. Så ni får hålla tummarna för mig och skicka iväg goda tankar!

Tuperat?



Två bilder på mig igår innan vi gick ut.
Pauline har smittat mig så jag fått dille på STORT hår!

Iceland in my <3

Jag och Pauline har precis klämt i oss varsin pizza från Iceland för bara 1 pund! Det smakade gott! Men konstigt nog så gav mig pizzan huvudvärk....:S
Sitter och funderar på om jag ska åka upp till SoHo sen och möta upp Filip m.fl. Men kan inte bestämma mig... Tufft beslut!
Idag har det varit en riktig slappedag. Parkerade arslet i soffan klockan ett och här har jag suttit sedan dess med lite avbrott för toabesök och diskning. Så egentligen behöver jag ju komma ut. Så kanske borde masa mig upp till SoHo.

11/11/2011


Byxor - Piece, linne - Gina Tricot, tröja - H&M


Hade mina nya fina vantar på mig med från H&M.

Bar Solo

Katastrof, vaknade klockan ett idag!
Till mitt försvar så gick jag inte och la mig förens fyra, halv fem.

Kvart i åtta igår kväll tog jag och Pauline tåget/tuben till Camden Town. Köpte varsin snickers (vi var så fruktansvärt hungriga). Gick därefter till Bar Solo där Teh Traitors Club skulle spela. Jag upptäckte att jag glömt mitt leg hemma, så fick vara nykter igår. Men det gick bra det med. Sparade ju massa pengar på det.
Lite efter klockan tio så mötte jag upp Filip och hans två kompisar vid stationen. Pauline och Bea drog till The Wheelbarrow och såg Dog Is Dead, är jag avundsjuk eller är jag avundsjuk!
Men dem kom tillbaka efter ca 45 minuter. Lagom tills pojkarna började spela. Riktigt bra gig, bästa eveeeeeeeeeeer!
Efter så intog vi dansgolvet and went crazy. Så jävla bra musik spelar dem här in la Londre! Inte sån jävla techno skit, utan riktig musik. AWESOME!
Halv två lämnade vi bar Solo och gick till bussen som tog oss upp till Piccadilly Circus. Där hoppade jag och Pauline på N22 som tog oss till Richmond där George hämtade upp oss. Var hemma lagom till halv fyra. Då blev det lite kvällssnack, knäckebröd.

The Good Practice

Woooooooooooop, I've got a JOB!!!!!!!!!!!!!
Sjukt!
Som undersköterska/receptionist.
Kommer få lära mig ge injektioner, hur coolt är inte det.
Kommer få som en egen klinik.

I'M SO HAPPY!!!!!!!!!!!!!!

Two Door Cinema Club


Kings Road

08.45 ringde min klocka idag! Ovant = migrän :S
Idag är nämnligen den dag som jag ska upp till Kings Road på arbetsintervju. Ska bli spännande, men nervöst. Nervös med för att åka fel eller komma försent, pinsamt.
Har i alla fall fixat iordning mig så att jag ser anständig ut. Ska gå till Twickenham om ca 20 minuter.
Hade ju gärna legat kvar i sängvärmen hos Jimmy, men ibland är livet hårt ;)


Polpo på Beak Street

Har lätt ont i magen efter att smällt i mig ett antal mars. Det var gott, men ångrar det nu...
Är väldigt stolt över mig själv. För jag har nämnligen åkt helt själv till Piccadilly Circus med tåg och tunnelbana. Det ni, inte dåligt. Åkte tåg från Twickenham till Waterloo och sen tunnelbana (Bakerloo Line) till Piccadilly Circus. Fick dock lite panik när jag kom fram och det fanns 4 exit, men jag valde rätt. *High five på det*
Begav mig till Polpo, en j**** "tapas" bar. Jag HATAR tapas barer!!!! Anyway, skulle testa på att va servitris där. Det gick inte så bra. Alldeles för stressigt för att va min första gång att jobba på en restaurang. Sen informerade dem dåligt med. Så där vill jag inte jobba.
Efter så vandrade jag nerför Piccadilly. Kom till Oxford Circus. Där såg jag...... H&M!!!!!
Gaaaaaahd kastade mig in där och spenderade hela 40 pund. Men det känns faktiskt bra. Behöver kläder.
Tog tuben/tåget tillbaka hem. Hemma cirkus kl halv tio.







