Inte världens bästa dag

Så var skolan här igen efter en veckas lov, kan ju inte direkt säga att jag har saknat den. Nu är jag så skoltrött som man bara kan bli, så längtar super mycket efter studenten! Jätte tråkigt att inte träffa kompisarna lika ofta och att man måste börja jobba, men nu räcker det med skola efter 13 år!

Fick gå upp vid den härliga tiden 5.30 efter att endast sovit i 5,5 timme. Låg igår och vred på mig och kunde inte somna. Och sen så fick jag panik för att jag inte kunde somna och låg och räknade ner att nu har jag bara så här många timmar kvar att sova och det hjälpte ju inte direkt. Så ja, jag var trött när jag gick upp idag :O
Sen så efter ett tag så fick jag migrän, så jag kunde ju fått lite bättre start på den första skoldagen. Och det slutar inte här, nej då. När jag kom till skolan så fick jag otroligt ont i magen, bara för att jag åt Danskt rågbröd till frukost. So people, ät aldrig det innan ni ska någonstans. Bäst att va hemma och ha nära till den toalett. ;)
Som ni redan vet så börjar måndagar med engelska och idag så hade vår lärare lyssnat på mina böner och gav oss inget läxförhör, holy mother!!! Så happy face på det!
Sen vart det håltimme innan lunchen. Meningen var att jag och Lisa skulle jobba på vårat projektarbete, men slutade med att vi satt inne på systembolagets hemsida och letade efter billig dricka. Alkoholister som vi är ;)
Sista lektionen var det naturkunskap som gällde. Och där lyckades jag med konstverket att inte göra någonting. Satt på min stol och pratade med allt och alla.
Tog 14.25 bussen hem med Lisa.

När jag kom hem så gick jag över till stallet och red, har inte gjort det på hela helgen. Så det var skönt att äntligen få komma ut.
Kom hem vid 18 tiden, då gjorde jag mig några pannkakor. Måste säga att jag gör nog det godaste pannkakorna som finns. Älskar dom! Sen så gör jag as goda muffins och kladdkakor med, I rule! :D
Nu så har jag målat naglarna, ska måla på dom igen om en liten stund. Sen så står det dusch på schemat och slapp resten av kvällen.
Ha en bra kväll alla ni där ute :)

Working 9 to 5

Nu har jag jobbat klart för denna månaden (inte särskilt svårt med tanke på att den är en dag kvar). Nästa gång jag jobbar är inte förens om 3 veckor, jobbar de sista 2 helgerna mars månad. Om de inte hör av sig innan och vill att jag ska jobba någon eftermiddag givetvis. Får min lön på tisdag eller onsdag med, yay som jag längtat! :D
Var i alla fall helt dött idag när jag jobbade. Kändes som jag jobbade 16 timmar istället för 8 :S
Hatar när det är så. Visst, hatar också när det är så mycket folk så man inte ens hinner handla. Vill att det ska vara lagom (jag är jobbig, jag vet).
Sen upptäckte jag när jag räknade kassan att någon blåst mig på en krona, gett mig ett utländskt mynt. Oh när jag får tag på den personen, då är det inte kul att vara i hans kläder ;)

Imorn så är det skola, som jag inte har längtat till. Och det kunde ju inte bli värre än att börja med engelska heller. Hatar det så mycket!!! Har inte pluggat på glosorna som vi har tills imorn heller, aoch!
Så för en gångs skull hoppas jag att jag har turen på min sida och att det inte blir ett förhör. Hon kan väl vara snäll för en gångs skull?

Shoppingsug

Har jobbat idag från halv ett till halv sju, var sjukt mycket folk. Hoppas på att det inte blir lika mycket imorn.
Så jag har inte gjort mer idag, tittat på tv nu sen när jag kom hem. Känner att tröttheten håller på att smyga sig på mig, så funderar på om jag ska gå och lägga mig om ett tag...

