I väntan på bättre tider

Sitter för tillfället och väntar på tunnelbanan i Notting Hill Gate som ska ta mig hem, men den kommer ju aldrig. Suttit och väntat i 10 minuter nu!!! Har varit på restaurang, Loco Mexicano, med Pauline och George, så himla mys och trevligt :) Vill inte att Pauline ska åka tillbaka till Sverige :( Jobbat idag med, 10-20.15. Skulle egentligen jobbat till 19, men fick täcka för Dina, för hon är sjuk.

27 juni 2012

Satt här och funderade på om jag skulle skriva ett snabbt tråkigt inlägg och bestämde mig för, ja det ska jag. Så mamma och pappa vet vad jag håller på med :) 
Det kommande närmaste 2 veckorna i alla fall så ska jag jobba varenda dag. Känner redan hur tröttheten kommer smygande bara av att tänka på det. Men inte så mycket man kan göra åt det mer än att bita ihop och jobba på. 
Igår jobbade jag på vårdcentralen, 14-19.30. Efter jobbet tog jag tunnelbanan till Bayswater och mötte upp med Pauline och George och så gick vi till Tinsel Town. Idag har jag jobbat 11-20.15. Efter jobbet var det en vända till gymmet med Dina och sen hem. Har slappat ett tag nu framför en film, This means war. En helt okej film när man är lite småseg och inte orkar anstränga sig allt för mycket. Imorn jobbar jag 11-20.15, sen ska jag än en gång möta upp med Pauline och George för middagn, denna gång mexikansk mat. 
Men nu ska jag sova mina små vänner, sov så gott x x x

Kamzi's B-day

Birthday cake at work
Ah my sweethearts!

Tuesday again

Häääääähhh imorn är jag ledig! Men har så mycket att göra!
Måste handla mat, gå till Poundland, förhoppningsvis så hinner jag en sväng till gymmet med, städa, träffa Bobby på kvällen etc. Vet inte om jag kommer hinna med allt... Vill hinna slappa lite med ju också.
Idag har jag jobbat 11-20. Efter jobbet tog jag en sväng till gymmet, sprang i 20 min, cyklade i 20 min och sen tränade jag min mage och rygg. Tycker allt att det börjar hända lite på mig, lite lite fastare, hehe.


Ni måste se denna filmen, såååå rolig! :D

10 juni

ibland saknar jag dig något fruktansvärt...

Noooooooo

Asså man ska ju aldrig säga att man är ledig. Måste hoppa in och jobba idag, jävla skit. Så där försvann den lediga dagen.


Lördag

Hur spenderar jag min lördag kväll, jo i soffan framför The Holiday. Ja det funkar väl...
Btw, filmtips, Tucker and Dale vs Evil. Omg, sååååå bra!!!!! Skrattade mig igenom hela filmen. Bästa filmen på länge :)
Varit ledig igår och idag. Är ledig imorn med, ibland har man tur. Men nästa vecka så jobbar jag 6 dagar, så får vila upp mig inför det nu.
Idag har jag varit i Camden med Pauline. En härlig dag. Shoppade, åt mat vid kanalen, gick igenom Regents Park (så fint) och gick lite på Oxford Street med. En bra dag faktiskt. Förutom att jag försov mig, eller jag vet inte om du kan kalla det att försova sig när man vaknar klockan ett. Men jag skulle träffa Pauline vid klockan ett, bra jobbat Martina!


night thoughts

måste.gå.och.lägga.mig
så.trött
men.måste.bara
zzzzzzzz

HATE

FUCK YOU ALL!!!



It grows on me


FIELD DAY 2012

OMG, FIELD DAY, HELT AMAZING! FINNS INGA ORD FÖR DET, BARA BILDER!!!



CITIZENS









MMM SÅ SÖT





HELT PLÖTSLIGT SÅ BLEV DET JU ETT STAGE DIVE, SÅ DET HÄR VAR DEN BÄSTA BILDEN JAG FICK











METRONOMY



COOLASTE BASISTEN EVEEEEEER!





COOLT MED EN KVINNLIG TRUMMIS



AAAAAAHHHH





RANDOM MÄNNISKA I PUBLIKEN :P





BEIRUT!!!!





ALL EXCITED!



FRANZ FERDINAND!!!!












FORTFARANDE HELT LYRISK!!!!

RSS 2.0