Shopping på Piccadilly

Idag har jag satt sprätt på mina pengar, inte bra. Gick in på H&M och kom ut 400 spänn fattigare...


Massa öronhängen (äntligen kan jag byta) och två nagellack, blått och orange enligt mig.


Kort spets linne.


Stickad kort myströja.


Långa halvvantar.

Köpte ett par vita trosor med, men kände att det inte riktigt var nödvändigt att visa dem.

Själv i storstan

Mina planer för idag är:
Ut och traska en sväng, förbränna lite fett.
Duscha, fräscha till mig.
Platta mitt svängiga hår.
Måla mitt ansikte fint.
Ta på mig nystrukna kläder.
Inta en macka innan jag beger från lägenheten.
Nu undrar ni säkert vart jag ska, right?
Jo jag ska ta mig från St Margarets upp till Beak Street vid Piccadilly Circus.
Detta ska jag genomföra helt själv.
Får väl se om jag kommer hem igen.
Nu undrar ni ju säkert igen vad jag ska göra där uppe?
Jag ska vara några timmar på en restaurang, Polpo.
En italiensk restaurang.
Undra hur det kommer att gå...
Fast jag är mer nervös över att ta mig dit själv än att jobba.
Slutar ca halv tolv och då ska jag åka en nattbuss hem, själv :S
Vet inte ens om jag kommer hitta stoppet den går ifrån.
"Spännande" att se....

Vad händer på natten

Kan inte sova. - Klockan är halv tre. - Inte bra. - Lyssnar på musik. - Min nacke dödar mig. - Kanske därför som jag inte kan sova. - Tål att tänka på. - Two Door Cinema Club, dem spelar bra musik. - Bara så att ni vet. -


Syster

Blev lite sentimental så här på kvällskvisten.
Men saknar min älskade syster så mycket <3
Vet att vi för det mesta inte kommer överens och att vi nästan alltid bråkar. Men du är den som känner mig bäst.
Så skönt att veta att när du kommer in till mig så kan du se om något har hänt utan att fråga, saknar det <3
Saknar våra galnar danser.
Saknar att sova i samma säng som du (även om du andas extremt högt, snuttan) ;)

Med andra ord, jag saknar....
Längtar tills du komme och hälsar på mig.
Längtar tills jag kommer hem igen.

PT

Hm jag vet inte hur jag ska börja eller med vad ens... Inte för att jag har så värst mycket att informera er om.
Sitter och smaskar på lite söta grejer, hehe.
Inte gjort alldeles för mycket idag, mer det vanliga. Sökt jobb (det är så min vardag ser ut nu för tiden).
Jag har ju även blivit Jimmys PT. Så har koll på hans diet och ger han proteindrinkar då och då. Idag har jag även fått ge han en massage (som typ alla andra dagar). När är det min tur???
Nu funderar jag på om jag ska internetshoppa lite... Måste ha en vinterjacka och någon tjockare tröja, håller ju på att frysa ihjäl :S

VARNING

VARNING!
GÅ INTE NÄRA MIG!
JAG BEHÖVER TVÄTTA MITT HÅR!
DET ÄR SOM KLISTER, ANVÄNT ALLDELES FÖR MYCKET HÅRSPRAY!
EN TIMME KVAR TILLS TVÄTTNING. ANLEDNING = HANDDUKEN MÅSTE TVÄTTAS OCH TORKAS FÖRST!

Naturhistoriska museét

Eftermiddagen har jag spenderat på Naturhistoriska museét med Pauline, George och Jimmy. Det var kul och intressant. Har varit där en gång innan, när jag var här för typ 5 år sedan med mamma, pappa och Lisa.
Vi var kanske där inne i ca 3 timmar. Det är ju ganska så stort.
Kom hem ca halv sju. Då lagade jag och Pauline världens godaste omelett. Den innehöll: potatis, purjolök, ägg, majs och linser. Med andra ord så innehöll den allt man behöver.
Nu är pojkarna iväg och tränar (blev visst inte att jag följde med. Följer nog med till helgen istället så jag kan prova på gratis och se om jag gillar det) och jag och Pauline sitter och smälter maten.