Gud, vad jag är shoppingsugen. Har inte handlat någonting till mig själv sen i oktober typ! (Förutom när jag var i Ullared, men det var iga kläder)
Antingen så lägger jag pengarna på presenter eller så går det till hästen. Visst älskar min häst och allt, men nu vill jag faktiskt köpa någonting till mig själv!
Okej, jag ska inte ljuga, jag har ju iofs köpt en skiva till mig själv. Men jag vill köpa kläder och smink. Saknar det så mycket.
Så nu vill jag ha mitt studiebidrag och min lön tack!

Joey drinks a gallon of milk

Tittade nyss på ett Vänner-avsnitt, när Joey ska dricka fyra liter mjölk :D


Looser

Så nu är jag hemma från bowlingen.
Gissa vem som kom sist? Jag givetvis, som vanligt. Asså jag suger verkligen på bowling!
Är väldigt roligt, men samtidigt så hatar jag det för att jag alltid förlorar (och ja jag är en dålig förlorare, men säg en som inte är det). Men jag får väl träna lite i smyg och sen klå alla mina kompisar, mohahah ;)

Idag så steg jag upp vid 9 (åh jag vill sova länge, tills jag vaknar, men det får jag ju aldrig chansen till, för alltid är det något som man ska göra). Anledningen till att jag fick gå upp tidigt var för att jag skulle till stallet vid 12, så tänkte jag skulle hinna med lite innan dess. Åt, gjorde lite engelska, diskade och lyssnade på musik.
Var över i stallet vid 12 och mockade. Sen tog jag in Dino för idag så stod det ridhuset på schemat. Han gick så bra idag min fina lilla ögonsten. Hoppade med han, så duktig är han! :D
När jag kom hem så duschade jag och fixade mig inför bowlingen. Satt lite vid datan och vid 19.25 tog jag bussen in till stan.

Nu så ska jag tvätta av mig mitt smink och sen kanske titta på en film. Man vet aldrig vad som händer en galen fredagkväll som denna ;)

Nu: bowling

Du drar jag till stan och bowlar med mina fina flickor :D



Eliza Doolittle

Igår så damp denna härliga skiva ner i min brevlåda


Eliza Doolittle, älskar hennes låtar och hennes stil på låtar. Och givetvis hennes härliga accent, brittiska :) Jag är totalkär i allt som har med England att göra och speciellt allt som har med London att göra. Hoppas på att jag och min syster snart ska ta en tripp till London och hälsa på våran kära kusin Paul-Patty, miss her so much <3
I alla fall så kommer det inte dröja länge till innan jag har spelat sönder denna skivan totalt, gör så med all musik. Har precis lyssnat på den medans jag svängde runt med dammsugaren och dammvippan :P

Vad har jag annars hitta på idag då, hm. Gick upp vid 9 efter en natt fylld med massa drömmar (bland annat drömde jag att jag simmade Vansbrosimmningen, fast den var 1 mil istället  och att mamma tyckte att jag gått upp i vikt, kanske har jag det...?) och åt lite frukost tillsammans med Lisa. Sedan så avverkade jag lite engelska läxa innan jag gick över till stallet. Mockade och fixade innan hovslagaren kom, för lilla Dino skulle minsann skos idag. och jag säger bara: J***A HÄSTJ***L!!! Kan man bli mycket jobbigare än han??? Han var över hela stallet och ingenstans. Hoppade runt på 3 ben som om han var en cirkushäst! Man bara hallå, du är inte Pegasus!
I alla fall efter mycket bråk så var han äntligen färdig och jag kunde slänga ut han i hagen.
Gick hem och åt mat med mamma och sen försvann några timmar bara så där, vet inte vad jag gjorde, men fort gick det i alla fall.
Har städat på mitt rum med, så nu är det snyggt och prydligt här inne :)

