Lite shopping med träning

Då var denna sommaren över, gick fort... Fast nu kommer hösten med alla fina höstkläder, jag gillar det starkt! :)

I måndags så jobbade jag, 7-13, tränade i Allhallen efteråt. På kvällen åkte mamma och jag in till stan och shoppade lite. Jag köpte:


Svarta byxor med hög midja från Pieces


Linne från H&M


Svart kort kavaj från H&M


Öronhängen från Cubus

Igår så åkte jag in till stan på morgonen och gjorde en synundersökning, ingen förändring här inte. Var på banken med och sen var jag och hämtade ut mitt pass. Körde även ett träningspass efter staden.
Och idag så ska jag jobba från 13-21.15, boring. Imorn är det jobb från 7-17, sen fika med Robban.

Väntar på bussen

Sitter på stationen och väntar på bussen som ska ta mig upp till SSS. Jobbar till 17 idag. Efter jobbet kommer mormor och morfar och hämtar mig, så åker jag med dem ut till Kårestad och där blir det kräftskiva. Endast 2 timmar för mig, för måste hem tidigt och lägga mig. Ska nämnligen jobba 13 timmar imorn och då gäller det att va utvilad! Längtade till tisdag innan för då är jag ledig och då får man sova, men nej då har jag en synundersökning halv tio så jag får stiga upp relativt tidigt i alla fall...

454

Gosch, tråkig fredag kväll man har...
Kom hem från gymmet nyss och nu sitter jag nyduschade, nice!
Jobb imorn, 7-17 :(


Förbränt välbehövliga kalorier!

25 augusti 2011

So... Inte så mycket nytt sen sist jag var här och hälsade på.
Jobbade 7-17 i torsdags och 7-13 idag. Tränade igår och idag efter jobbet, ganska så bra jobbat faktiskt :)
Hälsade på lilla mormor idag, så kul. Hon bjöd även på lite fika, gött gött!
Sitter och tittar på Vänner nu, love it! Men ska snart krypa ner under täcket.

Första dagen på praktiken

Hej hej! Ska snart bege mig ner till busshållplatsen för att ta bussen in till stan. Ska gå min första dag på praktiken idag, 13-21.30. Får se hur det går, håll tummarna för mig att jag får en bra handledare. Efter jobbet ikväll tar jag bussen hem till mormor och morfar och sover där inatt, för börjar nämnligen 7 imorn.

Just nu hatar jag skolan

Jag hatar att gå på diet. Är hungrig, men får inte äta förens vid kl 17, det är långt dit!

I alla fall så jobbade jag lite i lördags, 7-16.30. Efter jobbet så åkte jag och tränade, göddigt! På kvällen hände det inte så värst mycket, det vanliga, godis och tv-tittande.
På söndagen var det regional ponnytävling, hopptävling, i Braås. Så då var jag och mamma däe och hjälpte till. Jag satt uppe i domartornet från 9-14 och tog tiderna. Helt okej. Var nere emallanåt och flaggade om hindrena. Efter tog vi en sväng om min faster. Meningen var att vi skulle åka därifrån senast halv fem, men klockan blev tjugo i sju innan mamma äntligen lyfte på rumpan så att vi kunde åka hem. Plockade kantareller, första gången för mig. Fick en hel del :)

Och så idag började ett helvete för mig som kommer hålla i sig i 4 veckor! Är nämnligen så att jag har en praktik på äldrepsyk att göra. För när vi hade första praktiken i ettan så bestämde sig Gud för att straffa mig med 3 halsbölder och en operation, så missade hela praktiken. Så då kom jag en praktik efter alla andra. Då bestämde sig skolan för att dem skulle straffa mig lite till och låta mig göra den nu, efter jag tagit studenten, kul! Eller inte, hatar det! Så den började idag, endast introduktion. Ska "jobba" min första riktiga dag imorn, 13-21.30.
I alla fall så efter jag varit där så körde jag och tränade. Åt när jag kom hem och nu sitter jag här. Funderar på vad jag ska göra....

Läkare Utan Gränser

Sms:a LIV till 72 970 (50 krAsterisk som markerar förklaring)


50 kr fattigare, men vad gör det? Jag kan har räddat livet på många människor!

Sjusovare

Hm undra hur bra det kommer att gå för mig att somna  ikväll i och med att jag inte steg upp förens halv tolv! Blir nog att gå och lägga sig ganska sent trots att jag ska upp och jobba imorn vid sju.
Inte åstadkommit särskillt mycket idag. Ätit, diskat, dammsugat nedervåningen, tränat i Allhallen och tvättat. Eller ja lite blev det ju i alla fall :)
Ska inte göra något särskillt ikväll (om det inte händer något allt för speciellt givetvis). Titta på tv/film och äta lite onyttigheter ;)

Otränad

Nyss hemkommen från ett träningspass på gymmet i Allhallen i Hovmantorp. Cyklade i en halvtimme och tränade sen armar och lite mage. Blivit ganska så otränad under sommaren, men det ska jag försöka råda bot på nu :)
Så vad har jag mer gjort under dagen då. Varit inne i stan och kollat upp några "dots" på min kropp, ingen cancer här inte (fast skulle visst hålla koll på en :S), fixat ett nytt pass, så nu får jag resa lagligt igen ;) Hälsat på mormor och morfar med en sväng. Inte jätte mycket, men så är det ibland.