Pauline fann kärleken.






Big foot.



T.Rex var riktigt läskig där den stod och svängde på sig och (vad säger man) röt...?






Snurrande flicka



Någon har ju världens urringning...






Julpyntningen börjar tidigt här


Owh dinosaurier

Klar och klockan är kvart över ett, inte dåligt för att vara oss. Vi ska alldeles strax bege oss ut och ta tåget/tunnelbanan till Naturhistoriska museét. We're gonna go and see the dinosaurs, awesome!
Senare idag så ska jag, Jimmy och George ta oss till gymmet. Jag ska införskaffa mig ett träningskort, känns bra. Har saknat att inte få träna. Men nu jävlar...

7 november 2011

I eftermiddag har jag, Pauline och George varit i Richmond. Jag köpte inget, även fast jag ville. George däremot, han shoppade. Han är nog en liten shopaholic.
He went crazy on Tesco too. Köpte huuuuuuuuuuuur mycket mat som helst.
Sen gick vi tillbaka till lägenheten och åt mat. Nu sitter vi i soffan som vanligt, gör inte så mycket.
Eller ja, jag väntar på att Grey's Anatomy ska ladda klart så jag kan titta på det, dregel (avundsjuk Lisa, hehe) :P

The Wheelbarrow

Söndag, The Wheelbarrow uppe i Camden.
Jag och Pauline, springandes till tåget. Pipande dörrar. Två andfådda flickor på tåget.
Camden, pengauttag.
3 drinkar = Marty Party. Vad hände?


Tre coola katter


Glad Marty


The Hat-Man stretchar ;)




Mocking Bird


Åkte bil hem.
Kom på att jag och Pauline har en släkting i Shepherds Bush.
Kom hem, åt en bagel.
Somnade i soffan. Jimmy väckte mig. Jag gick och la mig.

Camden to night

Ikväll så ska vi ta oss upp till Camden, The Wheelbarrow, och lyssna på The Traitors Club. Ska bli mycket kul!
Har påbörjat min styling för ikväll. Målat mina naglar en gång i alla fall. Väntar på att dem ska torka så jag kan måla dem en gång till. Sen ska jag nog sätta igång med mitt hår, får se vad jag hittar på med det...

Saknad <3


6 november 2011

Hittills så har det varit en behaglig söndag. Tog sovmorgon till kl 11, skönt. Gav mig ut på en springtur. Åt "frukost" vid kl 13.
Nu sitter jag och väntar på att duschen ska bli ledig så jag kan få fräscha till mig.

Portobello Market

Som sagt så har jag, Pauline och George varit på Portobello Market idag. Det var väldigt mycket folk och väldigt många stånd och affärer. Efter ett tag så gick det runt i mitt huvud. Vi lyckades även tappa bort George en gång. Sen började vi frysa och blev hungriga. Så då gick vi och satte oss på ett mysigt café och åt. Jag åt en sandwich med kyckling och majonäs och pommes till, det var gott. Det enda jag köpte idag var ett vykort och 3 muffins. George däremot slog på den stora trumman och köpte en polaroid kamera och en gammaldags filmkamera. Vi kom hem ca klockan halv sex.
Egentligen så var det meningen att jag skulle gå ut idag med några, men vi tar det nog nästa helg.
Istället så stannade jag hemma med Pauline och George. Vid nio körde vi till Tesco i Kingston och köpte ett spel, Smart ass + lite annat.
Nu har vi precis spelat klart det och sitter och slappar i soffan.



Pauline fick sina bär som hon tjatat om i ca en vecka!






En varm kopp med choklad.

Here we come

Var uppe i bra tid idag med, kl 10. Har intagit lite frukost och nu ska jag börja göra mig iordning. Om en liten stund så ska jag, Pauline och George lämna lägenheten för att ta oss till Portobello Road Market!!! Så mkt kul! :D


Baka liten kaka


Pauline med mortlen i högsta hugg!


Marshmallows med mjölk....



Att vispa grädde fluffig med bara en handvisp är inte lätt ska jag säga er!