23 februari 2011

Idag var jag uppe vid 5 för att släppa ut hästarna. Fick en chock när jag tittade på temperaturmätaren, hela -23 grader!!! :O så det hängde typ istappar från näsan... Gjorde allt jag skulle i stallet i alla fall och sen gick jag hem och la mig igen, as nice! Gick upp vid halv 11 sen igen, åt lite frukost. Gick över till stallet sen för att mocka. Vid tjugo i 15 tog jag bussen till hovmantorp för att träna med Lisa. Tränade i lite över en timme. Sen åkte vi hem till Lisa och gjorde klart naturkunskapen (så skönt att ha den gjord). Åkte hem vid kvart över 19 och parkerade mig framför vänner, där jag fortfarande sitter :)

Bio, tandläkare, träna

För en gångs skull så har det hänt ganska så mycket i mitt liv på ca ett dygn, så tänkte jag skulle sätta allt på papper. Får se om jag lyckas med det.

Igår så började ju dagen inte så jätte bra. Gick väl upp vid halv 10, skuttade in i Lisas rum och såg att hon var vaken. vi gick ner för att äta frukost och insåg då att det inte fanns någon frukost, utan bara några liter mjölk och en hel frys full med söndagsstekar. Så då (smarta som vi är) tänkte vi att vi slår ihop frukosten och lunchen, så det blev Bullens varmkorv till frukost. Trodde vi... Satte på spisen, eller nej, det gjorde vi inte. För den stängde bara av sig hela tien :O Så det tog oss en hel j***a timme att få på skiten efter många samtal till pappa, kopplat ur all el i hela huset och en varning från spisen (i form av ett ljud som ett brandalarm). Till slut fick vi i alla fall i oss lite frukost/lunch.
Sen så gav vi oss ut i kylan och tog Dino och Chic på släptåg och gick en liten sväng med dem. Upptäckte att min häst är extremt matglad. Han drog ut med mig i meterdjup snö i diket och hann äta upp grimskaftet innan vi var hemma.

På kvällen så kom Lisa till mig, för vi skulle dels göra naturkunskap (hann se hela filmen i alla fall) och sen så skulle vi gå på bio, Sanctum 3D.
Vid halv 19 så åkte vi in till stan och åt, sen vi 21 så var det dags för bio. Tyckte filmen var bra, en 4 av 5. Så definitivt sevärd.
Såg ju den i 3D, så då fick vi ha så fina glasögon på oss.


Lisa sov i alla fall hos mig tills idag, då vi gick upp väldigt tidigt för Lisa skulle till sin tandläkare i Tingsryd.
Vi har varit väldigt produktiva idag. Efter vi varit hos tandläkaren så uträttade jag några ärenden på stan och sen så körde vi till Hovmantorp och tränade i Allhallen. Stod en halvtimme på crosstrainer och sen gymmade jag i ca 45 minuter (Lisa med), så vi har varit väldigt duktiga :D

Nu så väntar jag på att Telia ska ringa till mig så att jag kan fixa med mitt abonnemang, usch hatar sådant här :S

4 timmar i stallet

Idag så vaknade jag vid 9, varför kan jag inte sova längre när jag väl kan? Helt sjukt!
Började dagen med toast och Vänner, bättre början finns knappt inte :)
Sen så vid 12 tiden paltade jag på mig och gick över till stallet, slängde ut lite lunchhö och mockade. Sen så plockade jag in Dino från hagen och vi begav oss iväg till ridhuset för att hoppa lite. Det gick så bra så.
Kom hem vid 16 tiden, lagom frusen... :S

Har suttit i soffan sedan dess och värmt upp mig. Snart ska jag hoppa in i duschen och raka benen, sen tänkte jag till och med måla tånaglarna och fingrarna. Så fin ska jag bli. Mamma lovade lägga en ansiktsmask på mig med, skönt!