Igår så var jag och mamma i Drev och hälsade på familjen Mengel (fast jag hälsade nog på Pauline mest) ;) Pauline och jag uträttade lite nödvändiga grejer inför vårt lilla äventyr som förhoppningsvis ska hända i höst :D
Och Gud vad vi åt igår! Åt middag innan vi åkte till dem, sen fick vi lite kantarellsmörgåsar där följt utav kvällsfika bestående av scones och kakor (fast jag gillar't)!

Hemmafru?

Idag har jag haft en ganska så produktiv dag. Har nästan mockat ur boxen, har bara 1/3 kvar, diskat massa disk, städat mitt rum, tvättat, lagat mat, städat toaletten och varit ute och gått med mamma. Så är ganska så stolt över mig själv :)

Sitter på mitt rum just nu med massa tända ljus, mysigt. Synd bara att man inte har någon att mysa med :/ Men men, jag får väl ta en katt eller något, göra det bästa av situationen.

Bye bye Dino <3



Will miss you <3

Update

Tror att senast jag skrev var i måndags. Så ska uppdatera er om vad som hänt i mitt liv sedan dess, så ni kan va lugna ;) i tisdags så var hovis ute och slog på nya skor på Dino. Red och var ute och gick med mamma. Fick även ett ryck och bakade kakor, Makalösa. Kan inte säga om dem smakar bra eller inte, för får nämnligen inte smaka dem förens imorn. Har varit duktig och hållt mig ifrån socker nu i veckan, duktigt Martina *klapp på axlen*. I onsdags så var jag ute på Terrassen med lite människor. Fast först så åkte jag hem till Lisa och gjorde mig iordning och åt där. Förfestade hemma hos Robban. Och idag så har jag jobbat 15.45-21.00. Jobbar imorn med, 8-13.30.

En liten tass

Ciao ciao.
Har jobbat idag, 7-13. Efter jobbet så åkte jag med pappa till stan. Han skulle till sjukhuset och jag tog en sväng på staden. Inhandlade mig en mascara, en mössa och en ring.


Städat lite på mitt rum nu när jag kommit hem.
Stod och hängde upp lite kläder på räcket runt trappan och lutat mot räcket står det en madrass och helt plötsligt så kommer det ut en hårig liten tass. Då blev man ju lite rädd, Tistel!



Ny klänning


Terrassenoutfit.
Min nya klänning från Bik Bok för endast 50 kr och skor från Din Sko.



Motala, Terrassen och jobb

Wow, det var längesen jag var här inne och skrev. Nästan så att man har glömt bort hur man gör ;)

I alla fall så i torsdags så tog jag bilen och körde 24 mil uppåt i landet, närmare bestämt till Motala, för att besöka faster ACTLO och "farbror" Leif. Efter på cykel kom pappa och Adam, fast dem anlände ju några timmare efter mig. Solade och slappade där uppe.


"Skrumpöra"



"Skrumpöra" och Findus

På fredagseftermiddagen så åkte vi hem och jag blev avsläppt hos mormor och morfar där jag fixade till mig och sen gick till stationen och mötte upp Lisa. Sen gick vi vidare hem till Robban för förfest! Vid halv tolv drog vi oss till Terrassen och spenderade resten av kvällen/natten där. As nice! Fast det finns ju vissa idioter på denna jord, j***a svin! Kan jag typ slippa ifrån dem någon gång!


Igår så jobbade jag 7-21, med timmar mitt på dagen. Var inte så svårt att gå upp faktiskt efter att man endast hade sovit 3 timmar.

Och idag så har jag jobbat 7-16.30. Fast idag är jag betydligt tröttare.
Tänkte att jag bara skulle städa på mitt rum ikväll och sen titta på DH.

Perfekt kväll, hoppas jag

Sitter på bussen påväg in till stan. Ska upp till mormor och morfar där jag ska vänta in Lisa som kommer från jobbet och senare så drar vi till Terrassen. Kommer bli en helt awesome kväll. Kan ju inte bli annat än med detta fina vädret, härliga Lisa och min nya fina klänning :)

Shopping på Grand Samarkand

Idag var det en slappedag på jobbet, jobbade endast från 7-13. Men fick en extra dag att jobba, 20/8, en lördag. Jobbar 7-16.30, gött med extra pengar. Behöver det om jag ska kunna förverkliga min dröm :)
Efter jobbet så körde jag upp till Grand Samarkand och mötte först upp Lisa och efter en liten stund så kom Malin. Spenderade lite pengar på lite smått och gott.


Earcliff från Glitter.


Skor från Scorett, BH från Gina Tricot, ring från Glitter och spännen från Bik Bok.
Köpte även en klänning, men den får ni se imorn istället.

När jag kom hem åt jag lite och tittade på Desperate Housewives. Senare på kvällen var jag ute och gick en lång runda med mamma.

På jobbet

Sitter på jobbet och har lunchrast. Jobbar till klockan fyra idag. Känns lite jobbigt med tanke på att jag fortfarande är sjuk, borde få en medalj ;) fast hittills så har det varit lugnt på jobbet. Tror att även eftermiddagen blir lugn, dem brukar va det. Står inget speciellt i kalendern sen när jag kommer hem. Ska nog vila så att jag blir frisk snart!

RSS 2.0