Pizza Express

Sitter mätt och belåten i soffan. Kom hem för en stund sedan från Richmond. Jag och Pauline har nämnligen varit och ätit på Pizza Express, det var gott och mys!
Nu så ska vi nog baka en försenad födelsedagstårta till George (bättre sent än aldrig right).
Får väl se om vi tittar på en film sen. Se cad kvällen har att erbjuda :)

4 november 2011

Har precis ställt in en kaka i ugnen, brownies. Får se hur dem smakar och ser ut när jag plockar ut dem om 15 minuter.
Idag så har jag inte hittat på jätte mycket skoj saker, men lite i alla fall. Följde med Jimmy innan idag när han skulle ta lite foto till deras band (foton på han själv då). Jag hade ju lite ideér, tyckte han var lite jobbigt, sorry.
Lagade lite mat hemma, ris med vegoburgare. Fick olämpliga saker ritade på mina armar, pojkar asså...
Jag och Pauline var i Twickenham innan och delade ut CV igen. Handlade även massa mat och toapapper (så nu kommer inte det ta slut på ett tag).
Ikväll så ska vi nog ge oss iväg till Richmond och hitta på något skoj, får se vad Pauline hittat :)

Big party

Måste bara säga att jag gick upp för 45 minuter sedan, alltså kl 10. Det är rekord för att vara mig! Helt sjukt. Och jag vaknade till och med av mig själv!

Igår så fyllde George år, så vi var nere på puben och firade han. Kom väl ner dit vid ca halv sju med Jimmy och Oscar (Pauline anlände lite senare efter en dos antibiotika). Träffade på lite nytt härligt folk. Pratade även lite med Wendy, Georges mamma. Jag älskar den kvinnan alltså. Hennes klädstil är så härlig med :) Blir ju automatiskt glad av att träffa henne.
I alla fall så lämnade jag och Jimmy firandet vid kl 1 och gick hem och höll Pauline sällskap. George kom väl inramlandes vid 4 tiden.

Sjukhuset

Hm dålig uppdatering idag... Ja vad hände egentligen?
Var ute på en springtur idag, fjärde dagen i rad, inte dåligt det alltså.
Följde sedan med Pauline till sjukhuset i Teddington. Visade sig att hon har en urinvägsinfektion som hon typ haft i 2 veckor, stackarn. :/
Nu är hon tillbaka där själv för att få lite starkare pencillin utskrivet. Så förhoppningsvis är hon bra snart :)

Baka

Jag vill baka massa saker!
Cupcakes, tårtor, småkakor, bröd, bullar, listan kan göras lång.
Sen vill jag köpa massa goda bakelser.
Mackarons, brownies, muffins, kladdkaka, ja denna lista kan med göras lång.

Mobbas inte!

Freak som precis kommit hem från en springtur i mörkret...


Mat igen

Så där ja, eftermiddag då.
Har varit i Twickenham i eftermiddags och lämnat in 10 CV till lite olika affärer mm. Har även köpt ganska så mycket mat på Iceland, så nu klarar vi oss nog några dagar.
Men nu tänkte jag smälta maten en liten stund och sen ge mig ut och springa.
Hörs senare :)

CV utdelning

Jag fattar inte varför jag alltid får så himla ont i huvudet på kvällarna???
Ikväll har i alla fall jag och Pauline varit i Richmond och delat ut 10 CV till lite olika affärer, pubar mm. Så nu hoppas man ju bara på att det är någon som läser dem och ringer till en. Så att dem inte typ slängde dem så fort vi gått utanför dörren...
Sitter för tillfället i Jimmys rum och gör inte så värst mycket. Jimmy jobbar, George är uppe i Camden och Pauline har gått och lagt sig. Hon mår inte riktigt bra :/

Jobbintervju

Awesome, jag har en jobbintervju nästa fredag. Håll tummarna för mig då folk!
Varit ute och sprungit idag igen, känns bra. Fast nu har jag typ fått värsta bölden på min lilltå, gör verkligen ont. Och den är jätte stor, kan knappt gå. Så måste köpa mer plåster.
Nu väntar jag på att Pauline ska skriva klart sitt CV så att vi sen kan skriva ut dem och gå till Twickenham och Richmond och dela ut dem i affärer.

RSS 2.0