Bra dag

Idag så har det faktiskt för en gångs skull varit fint väder när jag är ledig. Annars så brukar det alltid vara skit fint väder när jag jobbar, så jag står där i min korvkiosk (vänd bort från dörrarna till och med) och ser hur solen skiner in och alla skuggor, sucks! Men sen när jag väl är ledig så antingen vräker det ner med snö eller blåser orkan. Men som sagt idag så har solen skinit, visst det har blåst lite, men ändå varit helt okej.

Vaknade halv 9 idag av ett par katter som lekte sprinterlopp i min soffa! Gick och la mig väldigt sent p.g.a att jag satt och spelade oxie och inte kunde sova (så lite får jag skylla mig själv). Var i alla fall väldigt trött idag när jag gick upp. Runt 10-tiden så körde jag och mamma in till stan och började med att tanka. Sen så körde vi till lantmännen där jag köpte foder, broddar och kattmat (skit tråkiga saker att lägga pengarna på). Sen så körde vi vidare ut mot Dalbo, för där låg det tydligen en balbutik. Så nu har jag äntligen inhandlat mig en balklänning. Men jag tänker inte visa den förens det är dags, mer kul då :D
Sen så styrde vi kosan upp mot Maxi och inhandlade mat, alltid bra att ha.

Väl hemma så slängde jag i mig några Bullens varmkorv, as goda. Sen så gick jag över till stallet och jag och Dino gav oss ut på en härlig tur i det fina vädret. Visst det var väldigt kallt, men värt det. Mockade lite snabbt sen när jag kom tillbaka till stallet och sen skyndade jag mig tillbaka hem.
Fixade mig lite snabbt och sen blev jag nerskjutsad till busshållplatsen och så tog jag bussen till Hovmantorp, där Lisa och Malin stod och väntade på mig i Malins snygga Saab! :P
Vi körde till ICA och inhandlade lite snacks inför kvällen, smarrigt värre.
Sen så hela kvällen har vi suttit och snackat skit. Allt från skräckfilmer till Tsunamin. Hemskt! :'(
Fick skjuts hem av Malin. Stod två råddjur på vägen som skrämde livet ur oss :O

Det var väl min dag ganska så mkt i detalj, hoppas ni njöt av den ;)

Jävla idiot

Mår så jävla dåligt, hur kunde jag?! Fattar inte det!!! Hur kan man såra en person om och om igen...

Seriöst?!

Fick nyss reda på att vi ska ha ett skit stort prov i lindrande vård 4/3, alltså 4 dagar efter att vi börjat skolan. Kul att man har böckerna hemma, idioter!
Vad fan tänker ni med?!

Cup cake


Smakade en cup cake för första gången idag, skit god :D

Nu är det lov!

Asså den känslan som sprider sig i kroppen när man går från skolan och man vet att man inte kommer att sätta sin fot där på 10 dagar, ja den går knappt att beskriva! Man blir så otroligt lycklig att ma bara vill springa och hoppa och tjoa! :D
Som ni säkert fattar så har jag lov nu, sportlov. Och det kommer bestå av att rida, sova/slappa, jobba och ha kul med mina kompisar, kommer att bli ett helt freakin' bra lov!

Idag så började skoldagen med redovisning, redovisade om öroninflammation. Gick helt okej, men hatar att redovisa. Det är både tråkigt att lyssna på och att göra det! Sen så hade vi psykiatri och då lämnade jag in min uppgift om alkoholmissbruk, så då var i alla fall det klart, skönt. Sedan lunch och sen psykiatri igen, men jag och Lisa började jobba med projektarbetet istället. Så nu har vi i alla fall skrivit klart bakgrunden, känns skönt :)

När jag kom hem så gick jag över till stallet och mockade och ledde Dino. Jag tycker om han så mkt så jag vill bara lyfta upp han i mitt knä och krama och pussa på han <3 Min fina lilla häst!
Nu har jag precis ätit och tänkte titta lite på Vänner snart, sen så blir det en film innan jag slänger mig i sängen för att sova ut, imorn är det sovmorgon som gäller.

