Försent

Så bra gick det för mig att uppdatera bloggen med roliga inlägg, jag suger helt enkelt!
Jag borde gentligen göra det för jag gör i princip aldrig något så jag har ju tiden. Men det kan ju va det att jag aldrig gör någonting som gör att jag inte uppdaterar, har inget att skriva om.
Men jag har bestämt mig för nu att livet är för kort för att bara gå runt och inte göra någonting. Så nu ska jag ta tag i mig själv igen, börja träna och gå ner i vikt och börja göra massa roliga saker :)

Fast det börjar inte förens imorn, så idag (i alla fall i 40 minuter till) får jag fortfarande klaga. Eller klaga och klaga, men skriva om tråkiga saker som ni ändå inte fattar, för jag kommer skriva så att ingen kommer förstå det, som alla andra bloggare gör. Vi vill ju va lite mystiska. Så nu sätter jag igång med det.
Men har upptäckt att jag saknar en viss person i mitt liv, vill ha tillbaka den personen i mitt liv, men det är försent nu. Varför är det alltid när det är försent som man inser sina misstag?
Jag saknar denna personen! Saknar att prata med den, skratta med den, gråta tillsammans med den och mycket mer. Men finns inget jag kan göra nu, det är försent! Jag kan inte annat än skylla mig själv och va arg på mig själv...

Hm, undra om det var kryptiskt nog?

Jag ska bli bättre

Jag har nog världshistoriens tråkigaste blogg, skriver nästan aldrig och när jag väl skriver så är det tråkinlägg... Sorry, jag ska försöka bättra mig. Fast det kommer bli ett till tråkinlägg utan bilder.
Det har inte hänt mig särskillt mycket sen sist. Började jobba själv i måndags, gick riktigt bra. Har jobbat måndag och tisdag och idag är jag ledig. Sen jobbar jag torsdag, fredag, lördag och söndag, det blir en hel del pengar, gött :) Men lite surt att man inte får sin lön förens den 27 juli, men den som väntar på något gott väntar aldrig förgäves :)
Men nu ska jag bege mig ut på en ridtur, så vi hörs senare.

Har klarat av en vecka

Då var det slutjobbat för denna veckan, är ledig lördag och söndag, gött. Hela huvudet är fullproppat med information så jag behöver helgen för att smälta allt och ladda om till nästa vecka, för då ska jag gå själv, alltså jobba :) men tror att det kommer gå bra, personalen är super på Evelid och de andra sommarvikarierna är också super. Fredag gör mig, inget glamoröst, sitter hemma och lyssnar på musik (SHM) och pysslar på mitt rum, men jag tycker faktiskt om det :)

Snygg?

Det är både kul att jobba och inte. Dels så är det kul för man tjänar massa pengar så man kan göra massa kul saker. Men sen samtidigt är det tråkigt för man gör inget annat än jobbar och man får inte ha på sig några fina kläder :( Blir ju aldrig att man gör sig snygg när man ska till jobbet i och med att man ändå måste ha håret uppsatt, inga smycken och sen jobbkläder, sucks man. Längtar tillsjag får klä upp mig lite, förhoppningsvis så blir det till helgen. Då ska jag allt piffa upp mig till öronen :P
Ska jobba kväll idag, 13-21, och sen imorn är det introduktion från kl 9-16 och på fredag jobbar jag 7-16, sen är det äntligen helg :D

Sekretess

Hur irriterande är det inte att ha något i ögat och så hittar man inte fanskapet! Kan driva mig till vansinne!!!

Har i alla fall haft min andra dag på jobbet idag, gick från 7-12, sen var det introduktion från klockan ett till fyra, så en ganska så slapp dag med andra ord. I och med att man har sekretess så kan jag ju inte berätta något, men det är faktiskt positivt med sekretess, för varenda gång typ mormor frågar något (hon är ju så fruktansvärt nyfiken) så kan man bara säga: tyvärr, jag har sekretess :P
Annars så händer det inte så mycket i mitt liv för tillfället, försöker komma på vad jag ska göra på midsommarafton...

Work work work

Idag så var det min första jobbdag på Evelid, ett korttidsboende. Det är där jag ska spendera min sommar, money money money!
Hade en helt okej första dag, inte så mycket man kan göra, mest bara titta på och lära sig hur dem arbetar där. Men personalen verkar i alla fall vara väldigt trevlig. Fick till och med en kram av chefen, då känner man sig välkommen :D Så tror att det kommer bli ett trevligt ställe att jobba på i sommar.
Annars så har det inte hänt så jätte mycket, förutom att jag har en halt häst :( Stackars Dino! Han som precis fått nya skor...

