memories

oh darling, i wish you were here

Snart april mina vänner

Det går trögt för mig asså, inte bra. Med bloggen asså... lol

Hm torsdag, vad har jag gjort idag. Försökt städa vårat rum (har hittills inte gått så bra, men ska ge det ett försök till idag), jobbat 14-19.30 och tränat (lovely)!
Vad är det som gäller imorn? Jobb 11-20 och sen lite "party" med mina jobbkollegor + några andra, så skoj med andra ord :D Har inte träffat vissa på ett ganska så bra tag, saknar dem!

Asså vädret här i London är ju bara helt underbart. Sommarvärme! Är till och med så varmt att på kvällen så kan du gå i en t-shirt utan att frysa!!!


Hyde Park igår!

Tack Paow <3


Min helg

I fredags så hängde det en ekorre utanför mitt fönster... sött....

Var ute med Bobby

Lördagen "hittade" jag en ring, lovely

Oh hello there....

PITCHERS!!!


Finns bara ett ord för den här, underbart god!



Gosch!

Kpop!

Hoppsan

Fan asså nu får man ju lägga på ett kol!
Klagade på Lisa och Malin att dem aldrig bloggar och nu bara sprutar det ju blogginlägg ur dem. Så nu får man ju skynda sig att blogga innan piskan ligger på min rygg... iiiiiiiihhhhhh!!!
Har haft världens jobbigaste dag på jobbet. Jobbade endast 5,5 timme, men känns som att jag jobbade i ett dygn. Hatar dagar som denna. Hade världens problem med min första patient, vilket resulterade i att jag blev en halvtimme sen, fuck! Skulle egentligen haft min sista patient vid kvart i fem, men istället så kom den halv sex, alltså 45 minuter sen var jag i slutändan!!!!!
Så nu känner jag mig sliten, tur att man är ledig imorn, YAY! :D
Men glädjen varar inte för alltid, jobbar sedan lördag, söndag och måndag i alla fall. Men jag fick ju i alla fall en dags ledigt. Man tar vad man får.

PÅMINNELSE TILL MIG SJÄLV, FREDAG!
TVÄTTA!!!!!!!

Oups


Lördagsshopping

Min lördag bestod av shopping... Inte bra... Kortet gick varmt....
Fast man blev ju lite glad :P

River Island £30. Surt att jag hittade den på New Look senare för £25...

H&M £15. Köpte även ett svart skärp och strumpor.

Hittade äntligen dessa strumpbyxor inne på John Lewis för hela £10!!!!

Jordgubbar från Lidl

Klagade innan på att jag inte fick jobba något denna veckan, endast måndag, torsdag och lördag. Ska man aldrig göra. Helt plötsligt så är jag ju bara ledig fredag (alltså som vanligt då, jobbar alltid 6-dagars-veckor). Måndag, onsdag och torsdag är det practicen som gäller och tisdag, lördag och söndag är det Jeans West...

Hör och häpna, varit ute och sprungit idag...
Även köpt goda jordgubbar från Lidl av alla ställen. För 1.70 (surt Pauline)!
Känner för att gå till Lidl imorn med och köpa jordgubbar.
Intressant....

Trangus


Ja det är detta som händer en dag när man är i "spendera-pengar-fasen". Piercing i Soho.

We are beautiful and we know it!



Here again

Men ojsan, blev visst ett glapp till i min uppdatering. Men varit lite busy på sistone. Med allt från att jobba till att simma (that's right, u heard me, Martina har börjat träna igen)! Men pallar inte sitta här och berätta om min tråkiga vardag, så säger istället COME BACK TO ME!!!!!


SICK!!!!!!!


My life

Vad fyller min vardag, MUSIK mina vänner! Spenderat de senaste dagarna med att lyssna på musik och åter musik (blandat med lite film och jobb, oh yea baby)!
Vad gjorde jag nu i tisdags (hela 5 dagar sedan).... Jobbade 10-19.
Onsdagen sprutade det glamour om..... Oh maybe not.... Jobbade 9-13. Buss till Oxford Circus, mötte Bobby. Simmade för första gången på typ över ett år, mucho fun! Toppade med kinamat efter det, nam nam.... Sedan film, låt mig tänka, Oldboy (inte min typ av film, ödslade ju någon timme av mitt liv, men vad ska man göra). Somnade visst hos Bobby med, oups....
Torsdagen, buss från Edgware Road till Chelsea, jobb 14-19.30.
Fredag och lördag, LEDIG! Finally!!!!! Spenderade kvällen med Bobby, tittade på film som man ska (Memento, en bra film, för er som vill veta). Somnade visst än en gång där. Lördagen gick jag och simmade själv, duktig Martina!
Och idag, jobb för första gången på länge på en söndag, 11-18.

Men yummy



B-E-A-U-T-I-F-U-L


BRIGETTE BARDOT

En vanlig måndag, igen

Asså detta är ju helt sjukt, varenda gång jag jobbar så är det fint väder. Bara för att jag ska vara inne en hel dag. Okej kanske inte världens bästa väder idag. Soligt men det blåser som bara den. Och igår när jag var ledig, ja då öste regnet ner verkligen hela dagen... Skit....
Idag är det jobb 14-19.30 som vanligt. Kommer dock få åka värsta tidigt hemifrån i och med att jag inte vet hur lång tid det kommer ta mig att ta mig till jobbet. Förhoppningsvis inte för lång tid. Så det är inget annat som står på min agenda idag. Funderar på om jag ska laga någon mat ikväll (så man har en lunchlåda tills imorn).
Nä nu ska jag fräscha till mig lite och sen är det väl jobb antar jag.

Söndagsmys

För första gången på länge så ska jag njuta av söndagen, ska bli härligt!
Steg upp i en skaplig tid vid klockan nio och nu har jag gjort mig lite söndagsfin, hehe. Ska strax gå till Lewisham och ta bussen till Edgware Road och möta upp Bobby. Sen ska vi nog bara slappa så som man gör på söndagar. Kanske äta och fika, får se vad dagen har att erbjuda oss.
Ha en trevlig söndag alla mina vänner, så hörs vi senare ikväll, puss!

Dagens


shorts och skjorta från H&M

The boring life

Okej vad för tråkigt har jag haft för mig sedan senast jag skrev....
Ja jag jobbade ju torsdagen när det var så fint väder :( Ueh stressig dag på jobbet med, inget jag tycker om...
Ja sen så flyttade ju jag och Pauline, igen, på kvällen. Vi bor numera i Lewisham, södra London. Alltså the rough part of London, mhm.....

Fredagen så jobbade jag ju, igen. Denna gång i affären. 11-20, inget som står på min +-list direkt. Efter jobbet så gick jag och min babe Nekesha och shoppade. Inhandlade mig ett par shorts och en skjorta från H&M, älskar att shoppa (synd bara att man inte har så mycket pengar över till det varje månad).

Idag så har jag än en gång jobbat i affären 11-20, så nu är jag ju ganska så trött faktiskt. Ska nog lägga mig om bara en liten stund. Hände inget speciellt idag, en lugn dag.

Awow väder

Asså fattar ni hur skönt väder det är ute här i London, helt otroligt skönt. Och självklart så ska ju jag jobba, jippie! Så jag får bara sitta inne och höra från alla patienter hur skönt väder det är ute, I loooove it, not!

RSS 2.0