Ridhuset

Det här kommer bli ett riktigt hästigt inlägg, den lilla hästflickan inuti mig har kommit fram idag :)
Red till ridhuset när jag kom hem från skolan, i denna jävla blåst som aldrig tar slut. Hatar verkligen vintern och har alltid gjort det med!!!
I alla fall så red jag dressyr och hoppae även lite, älskar att hoppa. Längtar tills jag kan börja tävla igen. Oh spänningen och nervositeten, kan ju knappt bli bättre :D





Så nu var det slut på filmklipp denna gången.

Har gjort klart min psykiatri uppgift idag med, så jävla skönt rent ut sagt. Jag tycker inte om psykiatri, så jag kommer nog inte jobba inom det.

Tourettes syndrom

Jag har en sjukdom om ni inte visste det, Tourettes syndrom heter den:

Tourettes syndrom (TS) är en neuropsykiatrisk diagnos som involverar upprepande ofrivilliga rörelser samt minst ett läte; dessa kallas tics. Vokala tics kan också vara hela ord eller meningar. Oftast kommer de första ticsen vid 6–7 års ålder, men de kan också debutera både tidigare och senare; debuten måste dock vara före 18 års ålder för att diagnosen Tourettes syndrom skall kunna ställas. I Sverige brukar Tourettes syndrom räknas som en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.

Tourettes syndrom kan förekomma som enda diagnos och de diagnostiska kriterierna enligt ICD-10 kräver inte att symtomen orsakar någon svårighet för individen. Personer med Tourettes syndrom kan dock även ha koncentrationssvårigheter, impulsivitet och hyperaktivitet som är vanligt vid ADHD, internationella studier påvisar att mellan 50 och 70 % av alla med Tourettes även uppfyller kriterierna för ADHD. [1] Ofta finns andra svårigheter som dyslexiångestdepression och tvång som vid OCD, samt inlärningssvårigheter och motoriska problem med i bilden. Även autistiska drag kan förekomma.

Svårigheter som förknippas med tvångssyndrom (OCD) förekommer, som till exempel känslor av att "jag måste göra/tänka/säga", men kan också vara "jag kan absolut inte göra/tänka/säga". Vanligast är tvångsmässigt tvättande av händerna, röra saker systematiskt (ofta symmetriskt), räkna och kontrollera. Tvångssyndrom kan också innehålla tvångsmässigt shoppande och spelande.


Stämmer ganska så bra in på mig... Ja herregud, så tycker allt lite synd om dom som umgås med mig som får stå ut med det. Men ber om ursäkt, ska försöka skärpa mig. Annars så kan ni ju alltid sätta silvertejp över min mun ;)

 

(Och för er som inte fattar att detta är ett skämt så är det det, jag har inte denna sjukdomen, bara nästan) ;)


I väntan på Lisa

Sitter och väntar på att Lisa ska komma upp från bibblan så att vi kan gå till bussen, men i och med att hon är en sådan plitets så kommer hon ju aldrig ;) Fick i alla fall tillbaka mitt prov i sjukvård idag som handlade om sjukdomar i urinorganen. Fick 74,5 alltså ett VG+ vilket jag är nöjd med :) Men nu kom äntligen Lisa, så nu drar vi på stan coola som vi är.

Hatar kyla

Så var det måndag än en gång och där med så började dagen med engelska B. Jag brukade tycka att engelska var kul, men nu är det ju skit tråkigt. Bara för att vi alltid får läxor och så himla stora med och bara gör tråkiga saker. Veckorna går jätte långsamt, men ändå så känns det som att vi har engelska hela tiden. Sucks man!
Hade en håltimme med innan sista lektionen som var naturkunskap. I alla fall på den så satt jag, Lisa och Jennie bara och snackade massa skit. Bland annat så bestämde vi att vi ska förfesta hemma hos henne på lördag innan vi ska ut på Oléo! :D Hoppas att det blir lika roligt som första gången jag och Lisa var där.
Tog 14.25 bussen hem med Lisa, snackade massa skit då med. Alltid lika kul, bara så synd att jag hoppar av så tidigt för vi hinner aldrig prata klart. Hann även med att både skrika och skämma ut mig på bussen, inte dåligt det ni!
Skulle egentligen ridit idag, men det är ju så förbannat kallt så jag gjorde aldrig det. Så då tänkte jag att jag istället skulle leda han, men när jag kom ut så hade dom fortfarande lunchhö kvar i hagen och i och med att jag är så snäll så tog jag aldrig in han. Men var ute och pussade lite på han <3