Slutfest på Oléo

Ligger och väntar på att Lisa ska vakna så att jag har någon att prata med :) är hungrig också till råga på allt, not good... Igår så var jag, Lisa och Elin ute på Oléo, slutfesten! Innan så var vi hemma hos Elin och förfestade och sen drog vi vidare in till stan. Hade skit kul som vanligt. Men hade på mig mina snygga Tiamoskor med 14 cm klack, så hade ganska så ont i fötterna sen när jag kom hem vid halv tre... :S

Jag har tagit studenten, fy fan va jag är bra!

Min uppdatering de senaste veckorna har varit väldigt dålig, men för en gångs skull så har det hänt otroligt mycket saker i mitt liv, konstigt nog :P Har varit allt från bal till skattjakt och i onsdags så var det äntligen min tur att ta studenten!!!
Var blanda känslor, man var självklart skit glad, men samtidigt så var man ledsen, för man mister ju den bästa klassen ever, OP08A! Kommer aldrig glömma den klassen, så jävla bra. Har haft tre helt underbara år med dem! Kommer sakna dem något extremt mycket.
Jag tänker inte berätta om själva dagen, för det kommer ta mig en hel dag, men dagen var perfekt från det den började tills det den tog slut. Champagnefrukost, klassfotografering, fika med mentorerna och vissa lärare, mingel, middag med alla studenter, själva utåket (så jävla mäktigt), firandet med släkten och sen partyt på kvällen/natten på Grace, awesome. Sen tack till alla mina vänner som gjorde dagen till den bästa, älskar er alla :D










Blev bara några bilder, orkar inte lägga upp alla de bilder som finns, men de finns på min fb, så ni får titta där istället :D

Okej vad hände med dessa tre år?

Nu är det bara 9 timmar kvar tills min studentdag börjar!
Kan inte fatta att nu är det min tur. Efter tre år så är det min tur.
Kommer ihåg när man börjad gymnasiet och vad man längtade till denna stund och nu är den helt plötsligt här.
De här tre åren har gått skit fort. Ena studen så var man vilsen på Teknikum och sen vips så var det helt plötsligt bal. Vad hände med tiden?

Men nu ska jag gå och knyta mig, för jag vill va pigg imorn. Det kommer bli en lång och härlig dag.
Ses imorn som en vuxen person!

As nice dag

Idag har det ju varit helt underbart väder ute, så har legat ute hela dagen och stekt, as gött! :D så nu har man en fin bränna till studenten. På kvällen så tog jag och mamma cyklarna och motionerade, kändes bra. Får börja ta tag i mig själv igen nu :)

Balbilder 2011













Händer detta verkligen igen?

Hur kan det vända så snabbt? På bara några timmar? Ena stunden är allt på topp och man har aldrig mått bättre och sen nästa sekund så ligger man på botten. Jag trodde att jag hade mått dåligt och fått stå ut med mycket innan, men jag hade fel. Nu vet jag hur det känns att verkligen må dåligt. Vet hur det känns att verkligen ligga på botten av tunnan. Vet att man kan må så dåligt att man mår illa till slut och att det bokstavligt talat känns som att någon slitit ut ens hjärtat och rivit det i 1000 småbitar. Trodde jag bara skulle behöva få uppleva detta en gång eller i alla fall med något års mellanrum, inte med en månads mellanrum. Hade precis tagit mig upp från förra gången och nu är jag på exakt samma ställe igen... Vet att det låter dumt, men vad har jag gjort för att förtjäna det här? Jag är inte okej......

Bal, skattjakt och volleybollturnering

Har varit dålig på att uppdatera nu, jag vet. Men har haft lite andra saker för mig de här dagarna :)

Måndag:
Då var det bal som gällde, äntligen. I 2 år har man längtat efter den och så kom den äntligen. :)
Hela dagen gick åt till att fixa mig, gjorde allt själv, hår och smink, lite stolt över mig själv faktiskt. Vid lite efter fyra så kom Lisa till mig så åkte vi ner till Anna och tog bilder i hennes studio, kul. Sen vid halv sex åkte vi in till stan, Teaterparken, där alla andra från Teknikum var. Tog massa bilder där med. Sen vid sju så gick vi till PM där hela balen hölls. Hela kvällen var helt underbar, som dem säger i filmer :)
Bilder kommer i ett annat inlägg.


Förrätt


Huvudrätt


Efterrätt

Tisdag:
Då var det skattjakt för alla treor. Det var skit kul det med. Hann med att hämta en präst, springa naken runt fotbollsplanen, kör runt som en biltjuv i jakt på en pizzabagare med en pizzadeg och massa mer. Vill göra det igen :D Fast idag så har jag en smärre träningsvärk i hela kroppen (ett tecken på att man kanske borde träna mer, hm).
Och idag så var det volleybollturnering uppe vid universitet. Stekande sol och ett härligt gäng, kan knappt bli bättre. Var inte med själv och spelade med hejade på de som spelade. Alla OP-tjejer spelade väldigt bra :)

RSS 2.0