Resten av dagen har jag suttit med arslet parkerat framför datorn. Ska lyfta på det snart och gå och duscha. Tänkte med att jag skulle gå och lägga mig tidigt idag, för jag är så förbenat trött!

13 februari 2011

Jag har jobbat hela helgen lång, as boring.
Längtar tills på torsdag för då är man ledig i hela 10 dagar! Hur wicked är inte det???
Ska bara lata mig, rida och festa hela lovet! Kommer bli awesome.
Håller tummarna tills på lördag för hoppas på att vi ska gå ut då!!! *Hoppas hoppas hoppas* :D Med mina bästa flickor Malin och Lisa (Elin kan inte följa med, snyft :'()

Men nu så ska jag duscha och sen se om jag pallar att göra engelska läxan som jag bara haft en hel vecka på mig att göra... Hehe

Jag vet att jag är töntig


Jag på studentfesten




Blåst och snö

Idag blåser och snöar det ju så att man håller på att avlida. Kan det inte ta slut snart?
Alltså vinter i all ära, jätte fint och så, men jag passar verkligen inte ihop med vinter. Fryser i princip hela tiden! Så nu kära vinter får du gärna gå i ide och låta våren komma :D

Har haft psykiatri, sjukvård och lindrande vård idag. Dagen gick faktiskt fort för att vara en fredag och har varit helt okej. Kom hem vid 15, då gick jag till stallet och plockade in min fina häst. Sadlade på han och begav mig av till ridhuset. Men satan vad kallt det var!!!! Det kommer jag minsann inte att göra om!
Men han gic väldigt bra idag min prins :) Hoppade även lite med han, det första för han med ryttare på ryggen!

Kom hem för en liten stund sen, har ätit och nu sitter jag och pratar med min trevliga kompis Lisa på msn. Ska titta på Vänner snart, som jag alltid gör :)

Nackspärr?

Asså jag har så ont i min nacke, känns som om att det är nackspärr. Kan knappt röra på den :S idag så var det skola som vanligt, skit tråkigt (men imorn är det fredag, yay!), hände inget speciellt. När jag kom hem så åt jag och sen så åkte jag och mamma in till stan och handlade mat. Har precis kommit hem nu. Ska över till stallet senare och mocka och ta in hästarna. Har inte blivit att jag ridit alls mkt denna veckan, men jag ska rida imorn i ridhuset. Men sen får han vila hela helgen, för då jobbar jag :(

Studentfest på Grace

Igår/idag så var det studentfest på Grace, rocktema! :D
Och det var så jävla förbannat kul! Så kul var det längesen jag hade, som Lisa sa.
Vi började hemma hos mig runt 15 tiden. Vi var över en snabbis i stallet och tittade på våran maskot, Molle the rabbit. Sen så började vi fixa oss och lagade även mat.
Vid 20 ungefär så åkte vi in till stan med min syster och hon släppte av oss hos Bajjens bror Micke, där vi förfestade. Vi spelade lite spel och hade skit kul!
Vid halv 23 så drog vi oss till Grace och skakade loss ordentligt! Riktigt kul än en gång :D
Vid 1 så var det slut och då kom Lisas pappa och hämtade oss och skjutsade hem mig.
Var väl i säng vid halv 2 ungefär och sen så var det att stiga upp 3 timmar senare för att släppa ut hästarna, inte kul kan jag säga er :S
Man mådde som man förtjänade, men det var helt klart värt det!

Mississippi Burning

Då är det bara ett dygn kvar sen så är det studentfest! Är vi taggade eller vad? Svar positivt! Kommer bli så kul, både före och under tiden :D
Idag på engelskan tittade vi på Mississippi Burning. vilken bra film, men otroligt hemsk. Alltså man blir så arg att man sitter och skakar och det bara kokar inombords på en. Att människor har varit så grymma och fortfarande är?! Orkar inte berätta vad den handlar om, men ni som sett den vet vad jag pratar om och till er som inte har sett den, se den!!!

Tog 14.25 bussen hem med Lisa, men var precis så att vi hann med den, tack vare Lisas operaskrik :)
Gick över till stallet när jag kom hem och red, slapp mocka för det gjorde mamma åt mig. Tack mamma.

Nu så har jag provat ina kläder inför imorn och duschat. Nu så ska jag titta på ett avsnitt av Vänner, en av de bästa serierna jag någonsin sett!

Ullared med tjejerna

Igår så tog jag och Lisa bussen in till stan på kvällen där vi mötte upp Elin på stationen, sen så blev vi upplockade av självaste Malin Femzén bakom ratten, väldigt bra förare :)
Vi åkte hem till henne och käkade gott och spelade: Med andra ord och Pictionary :D Hahah fy fan va kul vi hade!
Vi skulle egentligen lagt oss vid 22, men som vanligt så kan vi ju aldrig hålla något, så vi la oss nog inte förens 23. Lite sent med tanke på att klockan stod på 4.45 :S

Men duktiga som ändå är så pallrade vi oss upp och fixade iordning oss och prick 06.06 satte vi oss i bilen och körde från Gemla. Vi låg endast 6 minuter efter i vårat tidsschema, mycket bra jobbat av oss måste jag säga :)
Elin körde första biten, sen så byttes hon av av Lisa. Under bilfärden så lyssnade vi på massa musik och sjöng för fulla muggar. Lekte även 20 frågor, men vissa (hrm Elin) kunde ju inte hålla sig vakna, så då fick vi skruva upp musiken och spränga trumhinnorna på henne ;)

Kom fram till Ullared ca 8.30 och då så sprang vi in och började shoppa så att det bara flög gnistor omkring oss.
Jag inhandlade detta:


1 st tavla
1 st svart halsduk
1 pensel so ska användas till hovoljan till Dino
2 st ansiktsmasker
2 st lösögonfransar
2 st paket med hårnålar
1 foundation
1 facial scrub
1 handkräm
1 hårspray
1 par skor

Är väldigt nöjd med alla mina inköp, speciellt skorna. Endast köpta för 199 kr och har kostat 1000 kr!!! Helt freakin' amazing!

Efter att vi spenderat ca 4 timmar att shoppa så kände vi att det var dags att få oss något att äta så då tog vi lunch. Sen så fortsatte vi att shoppa och runt 14 tiden så satte jag mig bakom ratten med mina kompanjoner i bilen och började köra hem. Lyssnade på hög musik hela vägen hem och halvvägs hem så blev jag avbytt av Malin.
Kom hem ca 16.45 och då hann jag inte vara hemma längre förens det var dags att sätta sig i bilen igen och köra och hämta mamma i Braås.

Har i alla fall haft en väldigt bra dag med mina bästaste flickor! <3
Roligare kan man inte ha än vad man har med mina fina flickor. Ni betyder så otroligt mycket <3

Här kommer lite bilder från dagen:








Fredag, njutningsdagen



Dagens outfit kommer från Gina Tricot byxor och svart kavaj från Lindex. Hade ett enkelt svart linne under kavajen. Till så hade jag mina boots från Din Sko, älskar de skorna. Är så nöjd med det köpet, inte ofta jag är det.

Idag så startade dagen inte så bra. Hade tänkt att jag skulle cyklat ner till bussen idag, för igår så var det barmark på vägen, men idag så var den täckt av ett fint lager snö. Så jag fick gå ner, med ett paraply! För att det snöade så mycket. Så min tidsplan sprack ju lite där, så fick stressa värsta mycket. Det tycker jag inte om så tidigt på morgonen!!!
I skolan idag så hade vi psykiatri, sjukvård och sist lindrande vård. Sen så slutade vi äntligen, men alldeles för sent på en fredag, kvart i 14!
När jag kom hem så stack jag över till stallet och red Dino. Blev väldigt mycket skritt idag för jag valde visst fel rundan... Mockade med och sen så stack jag hem.
Pappa lagade mat idag för en gångs skull, ris med sås och jätte räkor blev det. Smakade helt okej (Y)
Nu har jag lyckats med konststycket att klämma i mig ett helt paket med ballerina kladdkaka, bra jobbat Martina!
Nu så ska jag lyssna på musik och bara njuta av att det är fredag!

Här kommer det bilder


Så här såg jag då ut idag, tröja lånad från min kära syster, kommer från Forever21 och byxor kommer från Gina Tricot.

Efter skolan så körde jag till Hovmantorp och hämtade ut ett paket som kommit till mig från Hööks, så nu är jag 250 kronor fattigare :(


Bilder är roliga

Känner att jag har det lite dåligt ställt med bilder på bloggen, måste nog ändras. Ska försöka ta tag i det!
För let's face it, mycket roligare att läsa om det finns lite sköna bilder och lägga ögonen på då och då.

Nu har jag i alla fall varit ute och gått, städat toaletten och duschat. Nu så ska jag bara välja ut kläder tills imorn och så kanske jag i alla fall hinner påbörja engelska läxan, annars får den vänta tills imorn.

God natt på er <3

Studiedag, råddjur mm

Vet ni vad jag vill ha?
En crosstrainer. Skulle va riktigt nice att ha en sådan hemma. Visst jag kan ju alltid åka till gymmet i Hovmantorp och träna, men nu när jag har häst och allt så hinner jag inte det. Så då skulle de va smidigt att ha en sådan hemma. Men dom pengarna har jag inte så att jag kan köpa en...
Sen en sak till, vet inte om jag berättat det, men men då får ni väl höra det en gång till. Jag har fått jobb i sommar, woho! Ute på Evelid, ett korttidsboende. Ser fram emot det, hoppas det blir riktigt kul. Skönt i alla fall att man fått jobb över sommaren, så nu kan man andas ut.

Igår så var det studiedag. Man har blivit lite bortskämd nu med att va ledig en dag mitt i veckan, så lite ovant kommer det ju bli nästa vecka när det är som vanligt igen. Men det funkar väl det med.
I alla fall så började jag dagen igår med att gå en runda på 45 minuter, skönt. Man känner sig så duktig. Sen så slappade jag lite och på eftermiddagen så var jag iväg i ridhuset och red med lilla Dino. Han var så duktig min lilla ängel <3 Men han var riktigt ordentligt trött sen.
Vi ha fått ett litet råddjur som övernattar hos oss i stallet. För när jag öppnade in till logen och skulle lägga ut lunchhö så stod det där inne och mumsade på höet så sött. Och idag när jag släppte ut hästarna så låg det där inne och sussade. Men alltid trevligt med lite olika djur i stallet :)

Idag så började jag dagen med att släppa ut hästarna, så det blev ingen sovmorgon där nä. Sen så började skolan med ett sjukvårdsprov på urinorganen. Hela 2 timmar satt jag, snacka om att man hade skrivkramp sedan... Men tror att det gick bra, det kändes bra i alla fall.
När jag kom hem så sa jag hej då till mamma som ska iväg och åka skidor. Sen drog jag mig över till stallet och mockade och red.

Nu så ska jag städa toaletten och sen göra engelska läxan, så kul ska jag ha det ;)

RSS 2.0